Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Hát ez gáz, tényleg mikor meghallják a 6 gyereket, így reagálnak??
itt is úgy bérelek, hogy a tulaj csak 4-et tud...ciki..
kinevethetsz..nem találok albérletet...amit kiadnának ennyiünknek azt nem tudom megfizetni...a többit meg nem akarják nekünk kiadni...meghallják hogy 6 gyerek és kész vége...
Akkor mégsem költöztök Veszprémbe?
nem, tuti nem érné meg...de nem is annyira a helyrehozás a téma...azt már kipipáltuk, nem megy...inkább a további lépések a kérdés...néha rohannék, néha megtorpanok...de hátra már nem akarok lépni..
bár ez a melóhely lehetőség ez most nagyot dob rajtam előre
Az anyagi függetlenség valóban nagy segítség, az elmúlt éveket kiheverni, hogy legalább ne fájjon annyira nem lehetetlen, de megmarad, mint az összeragasztott üveg.
persze ha lesz végre munkám, az sokat fog számítani, sokkal kevésbé leszek kiszolgáltatott...
Nekem az érződik, hogy most megint rendbe hoznád...ami klassz....de megéri?
Amikor az ember nem látja a fáktól az erdőt, amikor szinte minden bizonytalan tényező.
És a dominóelv erősen működik.
van bizony...aki volt már ebben a helyzetben az tudja...annyi minden merül fel kérdésként, ami egyébkor olyan természetes mint a levegővétel...
és persze hogy vívódik az ember, akkor is ha tudja hogy vége, mert vannak dolgok amik sosem érnek véget, amik örökre idekötik..
van az emberben egy csomó félsz is ami elbizonytalanítja a kezdő lépéseket, és ha ilyenkor a másik még ki is használja ezt, akkor bizony jön a vívódás..
Nem tudom Füge, ezt csak Te érezheted, de én ilyen alapokról én már nem tudnék elindulni...
ilyen bárkivel megeshet....
amikor a fórumot indítottam teljesen ki voltam akadva...talán érthető...azóta irtó sokminden változott-változik bennem...nagyon sokmindent másképp látok és ezekre a dolgokra részben ti világítottatok rá...(köszönet érte)...részben meg sokat segít, hogy talán nem is tudtátok, de felhoztatok egy elég depressziós állapotból ( jelzem nem jellemző rám a depi), most mégis sikerült a víz alá kerülnöm...
Már a gyerekek sem 8 óra önmagában, ehhez jön a háztartás még akkor is, hogy segítenek. Ez a legkevesebb, amit megtesz értetek. Megpróbálod..., aztán majd kiderül. És talán azt meg tudja, hogy kényszerhelyzetben vagy...
mert múltkor már azt írtad, hogy vége....nem az én dolgom, de ha nekem minden jól jött le amit írtál, akkor van min vívódni?
hát jól belekérdeztél...
vívódom, mikor követek el nagyobb hibát...ha nem lépek, vagy ha lépek...
mi a jobb a gyerekeknek?
képes vagyok-e egyedül helytállni?
stb. , stb.
hát pont ezért tud csiki-csukit játszani
eleinte arra indult a dolog, hogy menteni a házasságunkat...utána írt a csaj...azóta egyre inkább látom nem nagyon érdemes...
jelenleg vívódom...
ez klassz......de tulképpen mit akarsz ezzel a kapcsolattal......mert nekem nem jön le tutin...
sziasztok!
nagy-nagy áttörés történt...vállalja a férjem hogy vigyáz néha a gyerekekre hogy el tudjak menni dolgozni...ami azt jelenti hogy váltóban fogunk dolgozni..
Lányok!
Minek nyomozzon Füge, ha röptetni akarja a Pasit?
hát ha valaki engem egyszer átcseszne, a fene érezne bűntudatot, hogy nem hiszek neki...
szia jázmin!
de rég voltál :)
sziasztok!
anglia vár, mehetek bár mikor, de az az igazság gyáva vagyok hozzá, egyrészről...másrészt meg le kellene zárni itthon mindent..
Füge, akartam kérdezni, volt valamikor egy ajánlat Angliával kapcsolatban. Mit döntöttél? VAgy vannak elképzeléseid a jövővel kapcsolatban Angliáról?
Ja és abszolút legközelebb ugyanígy kinyomoznám, ne bízz semmit a véletlenre, most 1 pont volt az ő javára, de legközelebb megint megkérdezném a kolléganőt. Egészen addig, míg meg nem bízol benne újra, hagyatkozz az ösztöneidre:)
Egyetértek Svarcival, szóval ne legyen abszolút lelkiismeretfurdalásod, mert most az egyszer igazat mondott, te meg nem hittél neki. Előbb utóbb le fog neki esni, hogy miért reagálsz így, és meg kell értenie, hogy ahogy hosszú idő alatt lerombolta a bizalmadat, hosszú időbe fog telni újra felépíteni.
Hát nemtudom, ha vlamit, akkor bűntudatot kelteni nagoyn tudnak! Hogym ég az ember érezze úgy, hogy ő a rossz! Vannak olyan rafináltak...
Sziasztok, hogy vagytok? Mindjárt visszaolvasok mi volt!
helló Lányok!
Sztem. a pasik nem ilyen bonyolultak....
További ajánlott fórumok: