Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
látom mindenki elvonult...gondolom dobáljátok a palacsintát, vagy a kumpis fogácsát...
jó éjt
sziasztok
különbeni főzni sokkal nehezebb a palacsintát...
de nem az tartott ilyen sokáig, csak befutott a férjem....
megyek...sütök palacsintát...azt kérte a picikém...any: főzzél nekem kakaós palacsintát...
:)))
jól van na...csak arra voltam kíváncsi velo mit szólna...
más: bocsi mindenkitől akinek a nevét kisbetűkkel írom, esküszöm veszek egy új billentyűzetet mert ez meséssen írja a nagybetűke...hol-hol meg nem
igazán semmit...nem a viselkedésével volt baj...
valahogy olyan volt mintha sok-sok arcból ragadtak volna ki részleteket és azt gyúrták volna össze...egyetlen olyan részlet se volt a kis fején ami szép lett volna..., mint egy mini öregember
tesóm volt a gondozónője...tudom hogy imádnivaló természete van a kicsinek, és sokan mondták hogy mire nagy lesz kikupálódik
többnyire...de egyszer láttam egy gyereket...hát azóta nem vagyok biztos benne hogy minden gyerek remekmű...inkább csak a 99 %
poedig imádom a gyerekeket
még győzködöm az illetékeseket, hogy nem csak az ő listájukon szereplő tanfolyamokat lehet támogatni...nem adom fel...
az okosságról meg annyit, iszonyú szar az arcmemóriám...irtó sok, egyáltalán nem ismerős embert bántok meg vele...
persze aki ismer az tudja és nem sértődik...de pl. a szomszédaim...
ehhez jön, hogy mostanában a gondok miatt el is szoktam bambulni..
a múlt héten rohant utánbam egy nő...kiabált, hogy -kislányom, kislányom...
tényleg az anyám volt...
irigylem a memóriád...az enyém meg:
lehet hogy hülye vagyok, de okos nem!!!
Vigyázz velem, mert évekig abból éltem, hogy emlékeztem rá, mit mondtak az ügyfeleim. Kiélesedett a fülem, a szemem...
Miért lennél beképzelt?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...