Létezik-e sikosító-függőség? (tudásbázis)
Én sem hiszem, h valaki függővé válna tőle. Max akkor használják nagyon gyakran ha nincs elég nedvesség. De hosszútávon nem szabad belenyugodni ebbe, és sikosítóval elfedni a problémát. Ki kell vizsgáltatni. A szárazságot okozhatja hüvelyi fertőzés, de lehet hogy olyan egyszerű oka is, h kevés folyadékot iszol. Nálam ettől is függ. Ha nem iszok eleget, sokkal kevésbé nedvesedek. És a stressz is befolyásolhat sok mindent.. Amúgy nem szeretem a sikosítókat...
MIndenkinek örömteli szeretkezéseket!
Üdv.: Beautiful
Sziasztok!
Nem értem a problémát a függővé válással kapcsolatban!!
Mi már majdnem 10 éve használjuk, és soha nem gondolkodtam azon, hogy jó-e. Persze, hogy jó! Igazad van esztella, punk-tum!
Hát nem az a lényeg, hogy nekünk jó legyen a "használat"?
Egyébként más krémben nem gondolködtatok még? A masszázsolajok, babaolajok, a körömvirágkrém, és minden, ami zsíros, olajos, remekül beválhat. Még az illatokat is lehet váltogatni. A testápoló olaj mindig kéznél van. Csak az a lényeges, hogy bergamottos, mentolos ne legyen. Bár lehet, hogy új dimenziókat nyitna meg az együttlétben...:)
Szerintem van ilyen,de csakis pszichés eredetű lehet.Ha pedig valamit beképzel az ember(magamról is tudom),azt nehéz megmásítani.
Mókicának igaza van,sok odafigyelés és akarat kell hozzá.
Szerintem ha jól "előkészítítek" a dolgot, akkor nem lehet baj nélküle!
Hiszen a természet mindent jól kitalált, erről is gondoskodott!
Bízz magadban, a párodban, és ne légy görcsös!
Szerintem az oka csak az lehet, hogy már pszihésen hiszed, hogy nem megy nélküle. Félsz, hogy ha nem használod akkor már nem is tudsz "benedvesedni"...És nem is fogsz...én igy gondolom!
Ezt lehet orvosolni, csak sok odafigyelés, pozitiv megerősités, és hinni magaddal szemben, hogy képes vagy e nélkül is ....!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- A bartolini cysta-ra létezik-e valamilyen gyógymód?
- Tudja valaki, létezik-e még olyan, hogy egyszeri születési segély? És az kb mennyi?
- Striák kialakulására létezik-e megelőző krém?
- Egész egyszerű, rajzos, anatómia könyvet keresek, színes rajzokkal illusztrálva. Nem orvosit. Tudja valaki, hogy létezik-e ilyen?