Lehet panelban házimozizni? (tudásbázis)
Ebben mi a menőség? Hogy ..arik másokra?
Érdekes a felfogásod.
Akkor mindenkitöl elnezest kerek.
Ha nincs igazam.
Akkor hogy kell megfogalmazni helyesen, hogy a panel epiteseket en semmire se tartom?
Aki nem szereti a sóskát, nem szarozza le azt aki szereti.
Csak magät a soskät, mert ez rola a velemenye...
De tegyünk rä pontot, nem ertünk egyet, volt mär ilyen a törtenelemben...
Ket malomban örlünk, es hajtogatod a magadet.
En Nem szemelyröl beszeltem, hanem ältalänossägban, ezt probäld mär megerteni.
De leszaroztad. Most is leirtad.
Le, a paneleket, mert igy gondolom.
Van aki megörül a "soskäert, es van aki meg utälja ...
Kinek van igaza?
En nem egy ember lakäsärol irtam, hanem ältaläban a panelröl...
De lätom, ez nälad meddö vita...
Szerintem hagyjuk is...-))
ezt elfeledtem:
Ha Magyrorszägon vagyok, akkor ma is a Blahän levö lakäsban vagyok, vagy Budaörsön.
En senki lakäsät nem szaroztam le.
Összessegeben irtam a panelekröl, ugy gondolom en, hogy szar.
Ez az en velemenyem, en igy lätom, fogadd el.
Egyikünknek a BMW, mäsunknak a Mercedes tetszik, mi ezzel a baj?
Fogalmi zavarban szenvedsz, en senkiet sem szaroztam le.
Csak ältaläban a panelt, mert szerintem nivotlan szar.
De mindenki abban lakik amiben akar.
50 évvel ezelőtt a Blahán és 50 évvel ezelőtt láttál egy panelt. Ez komoly? Öregségedre lehetne annyi eszed, hogy panel és panel, öreg régi 100-120 éves magas belterűek, tégla és tégla, kertes és kertes között is hatalmas különbségek vannak. És miért "nivótlan szarozod" más otthonát? Milyen tahó megnyivánulás ez?
Másnak meg a tiéd nem kellene. Jó érzésű tapintatos ember nem szarozza le a másét.
Csak, hogy tudd a Blaha mára élhetetlen lett. Úgy szarozol, hogy fogalmad sincs mit véleményezel. Nálad megállt az idő, ne legyél rá büszke.
En ältaläban a panelröl beszeltem.
Senki eletteret nem bäntottam, szerintem szar, en ezt gondolom a panelröl.
A Blahän mäs tipusu lakäsok voltak, en azokat ismerem lakäsnak, ahol a hatos megällt.
Nem baj ha nem vagytok egy véleményen.
Mások életterét (főleg egy tapasztalat alapján) nem sz.rozzuk le.
Nem vagyunk egy velemenyen, neked tetszik, nekem nem.
Szerintem egy nivotlan szar.
En mindent elhiszek Neked...
En e3gyszer järtam eletemben egy 11. kerületi panelban, durvän 50 evvel ezelött.
Mindenhol sväbbogaraK mäsztak, az összbenyomäsom nagyon tre volt.
Menekültem onnan.
En mindig öreg lakäsokban laktam, (olyan Ybl epitesszerü lakäsokban), nagy belmagassäg, cseledszoba, cserepkälyhäk es sok parkettäs lakoszoba volt a belvärosban..
Azota is azt gondolom, hogy panelben lakjon Ivän meg az anyja Oroszorszägban...-)
Háááát, ha pl. a Havanna lakótelepre, akkor bármi megtörténhet. 😂 Bár úgy hallom, már ott is jobb a helyzet.
Az egyik unokatesóm és a férje nagyon, nagyon régen, kb. 30 éve eladták a Pók utcai tényleg klassz lakásukat és vettek egy kisebbet a Havannán. Az volt a legkisebb baj, hogy a ház fele nem fizetett közös költséget, amit úgy oldott meg a házkezelőség, hogy kikapcsolták a liftet. Alattuk egy elég tapló házaspár lakott, éjjel kettőkor mosott, ugrált a gép, stb.
A Panel nem feher embernek valo...
Szerintem csak az költözik bele akinek muszäj...
További ajánlott fórumok:
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- Cica a panelban?
- Kutyák/macskák panelban. Szerinted is állatkínzás?
- 3 éves gyermek mellé panelban kistestű kutya vagy macska legyen? Nem tudom, félek, hogy nehogy allergia jelentkezzen...szerintetek?
- Panelban ha a szembeszomszéd kipakol mindent a folyosóra és felszólítás ellenére sem pakol el, mit lehet tenni?
- Mit lehet tenni akkor, ha a szomszéd panelban a konyha és fürdő közötti strangba vezette a szagelszívóját?