Lehet-e a hűtlenséget valóban megbocsátani? (beszélgetés)
Szia!
Nálunk fordítva volt a helyzet.Kb 4évvel ezelőtt.Én léptem félre.Igazából előzménye volt a dolognak:Nagyon elhanyagolt,nem foglalkozott velem a párom és jött egy buli amin nagyon berugtam és megtörtént a dolog..Este amikor találkoztunk.Megpuszilt és egyszercsak elkezdtem remegni,de annyira,hogy görcsbe rándult a hasam.Na és be is vallottam mindent neki.Persze kiakart dobni,de végül orvost kellett kihívni hozzám,másnap ügyelet és egy ideig nyugtatók.Én szerintem nincs ember aki ennyire megbánta ezt a tettet mint én.Emiatt bocsájtott meg,mert látta,hogy szó szerint rosszul lettem ettől,amit tettem.Ennek már lassan 4éve és sose vágja a fejemhez.Én úgy látom túl van rajta.Persze lehet a jövőben még előjön egyszer,amikor újra emberek között vagyok,dolgozni járok.(most várom a 2.gyerekünket itthon vagyok)Remélem akkor is megérti majd,hogy soha nem csalnám meg mégegyszer,ha nem működne a dolog inkább lépek majd,de ilyet nem tennék.
Ha Te így szeretnéd,akkor Sok sikert hozzá! :)
Az a baj,hogy még most is magamban keresem a hibát...5. éve itthon vagyok a gyerekekkel a kicsi alig múlt 1 éves,szinte mindig szabadidőben és papucsban vagyok,a gondolataim a főzés-takarítás-bevásárlás körül forog,este már hulla fáradt vagyok,szürke lettem és unalmas,szinte fel van írva receptre a flört ilyenkor. Most farmerben és csinos felsőben várom a hajam kibontom,érdeklődöm a munkája iránt,amit előtte nem tettem meg,és nem vagyok fáradt este sem ...:-) Vicces,de jobban élünk mint 1 hónapja,elkezdett előbb hazajárni,azt mondta újra csillog a szemem,ez egy próba részemről,hogy visszatudom-e így hódítani én így szeretném!!!
Sajnos ez egyre gyakoribb.én is azt gondolom hogy nem,de a régi mondás miszerint soha ne mondd,hogy soha,még mindíg helytálló! :(
Nálunk ez volt a helyzet!
MIndenki azt hitte, mi örökre...én is azt hittem. DE a "kedves apuci" pontosan olyan, amilyet előzőleg írtál..keres, azt hiszi, talált, aztán mégsem....
amikor ilyen téma merül fel,gyakran elgondolkozom,hogy vajon az én párommal mi a helyzet??Lassan 20 éve van melettem,mindenünk megvan,amire szükségünk van..ház autó 2 szép gyerek és nyugalom,szeretet.A férjemről azt gondolom,hogy soha nem tenne ilyet,mindent a családjáért tesz,és imád bennünket.De sokszor hallottam már hogy mint derült égből villámcsapás...hirtelen megváltozik minden.Remélem azért valóban vannak kivételek.
szerintem ezek az emberek mintha kergetnének valamit,és ha jön egy érzés,akkor felkiáltanak:ez az!,aztán idővel szépen rájönnek,hogy mégsem,és folytatják a keresést.Valójában ők sem tudják igazán mire vágynak,és valószínűleg sosem fogják megtalálni.De ez már legyen az ő dolguk.
Nagyapám ötször házasodott....jelenleg senkije sincs. Az (ex) férjemnek én voltam a harmadik feleség, és gyanítom, ahogy kimondják a válásunkat, elveszi a csaját is..., aztán majd ahelyett is lesz más.
Csak tudnám, az ilyen embernek minek a házasság, minek a gyerekek?
Ezért használtam azt a szót, hogy többnyire.
Na, ez sem igaz mindegyikre..
De addig is izgibb, mint az előző...
A férfiak kényelmes emberek, csak önmagában azért, mert valami megszokott, még nem lépnek le. Többnyire akkor pattannak, ha valami szar.
Én őszintén sajnálom aki ilyen helyzetbe jut és csak remélni tudom,hogy soha nem kerülök ebbe a helkzetbe,és talán nincs is mentség rá,hogy valaki ilyet tesz,de vajon mi visz arra rá egy embert,hogy csapot papot otthagy...vagy én vagyok túl naiv?Értem én,hogy egy új kapcsolat izgalmasabb,meg minden,de rövidesen,az is egy megszokássá válik,akkor megint továbbáll????
Az elején nehéz lett volna elcsípnem, mivel apuci mindig is úgy dolgozott, ahogy kedve tartotta, jött-ment, semmit nem vettem észre. Ja, és ő fizetős helyre ment udvarolni....
Mégis iszonyú bénán bukott le...
szerintem,ha ez nem csak egy kis katymat,akkor bárhogy kiöltözhet,nem fog bejönni,lehet,hogy ez már nem csupán a külsőségekről szól.
Igen, ebben igazad van, de a feleség nem tudta, hogy ki jön. Az csak a párbeszéd alkamával derült ki.
Már késő volt... szerintem ha az elején elcsíped... vagy nem?
Ha otthon melegen tartja az ágyat, nyerhet időt, míg lehiggad. Hogy nyugiban tudjon a szitun végigmenni.
Nekem volt "szerencsém" hármas randiban is a szeretővel és a férjemmel. Hűvös voltam, enyhén kiöltöztem, a csaj meg még fel is dobta, hogy hozzunk össze egy hármas partyt....kissé beteg!
A lényeg: ők azóta is együtt, már van közös lakás, amit a férjem vett a csajnak, én meg imádkozzak, hogy fizesse a gyerektartást....(megjegyzem, a válás még nem is volt meg, hivatalosan még a felesége vagyok!!!).
Gyerkőcöt nem vinnék. Én A NŐ vagyok, abban a szituban nem az anya.
Persze, filmbe illő a jelenet, az tuti, és nehéz lehet hűvösnek maradni, pedig ha nem sikerül, borul minden... :( Akkor ő lesz a "szemét", mert kiabált és hisztizett. Hjaaaa, önfegyelem. Én nem bírnám ideggel, az tuti.
Ezt már nem lehet házon belül megoldani a négy fal között. Ha meg akarja tartani, és végleges megoldást szeretne, akkor ez a megoldás.
És az csak pszichológia, hogy külsőleg is láttassa a pozícióját. Ennyi. Hatásos, hidd el! :D
Én nem akarnám megbocsájtani.
Nekem nagyon bejött 'Csak látogató vagyok' 18-as hozzászólása.
Szia! Valóban marad benned tüske, de sztem simán átléphető. Én is megbocsájtottam, pedig előtte én is azt vallottam, hogy,á, én soha nem bocsátanék meg, mert milyen ember az ilyen..Olyan, aki hibázott. Nem több, nem kevesebb. Az élet másként rendezte, mikor megláttam az ajtóban, már nem tudtam elzavarni. Ez 2 éve történt, azóta is együtt :) A bizalom pedig...hát az kicsit másabb. Ha erősek vagytok, és szívből akarjátok, símán élhettek még boldog házasságban! Sok sikert!
Ez biztos! Mindig ott lesz, hogy ha egyszer megtette, simán megteszi máskor is, csak akkor már óvatosabb lesz, hogy ne bukjon le....
Lehet próbálkozni ezzel a megbocsátósdival csak nem biztos hogy érdemes...Bárhogy alakul a tüske benned marad.
Ez kompenzálósdi, hogy én smikben vagyok, te meg nem, nagyon béna. A csalás kettőjük ügye. Ha nincs annyi vér a pucájában, hogy a férjének a szemébe nézzem, és megmondja, hogy tudom, akkor maradjon a fenekén, és ne egy idegenen próbálja élezgetni a körmét.
Ha nem borítod ki a bilit, akkor nem fog változni semmi. Nem kell hisztit rendezni, de na te sem játszol nyílt lapokkal, akkor nincs előre.
Párod el is látja a nőt? Úgy értem, pénzeli? Mert akkor ott már tényleg komolyabb mint egy fellálngolt szerelem. Én is találkoztam a csajjal, sőt, úgy hogy a férjem a gyerekeim apja is ott volt, azóta is együtt vannak és együtt kiabálnak ÉNRÁM kígyót-békát, jól összetartanak, a gyerekeknek meg egy rohad szelet csokit nem vett azóta sem apuci....
De,hogy mennék el hozzá?Bp nagy város fogalmam sincs hol lakik még a kerületet sem tudom.
További ajánlott fórumok: