Lehet-e a hűtlenséget valóban megbocsátani? (beszélgetés)
A pasik védelmében.
A neten a nők között is van sok olyan, akik inkább - hogy finoman fogalmazzak - a belső értékeire hívja fel a figyelmet, mivel nem fér rá keresztben egy képre. Amivel nekem spec. semmi bajom, mert mindenki úgy teszi tönkre az izületeit, ahogy akarja. De - maradjunk annyiban - a belső értékekre valóban büszke nő/férfi, odafigyel a külsejére is.
Nem korlátoznám csupán a férfiakra, mint te.
Olyan nő szerintem nincs aki az egész életét gálába talpig puccba élné. A sminket is le kell mosni este...Ez csak egy ócska kifogás miért is lép félre a teremtés koronája (:D)...
Úgy gondolják nekik az jár...
...S ha nem tudsz felejteni, akkor hogyan bocsátasz meg?
Pont erről írtam egy cikket anno. :)
Köszi a hozzászólásokat...egy véletlen folytán már nem aktuális a téma.
Tegnap kiborult a bili nálunk,most nem is tudok róla beszélni.
Minden jót nektek!
Én most járok ebbe a cipőbe, és még nem tudom menni fog-e. Két hete dőlt ki a liszt...de nagyon fáj.
Más: arra gondoltam tegnap este ezzel a témával kapcsolatban, megszerveznék valami kívánatos családi hétvégi programot, betenném a lurkókat a kocsiba, és nekiindulnék a férjemmel az oldalamon. És valahogy szép finoman arra kunkorodnék, ahol a másik lakik. Ott megállítanám a kocsit, de addig persze nevetgélés, jó hangulat... és ott odafordulnék: "El kell döntened, mit szeretnél. MOST!" És ha nyávog, vagy tagad, kiküldeném a kocsiból és nevetgélve tovább hajtanánk. Majd csak befogadják az egy darab ruhájában! :D
Ja, és karcsú, sportos hölgyet keresnek ezek is! :D Ez kéééész! :D
Kizárt dolog. :D Pasi soha nem tenne fele annyit sem, hogy jól nézzen ki, vagy hogy megtartsa a másikat, mint egy nő. A csábításkor persze igyekeznek, egy egy nap alatt nehéz helyrehozni húsz évnyi henyeséget. Rémesek! Társkeresőzök, és azt látom, tök lepukkant, agyonhasznál, elhanyagolt pasi, aki keresgél, a fotón úgy néz ki, mint egy szafaládé, amint a nadrágszíjat behúzza a belébe... ehhhhh... :(
sztem, ha pasiból lenne másfélszer annyi, mint nőből, akkor eltűnnének a sörhasak, és járkálhatnánk mi kócosan, macinaciban :(
Sziasztok!
Nem szoktam ilyen témájú fórumokhoz hozzászólni és lehet feminista szerű gondolat, de soha sem értettem, miért a nőnek kell "dolgozni", küzdeni egy kapcsolatért, házasságért? Az én értelmezésemben egy kapcsolatban két egyenrangú fél áll, így számomra értelmezhetetlen, hogy miért a nőnek kell csinos fehérneműt ölteni, vagy talpig sminkbe várni a párját haza. A férj megérkezhet fáradtan, lestrapálva és otthon is nyugodtam belebújhat bármibe, ami kényelmes......neki lehet gondja-baja, de a nő csak akkor igazi társ, ha neki a napi problémák meg sem kottyannak, soha sincs rossz napja, rossz kedve és a fent említett toalettben lejt, széles kéjes mosollyal a "FÉRFI" előtt......
Azt hiszem az odafigyelés, az empátia kölcsönös kell hogy legyen. Mint ahogy a feleségek nagy része sem teszi szóvá a férjnek az évek óta növekvő "bukósisakot" ott deréktájon, úgy talán elvárható, hogy a férfi se nézzen más után az esetlegesen rá is igaz paraméterekkel, ha életeasszonya a közös gyermekek nevelése és a háztartás vezetése mellett nincs csúcs formában.....
Sajnos nem most kellene kűzdeni, folyamatosan kellett volna.
Az még rendben van, hogy gyesen vagy, papucs, macinaci. Ilyenkor mélyponton vannak a nők. Nekem pl. a farmer volt a mélypont.
De azért néha eszedbe juthatott volna (megcsalás nélkül), hogy vegyél egy szexi fehérneműt, készíts egy finom vacsorát, a gyerekeket elhelyezd, vagy hamarabb elaltasd. és úgy várd haza a párod.
Egy kapcsolatért folyamatosan küzdeni kell. Soha nem éreztem, hogy vetélytársam van, de mindig meg akartam hódítani.
Pont erre gondoltam. Egy hónap alatt nem kérdezett semmit?
Meg se kérdezted mi a helyzet ? Nem zavar hogy közbe tudod hogy félrekavar ?
Az alatt az 5 év alatt fel sem merült benned,hogy nem lesz jó az,ha mindig macinaci,meg főzés-takarítás? Hiszen ezzel vannak tele a női magazinok,fórumok,a cspból is ez folyik,hogy ezt nem szabad csinálni!Szerintem enyhén szánnivaló,hogy ennyi év után jutott eszedbe kapcsolni,és most így pedálozol a férjednek.Valószínűleg ki fogja használni.
:D
ez a genetikai kódolás..
A nő meg szaporodásra van "kódolva",nem:erre van felépítve,mégis vannak nem kevesen,akik ÉSSZEL a nem-szaporodás mellett döntenek.Nem ritkán azért,mert a hozzájuk tartozó férfi nem akar gyereket.
Ezt így nem jelenteném ki. Az is van persze, de mellette mást is csinálunk. Olyan minden mint mikor egy pár voltunk régen. Hogy csak szexre használ-e azt nem merném kijelenteni 100%-ig...
Ő nem csak dugni jár hozzád? :S
Borzasztó nehéz lehet. Csak làtogató vagyok elegàns megoldàsa nagyon tetszik. Persze minden elõfordulhat.
Kívànom, jöjjön rendbe minden! Minden elismerésem az erõd miatt!
Én többször is megbocsátottam a páromnak, és most újra együtt vagyunk 2 év elteltével. Sajnos lehet gyenge vagyok, vagy túl szerelmes, de én megbocsátottam. Aztán majd kiderül mi lesz ebből.
Valóban lehet.
Gyakorlatilag nem.
Arra nem gondoltál, hogy csak azért, mert szépen felöltözve várod, és odafigyelsz rá, nem fogja a másikat elhagyni? Lehet, hogy csak azt éred el, hogy otthon is jól érzi magát és a másik nőnél is. Nem lenne egyszerűbb elmondani neki, hogy tudsz a másikról, és megkérdezni, mit akar ő tenni? Mert ha lelépni, segíthetsz összecsomagolni, ha pedig a házassága a fontos, akkor arra koncentráljon ő is, és tegye magát oda, ahogyan te. Ne ide is, oda is. :)
Szerintem van akiknél működik van akiknél nem.Ez nagymértékben függ a férjed állapotától és érzéseitől is,amit mi itt nem tudhatunk.Azt ne feless,sokszor akkor buknak ki a pasik is ha elvesztik a szeretett lényt.Szerintem készülj fel lelkileg,hogy ha valóban megszerette ezt anőt és melletted dönt,hogy végig kell nézned,ahogy elgyászolja a "szerelmet"
Illetve a harmadik is tudhat olyat mondani,amire éppen nem vagy felkészülve és ott abban a szituban levágja,hogy nagyon nyakon vágott...nem tudom elképzelni,hogy ezt hidegvérrel végig lehet csinálni.
Minden ilyet csak házon belül lehet megoldani. Fel is négyelheti hideg vérrel az aktuális harmadikat, a köztük lévő feszültség ettől nem fog megoldódni.
A nagy drámai belépésre meg lehet készülni, de ez max. egy lelki feles, hogy bátrabb legyen a megcsalt. És készen kell állni arra, hogy aki ajtót nyit, az azzal a tudattal teszi, hogy mackóban is jobb csaj vagyok nálad, lám-lám, te kikent-kifent, még így is kellek a férjednek. Aztán shut up, fck up, és rád vágja az ajtót.
Hajrá! Lehet ebből még valami, hacsak a párod nem szeretett ki belőled még teljesen!
köszi,hogy megosztottad.
4 év már elég sok idő,hogy kiderüljön működik a megbocsátás :-)
További ajánlott fórumok: