Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
... az orálisba én is beleolvastam, az a hozzászólás tetszett,valahogy így volt, hogy ... mi a kérdés? ... orálisan? .. hja, hogy adok-e neki enni.... IGEEEEN! :o)))
Sziasztok!
Most nem néztem még a fórumtémákat, inkább maradok a kedvenceimnél. Láttam már indítottak egy orális-kielégítős fórumotot, hát....még így arc meg minden adat nélkül se írnék ilyen dolgokról.
Azt a másik fórumot asszem én is említettem itt...biztos kivolt a pasi az ünnepek előtt. Gondolom magányos lehetett...
Milyen suliba jársz?Bocsi ha már kérdeztem.
:) ÉÁn veled vagyok, a tanuláshoz hangulat kell, és ha nincs szerintem ne erökltesd, mert semmi értelme
Nem mindbe olvasok bele néha a cím elég.Hol csináltad utoljára,milyen segédeszközöd van ezt kitárgyalni?Már nem csodálkozom semmin lassan.Biztos találna itt érdekes témát az író esténként izgulhatnánk.
Sehogy! :-)
Felkeltem, megreggeliztem, elkísértem a párom a munkahelyére, mert továbbképzésre megy, és sok volt a cuccosa. Hazajöttem, megfőztem, beebédltem és most iszogatom a kávém :D
Inkább Bluelake blogját olvasgatok, amrha érdekes.
Ez itt a reklám helye:)
Meséljetek már, rohadt kiváncsi lettem:)
Nem hiszem,hogy utána tudnám folytatni a munkát olyan szörnyű dolgokat mesélnek mozdonyvezetők.Na de inkább vidámabb témát keressünk.
Meséljetek, én nagyon ritkán kalandozom csak el, mi a téme?
Én amin múltkor kiakadtam, hogy valaki arról faggatózott: " hogy akarsz meghalni", vagy valami ilyesmi. Hát vannak figurák az tény.
Amibe néha még beleolvasok, a családi sztorik ki kit csal meg, és ki hogy hanyagolja a ygerekét. Megdöbbentő mik vannak. Kész tanulmánytár a szociológusoknak. De néha a barátok közt forgatókönyvírója is ellátogathatna ide.
Én is csak pislogok egy-kettőn! Akkor én is maradi vagyok...
Az biztos! Egyszer párom egyik kollégája a vadászatból tartott haza és elaludt vezetés közben. Frontálisan ütközött egy kamionnal, esélye sem volt. Őket hívták ki a rendőrök azonosítani, szegény falfehéren jött haza, pont mentünk volna valahova, de aznap már nem tudott volna vezetni, így halasztottuk a dolgot. Nagyon megrázó!
Mit szóltok némelyik fórum témához?Némelyik ember szégyen nélkül kibeszéli nemi életét.Vagy én vagyok maradi de néha megütközöm dolgokon.
Sajnos ez minden napos és mindíg reszketek ne történjen semmi mert nem tudom a látványt hogyan viselném lelkileg mert segíteni nekem kellene.
Én egy állomáson vagyok forgalmista munkám miatt nem utazom.Pestre szoktam menni az IKEA-ba és néha Pécsre a húgomhoz.
Gondolom már nagyon hiányoztatok nekik, ez érthető hogy le sem tudtad magadról vakarni. Én reggelent amikor áthozom a manót éledezni, akkor rajtam szokott pihenni, de kicsit sem bánom.
Még jó, hogy nem történt baj!!!
Hát a te munkád sem leányálom.
És merre szoktál utazni általában?
Anyuékhoz szombaton fél 2 körül értünk oda (útközben megálltunk 1-szer). A kicsi már majdnem aludt, meglátott bennünket és csak 3-kor aludt el a kezemben. Jó nehéz már! :) Aztán este megint cuccoltam a fenekét, de nem bántam egyáltalán! Olyan jó volt hallgatni ahogy szuszog! :) Egyébként egyből elaludt. Apu próbálta altatni, de gondoltam nem fog neki menni :) Akkor mi voltunk nekik az "újdonság".
Persze én kint vagyok..Elfelejt leszállni utolsó pillanatban ugrik le alig tudom megállítani a vonatot,ilyenkor a frász kerülget.Meg a részegektől akik imbolyognak a vonat mellett.
Gondolom te vagy mindig "kéznél", ezért szólnak be mindenért.
oké egyet...bemondtuk száz percet késik a vonat..Kedves utas felháborodva bejön..Mennyit?De hát az majdnem egy óra?..Igen az már majdnem válaszoltam és alig bírtam kivárni kimenjen akkor nevethettem csak.
az jól jönne.Általában mindenért én kapok ha rossz az ajtó,késik a vonat,A sztrájk miatt is,a hajléktalanoktól mert este bezárjuk a várót meg egyáltalán ha füstszűrős azért ha nem akkor azért.
Képzelem mennyi extrém szori lehet a tarsolyodban a hülye utsokról:) Szívesen hallgatnék tőled egy két sztorit meg.
További ajánlott fórumok: