Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Én is megkaphatnám?nekem volt könyvem kölcsönadtam és nem kaptam vissza.Viszont tényleg hatásos volt.Köszi előre is.
Most nekem is mennem kell,mert viszem oviba a kislányomat!:(
Talán most már bejelentkeznek a többiek is!
Szép napot Neked!:)
Így már én is voltam egypárszor!
Elég rossz érzés!:(
Szia! Kösz elvagyok!Igen elkerültük egymást.nekem marha nagy tehetségem van ahhoz,hogy amikor oda megyek valahová,addigra mindenki eltűnik!
Szia Ági!Hogy vagy?
Mi még nem is nagyon beszélgettünk!
Sziasztok Barátnők!
Jó reggelt,szép hetet kívánok Mindenkinek!:)
Sziasztok! Jó sokat írtatok míg nem voltam! Jó éjszakát mndenkinek!
Nekem most mennem kell merthát ketten vagyunk egy gépre:(((
Vigyázz magadra Viki, és jó pihenést!
Háááát sajnos ezek az előadások inkább pszichológiával foglalkoznak inkább.
Mindetudás egyeteme???? Ez nem érdekel inkább?
Mesterkurzus? Olyanok is vannak fent???? Felkeltetted az érdelődésemet:D Bármi orvosiegyetemes nincs?:D
Próbálok, hátha nem fuladok annyit és tudok végre aludni:)
De azért próbálj meg pihenni az éjjel! Holnap meg nagyon drukkolok neked!!!!
Oksa! Majd lehet kifaggatlak, sajna most nincs időm mostanában hangoskönyvezni, amikor még a kisfiam a sétálás közben aludt akkor hallgattam sokat, de inkább mesterkurzus előadásokat. Aztán letöltöttem jópérat, de akkor már nem aludt:( Úgyhogy majd esténként hallgatom én is.
Belehallgattam, de éjszaka fogom hallgatni, akkor nem is alszok, nem is netezek, se tv. Lesz ez:)
én csak kicsit jöttem, de látom már szinte mindeki lelépett, és olyan nagy forgalmat sem bonyolítottatok:)
jó pihenést Niki!szép álmokat
Rendben, mindenképp jövök! Jó éjszakát, szép álmokat!
Elköszönök Tőletek!Viki!Jó(vagy legalább jobb) éjszakát!Aztán jelentkezz holnap,hogy mit mondott a szívdoki!Szorítok Érted!
Szép álmokat,jó éjszakát Mindenkinek!
Elvileg január végén,vagyis 4 hét múlva,de még nem tudta megmondani pontosan,amikor hívott!
Mindig nagyon ideges vagyok,amíg nem telefonál!
Most már nyugodt vagyok azért is,mert mégsem délre mentek dolgozni,hanem Párizsba!
És most már csak előre gondolok,nem arra,hogy milyen jó volt,amíg itthon volt velünk,hanem arra,hogy nem sokára megint együtt leszünk!!:))
Azt megértem,hogy inkább Te mennél!
A több szteroid biztos jobban használ!
Vigyázz magadra!
További ajánlott fórumok: