Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Vikim, pussz, odaát írtam.
Köszönöm!:)Már a lelkitámogatás is segít:) Telán ez több mindennél:)
Most kicsit átadom férjuramnak a gépet, de majd még jövök.
Én is pont ugyanezt akartam írni! ÚÚgy segytenék rajta.... ha tudnék! De hát olyan messze laksz!
juhuuujj akkor megnyugodhatsz, hogy odaértek szerencsésen!
Úgy segítenék,ha tudnék!Remélem az éjszakád jobb lesz,mint az előző!
Ja félig válaszoltam. Nem unom, jól esik, hogy érdeklődtök:) A doki azt mondta szteroidhoz +fél szem mehet, meg szívjak több asztmás gyógyszert és holnap kötelező háziorvos. 100méterre van, szeretnék inkább én elmenni, nem kihívni.
Jobban nem, de rosszabbul sem. Most kiültem fotelbe(bár félig fekszem) tvzgetek, meg végre levehettem a maszkot, amíg ettem egy kis gyümölcsöt!
Szia Viki!Jobban vagy?Gondolom,már unod,hogy mindig ezt kérdezzük Tőled,de aggódunk Érted!Jutottál valamire a dokival,akit mondtál,hogy felhívsz?
Ok!Jó éjt!Aztán holnap hajrá!:)
Neked is szép estét,és jó éjszakát!
Most már én is megnyugodtam,az előbb hívott a férjem,hogy odaértek!:)Disney Land mellett fog dolgozni!
Megírom holnap!:-)))
Jóéjt!
Annyira szeretek itt dumálni,de sajnos engem is hív a kötelesség(inkább a gyerekek)!
Most kívánok Mindenkinek nagyon szép estét,jó pihenést és szép álmokat!:-)))
Jaj.de nehezen állok fel!:-(((((
Az jó!:)
A terveid engen is érdekelnek!
Mi a baja,álmos életem?
Puszika Neki!:-)))
Akkor ha Te leszel a 9000-ik majd Neked üdítőt küldünk,attól csak nem lesz gond!:-DDD
Nem baj, azért kapom én:)))))
hunógaria extra száraz:)
Köszi, Én már kaptam egyet!!!!!
Húúú most kicsit lépek lányok, mert óriási a visítás, leteszem aludni a manókámat.
csak pezsgőt ne, attól ájultam el! :(
:-DD
Hatásos?Azt nem tudom de jól esett az tuti!:-)))
ÁÁÁÁÁÁÁ,megy a pezsgő a 8000-ik hozzászóláshoz!:-)))))
Milyet szeretsz?
Hála Any-nek, megtalálta a leghatásosabb módszert erre.
De jól teszed! Nekem sem ártana felfrissítenem a nyelvtudásomat! Majd gyakorolok Myrthil-lel egykis németet:)))
Na mik a terveid:? Ha publikus persze...
:-)))
Azt már legalább tudom,hogy kell csillapítani!:-))))
Csak magamtól tanulgatok már,ezelőtt meg egy olyan ismerőstől akik Torontóból költöztek ide,Ő tanult tőlem magyart én Tőle angolt!:-DD
Nagy terveim vannak.....így kell a nyelv!:-)))
Hát ne vidd túlzásba, látogass be hozzánk kicsit, hátha itt felvidulsz!
További ajánlott fórumok: