Legénybúcsún vetkőzős csaj-nem tudom magam túltenni rajta (beszélgetés)
mosolygok én is, csak aztán mikor már átmegy abba, hogy a másikat kicsit hülyének is nézem, azért az már bántó tud lenni. Persze, én is szóvá teszem, akkor aztán van ám harakiri! :-)
Tehát nincs kegyes hazugság, csak lódítás! Amit mi észreveszünk, és megmosolyogjuk!
Holnap gyere ám Krissi! :-)
a kérdés az, vajon jó lesz -e amit csináltam :-)))
no, és a hozzászólás hol marad?
Na, hát itt volnék, aztán megyek is aludni.....
például, amit Krissi is írt, és ehhez hasonlók, vagy nincs időm, a nincs kedvem semmihez sem helyett, pedig felfogja amúgy az ember lánya, csak azt nem érti, miért kell ferdíteni, mert ugye a szavak mögé látás, amiről már beszéltünk, azt mondja, hogy tudom, mi az amit mondani akarnál, csak azt nem értem, miért mást mondasz.... mert az rossz következtetést is vonhat le, pedig valójában lehet, hogy semmi rossz nincs benne, csak nem akarja a másikat bántani.
remélem értettetek!
amikor azt mondja....jaj szivem..itt vagyok xy helyen...és nem is ott van....
Mónika anyuka..írj te is példát...mert nem nagyon megy ez nekem ma:)
Hm, érdekes újítás:)
Kegyes hazugság? biztos van ilyen helyzet. Pl. súlyos beteg a társad, de nem akarod, hogy az életösztöne kihunyjon - bátorításként csak részinformációkat közölsz vele.
Van,amikor az igazság súlya összenyomhat...
áááá, hát te itt vagy?
Tán egyedül vagy te is otthon? Vagy miért nem bújsz össze pároddal?
"Kedves nőtársam, ha esetlegesen egy macsó férfival akadtál volna össze, egyetlen jó tanácsom, hogy használd őt arra, amire ő téged: szórakozásra. De ha megfogtad volna az isten lábát, és valóban téged akar élete társaként a macsó, hát akkor számíts a pletykákra és incselkedésre, mert biza, sokan irigykednek. Titokban mindenki a helyedre pályázik, légy okos és tartsd meg őt jó sokáig"
EZT ÚGY MÁSOLTAM KI EGY HONLAPRÓL!
Krissi "mi már csak tudjuk"
nem egészen azt jelenti a macsó....az agya az meg pláne nem üres...a macsó az akiért minden nő oda van,mert van egy olyan stílusa kisugárzása,hogy a nők kész vannak..
Ügye..MMónika(anyuka)?...mi már csak tudjuk:DDD
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Megint egy legénybúcsú....
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra