Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem! (beszélgetés)
Igen, az a magas torony :)
Én azt nagyon szeretem meg a régi hullámvasutat.
Christine!
A vádlimmal is bajok vannak, de azt próbálom magassarkúval optikailag nyújtani..
De a karomat nem tudom csak takarni..
Súlyzózom, sokszor keveset, mert félek, hogy még vastagodni fog.
Még a karszalagos van :) Ez sokkal jobb szerintem, mert olcsóbban jön ki.
Így annyiszor ülsz fel ahányszor akarsz és nem anyagi csőd.
Én a szabadesést szeretem ott a legjobban :)
Vizeseket olyankor már be se indítanak...és általában még jó idő szokott lenni...akkor van a gyerek szülinapja, így akkor szoktunk menni....remélem még mindig a karszalagos megoldás van:)
Hát igen, feleslegesen áll otthon, de mit csináljak? Most jöttem rá, hogy nem bírja a térdem....:(
A karodra súlyzózz!
Októberben nem hidegek már a vizes hinták?
Akkor tényleg feleslegesen áll a leg magic a sarokban..
Én használgatom, de én is mostanság, hogy már a szobámban áll.
Így akaratlanul is mindig szemezek vele :)
Nekem a karom nagyon vastag és lóg.. :P :(
Áhhh... :(
Képen más vagyok... majd élőben ha talizunk, utána nyilatkozz :D
Az... őőő :$ miazaz LM? :$ :))
Leg Magic, vagy mi? :) (Juhj, súlyos vagyok, mi? :D )
Hát a kerti munka felér egy jó nagy tornával, az tuti :)
Én délután is végigcsinálom megint a Rékucist... így nyugodtabb a lelkiismeretem, hogy kétszer is nekigyűrkőzöm naponta, meg kargyakorlatokat is súlyzóval...hátha szálkásodik a karom tőle picit :P :))))) Ráférne... Régen tök jól nézett ki, ma meg már... :S
Nincs sajnos.. :(
Nem szereted?
Én ma még csak LM-et csináltam..
Majd délután tornázgatok.
Most kint a kertben dolgozgatok.. :S Mondjuk inkánbb tornáznék :D
Próbálok :)
Amúgy annyira szeretnék futni, kocogni is pl, mert az aztán átmozgat mindent...de nem bírom :S :( 100m után tiszta rosszul vagyok. :(
Nem gyorsan, de hasizmot is muszáj "fejleszteni". Tudom, hogy nem fogyaszt, hanem formál. De ez jobb is, mert nem szeretném azt, hogy fogyok, és a bőröm meg lógós, csíkos legyen (bár, hála égnek, azért nincs annyira sok, hogy igazán baj legyen a fogyásból).
De minden testrészt átmozgatok, ami amiatt is muszáj, mert absz. nem vagyok kondiban, és az erőnlét miatt is muszáj amúgy is,- nem csak a fogyás miatt.
Valójában inkább ezért kezdtem el ezt, nem pedig a fogyás miatt,- de ha fogyok is általa, az sem baj. :)
Viszont nem csinálhatok sajnos akármilyen mozgást, (ezért választottam a Rékásat), mert szívritmus-zavarom van. :(
Ők is annyit esznek, hogy attól hízok, hogy nézem.. :D
Eddit!
Igen, arra gondoltam :)
Jaaaaaaaaa...tényleg :D
Áh, ez nem... maradok inkább a Rékásnál :)))
Szijóóó :)
Igen, lehet, de így sem vagyok beljebb :( :D
Nem nagyon vagyok otthon ilyenekben amúgy... :$