Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lassan jártányi erőm sincs, felemészt a betegségem, nagyon... fórum

Lassan jártányi erőm sincs, felemészt a betegségem, nagyon... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Zozo1030)
jún. 3. 12:17
Köszönöm szépen, mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Én is orvosra várok, nem javulok semmit, háziorvos nem tud segíteni.
jún. 3. 09:16

Szia. Nagyon sajnálom. Hasonló helyzetben vagyok. Egy műtét utáni szövődményként tartós (krónikus)fájdalom alakult ki nálam. Ez ilyen idegi fájdalom valószínű. Semmilyen képalkotó vizsgálat nem mutat ki semmit...

Maximálisan átérzem a helyzetedet.

19. tien (válaszként erre: 16. - Srcrss)
máj. 30. 16:55

Egyetértünk.

Sz@r ügy a remegés,én csak másnaposan remegtem kissé ,de nem kívánom senkinek.

Pedig tudtam az okát ,és magamnak csináltam.

Én ,ha beteg vagyok,

elvonulok szenvedni,és egy mukkot nem hallanak tőlem.

18. 55Judit (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
máj. 30. 16:41

Hát ezt elmondhatnám én is magamról. :) Pont ezért kötöm le magam folyamatosan valamivel. Aki mindig talál tennivalót, vagy tanul valamit, mozog, vagy csak számára érdekes dolgokat keres, olvas a neten, az elfoglaltság alatt eszébe se jut hogy jézusom, de magányos vagyok!

Szórakoztassuk el magunkat, ha betegek vagyunk keressük ezerrel a megoldásokat, mert nincs az az állapot amin ne lehetne javítani legalább egy kicsit. Mekkora sikerélmény már amikor sikerül valami! Nekem az.😀

17. srcrss
máj. 30. 16:33
Felőlem panaszkodjon, de menjen sétálni, napozni, egyen stb.
16. srcrss (válaszként erre: 15. - K-né Zsóka)
máj. 30. 16:32
Mi legyen a témája, ha egész nap remeg? Elvonja mindenről a figyelmét. Súlyos lehet, ha mentőt kellett hívni.
15. K-né Zsóka (válaszként erre: 14. - Srcrss)
máj. 30. 16:29
Nincs is azzal baj, ha valaki megosztja egyszer. Kimondja, világgá kiáltja a fájdalmát, és annyi. Kap együttérző, támogató szavakat és talán könnyebb is lesz neki. De ha más témája nincs is, akkor ez már önmagában egy betegség.
14. srcrss
máj. 30. 16:19
Engem nem zavar a "panaszáradat". Nem muszáj reagálni rá. Pl. én a másik véglet vagyok, sohasem panaszkodok, titkolom, ha baj van, eltűnök. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne az életem, ha a rosszat is megosztanám, nem egyedül cipelném.
13. michelle.r (válaszként erre: 8. - Channa*)
máj. 30. 16:09
Ez esetben csodás életet neki. Egy tökös pszichológus ilyenkor kérdezné meg tőle, hogy mit imádsz ebben a helyzetben? Mire használod ezt az állapotot?
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - 55Judit)
máj. 30. 16:00
Van egy ilyen fals hatása, hogy ahányszor kiírja ide is, megkérdezik, mi a baj, próbálnak segíteni, foglalkoznak vele, szóval figyelmet kap... Csak ettől ugye a probléma nem oldódik meg, csak egy pici jóérzés-fröccsöt ad, ami valójában nem jó semmire, többet érne amiket írtatok ti is, séta a napon, valamiylen bármilyen figyelemelterelés stb. Valószínűleg iszonyú magányos lehet, és az életében senkivel nem tudja megosztani a problémáit.
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Truxovics)
máj. 30. 15:59
Valójában nem tudhatjuk kinek mekkora baja van, azt sem ki hogy éli meg. Jobb helyzetben van akiben van annyi erő hogy könnyebben vegye, vagy tegyen valamit. Sajnos egyikünk képes rá, másikunk nem annyira. Persze ha elmondom egyszer, meghallgatnak, megkönnyebbülök, de a panaszáradat valóban sok mindenkinek.
10. truxovics (válaszként erre: 8. - Channa*)
máj. 30. 15:56
Na ja. Miközben csak az oldalon legalább 5 olyan emberről tudok, akkor az ilyen generált problémáktól milliószor nagyobb egészségügyi gondokkal küzdenek nap, mint nap. És teszik a dolgukat, mennek előre, nem pedig picsognak.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Channa*)
máj. 30. 14:36

Van aki erre vágyik, van aki segítségre, és van aki nem érkezik panaszkodni se annyira kutatja a megoldásokat és aktívan tesz magáért. Ha ez utóbbi emészti fel az időt az jó, előre visz.

Ha nekem bajom van, én is rettenetesen tudom sajnálni magamat, mellette a méreg öl meg mert arra is gondolok hogy ennél többet már képtelen vagyok tenni magamért. Aztán mégis sikerül. Nem könnyű sokszor, de mindenkinek erőt kell vennie magán mert véletlenszerűen nem lehet felépülni.

A panaszkodással töltött idő, elpocsékolt idő.

8. Channa* (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
máj. 30. 13:44

Én is megértem, de nem attól lesz jobban, hogy naponta több fórumot nyit ugyan abban a témában.

Nem tudunk semmit tenni. Ha javasolunk valamit, akkor gyártja a kifogásokat, majd belénk rúgdos.

Csak az jó neki, hogy sajnálgatjuk...

7. Channa* (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
máj. 30. 13:43
Igen, önsajnálatban dagonyázik...
6. michelle.r (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
máj. 30. 13:09
Egyetértek. Elhiszem, és megértem, hogy ha valaki nincs jól, nehéz pozitívnak és energikusnak lenni. De tényleg felemészti a maradékot is, ha valaki folyton ezen pörög.
máj. 30. 12:13
Nem tudom te vagy-e az, aki folyamatosan erről posztolgat, de ha igen, akkor lassan több időt kellene fordíts a saját jólétedre és kevesebbet a panaszkodásra. Folyamatosan sajnálod magad, ez nem vezet sehová!
4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 30. 12:02

Muszáj rendesen enned ! Gondolom, nem akarsz fekvőbeteggé válni, aki soha többé nem tud lábra állni !

Jobbulást !

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Mendi1)
máj. 30. 10:51
össze omlott az idegrendszerem.
máj. 30. 10:24
Mi történt? 🥲

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook