Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord? (beszélgetés)
Egyébként meg ha belegondolok, hogy hosszú távon ez mit eredményez, akkor kiráz a hideg. Mert tételezzük fel, hogy nem vagy meleg. Találsz magadnak egy lányt/nőt. Normális esetben az emberek egy párkapcsolatban törekszenek a harmóniára, egyensúlyra. Te nőként öltözködsz, előbb-utóbb úgyis fogsz viselkedni, akkor párod akaratán kívül is szép lassan elkezd férfiasodni. Ennek meg elég durva egészségügyi vonzatai is vannak.
Mi van itt, jönnek a fetisiszták?
Egy FÉRFI ne hordjon nylonharisnyát! Gusztustalan, pfúj!
Nem ez az egyetlen dolog, amiben nem utánoznám Angliát. Hollandiáról ne is beszéljünk. Na mindegy. A harisnyát a nők részére is azért találták ki, hogy melegítse őket. Egy nőnek ezen a téren jobban kell vigyáznia magára, mint egy férfinak. Aztán, hogy később más funkciót is betöltött a harisnya az egy dolog. Teljes mértékben aberrált, hogy egy férfi nejlonharisnyát hordjon. Nevetséges és visszataszító. Ráadásul nem akarom elképzelni, hogy bepállik a t.k.d benne.
Nehogy már azt mondd, hogy a nejlonharisnya kényelmes! Egy kínzóeszköz, a világ legkényelmetlenebb dolga! Ezerszer jobb pl. egy jégeralsó (nem volt még ugyan rajtam, de leggings igen, és az ugyanaz, csak nőknek).
Szerintem pedig meleg vagy, csak nem mered bevallani, talán magadnak sem. Nincs ezzel semmi gond egyébként, de egy igazi férfi nem vesz fel nejlonharisnyát.
Ez EXTRA gáz!!!!!!!!!!!!!!Az én férjem használt régebben nagyon hideg télen vastag pamut FÉRFI harisnyát(lábfej nélküli) és nekem nagyon mókás volt benne,de mindig mondom neki hogy vegye fel,ne fázzon meg!!!És tök jól elviccelődünk mikor felveszi.Nekem semmivel nem férfiatlanabb benne!Na de nem nejlonhariról van szó!!!!!Basszus!!!!
:)))
Hat hét éves koráig normális.:)))
Én maradok továbbra is régimódi felfogású. És csak abban az esetben tudom elfogadni és csakis a pamut harisnyát egy férfi lábán, ha télen szabadban dolgozik és farkasordító hideg van.
Az angolok pedig csináljanak azt amit szeretnének.
Én magyar vagyok.
Én is elitélem, ha egy ffi nőiesen vagy fordítva akar kinézni, az azonos neműséget,a nők, csajok túlzott szexi megjelenésén át néhány dolgot. Az emberek olyanok, hogy bárkit kiveséznek, "kielemeznek", bármit cikinek tartanak. Ilyen az ember. Teljesen normális embert is ki szoktak gúnyolni.Egyébként sem arról van szó, hogy teljesen láthatóvá kell tenni a harisnyás ffi lábat csak az,hogy ha egy ffi-nek olyan kedve van, vagy szeretne azt használni, akkor használjon, hosszú vagy hosszabb halásznadrághoz. Egyébként nem feltétlen csak h.nadrágot használhat egy ffi, hanem térdfixet))) Nem arra kell sztem gondolni, hogy úgy akar egy hozzám hasonló kinézni, mint 1 nő, szoknyában, a teljes lábon látszódva a harisnya. Csupán zokni helyett, hosszú nadrághoz, vagy max a lábszárig láthatóan használni. Aki ezt nagy dobra veri, sztem az sokkal gázabb, mint aki természetes módon visel harisnyát, persze nem nőies színű (lila, sárga stb)és mintásra gondolok, hanem egyszínűkre. A nejlonharisnya nekem (is)azért jobb pl 1 ffi-nél, mert olcsóbb, kényelmesebb, vékonyabb stb. Az, hogy mindennapos lesz e a harisnya viselés ffiakon, nyugaton már vagy 5-6 éve vagy régebben elfogadott. Pl Angliában volt hír 4-5 éve, hogy a pasik annyi harisnyát vásáróltak nem (télire), hogy több ideig nem tudták kiszolgálni őket.
Semmi nincs a lábamon, csak szőr)))
te meg a fejedre huzod mi?:)
Persze hogy van. A harisnya.
van valami csunya a lábadon? nagy anyajegy vagy béna szőrzet?
Csak azt gondolod, hogy nem ciki. Szerinted nem súgtak össze az emberek a hátad mögött?
Bármennyire is érdekes világban élünk, azért még mindig nem mindennapos dolog és remélem soha nem is lesz az, hogy egy férfi nejlonharisnyát hordjon.
Nézd!Én is volt mikor még nem mertem felvállalni, hogy nyílvánosan, emberek közé menjek úgy, hogy nejlonharisnya látszódjon,a lábfejemen, vagy az egész lábszáramon. De hidd el, hogy egyáltalán nem ciki, ha látszik a lábadon a harisnya, nejlon! Az ismerőseim és a barátaim tudják, hogy hetero vagyok, tudják, hogy a nharisnyát szeretem, nem pedig azért használom, hogy szexi legyek...Téged is így ismernek biztos.Azt ajánlom, vegyél nagy levegőt és menj bátran bárhova harisnyába, senki nem fog megszólni stb. Én kb 8 éve használok nejlonharisnyát, de nem volt e miatt bántódásom. Nem nagy dolog, ha valaki bizonyos keretek között használja, ajánlom az egyszínűt, vagy ami nem áttetsző, akkor még nagyon jól, vagányúl is áll!
Sziasztok!
Kényes téma. Én nagyon szeretek harisnyát hordani,de csak titokban mert különben megbélyegeznek hogy meleg vagyok. Szerintem nem lenne ebben semmi furcsa hiszen csak egy ruhadarabról beszélünk amiben az ember jól érzi magát! Kihangsúlyozom hogy nem vagyok meleg,sőt kifejezetten szeretem a nőket! Azt próbálom elérni hogy megtaláljam azt a kedves páromat aki ezt elfogadja! Nehéz a mai emberek hozzáállását megérteni,mert ha egy pasit látnak harisnyában akkor tutira meleg. Én 20 denes harisnyanadrágot viselek szivesen,sokszor még abba is alszok.Télen szoktam 50 denest hordani főként a hideg miatt.Aki azt mondja hogy ott a jégeralsó,az még nem vett fel olyat! Iszonyúan kényelmetlen!!! Egy harisnyában viszont még egy férfi is jól érzi magát! Kiváncsian várom a hozzászólásokat!
Kinek mi a véleménye azt el kell fogadni, nem is akarok senkit győzködni. Mint írtam lennt, vannak x számúak(hölgyekre gondolok), akik mint írtam teljesen elfogadottnak tartják a nem kirívó színű és fazonú akár nejlonhar. használatát. Vannak x számúak, akik a világ "leggázabb" dolgának tartják. Egyébként sok férfi is "gáznak" tartja, ha egy hölgy nejlonhar-ba van)))A melegséggel párosítják sokan a férfi harisnya használatot, de ez csak az elfogúltság és a megbélyegződésből ered, mint egyébként számos megbélyegződés létezik sajnos. Ha hiszik, ha nem én és talán más harisnyakedvelők nem a melegség kifejezéséért használjuk, hanem mert, pl vékony, kényelmes cipőben, szandárhoz is jó, mert vékony,nem meleg.Én pl 40 vagy 50 denest használok úgy, hogy ne legyen átlátszó, épp azért, hogy ne legyek a nőkhöz hasonló látványú, áttetsző és ezek 100× tovább bírják, mint a 15-20 denesek.
Erről nekem is ez a véleményem,és teljesen egyetértek veled!:)
háát igen...a férjem tetőn dolgozik télen nyáron szóval hidegben vesz a munkásnaci alá mást is,vannak már normális meleg dolgok,én mondjuk a nylonharisnyát nem sorolom a meleg dolgok közzé nem is láttam még pasin és nem is szeretnék....de ha a férjem abban parádézna otthon,háááát.....bármennyire természetes nekem a harisnya melegedési célból ez gáz
kényelmesebb egy szűkebb akármiben +egy nadrágban dolgozni mozogni mint két bővebb egymásra csavarodó gyűrődő holmiban...
Szerintem a férfiak, akik nylon harisnyát hordanak, kizárólag fetisiszta mivoltuk miatt teszik, vagy melegek, a fetish és a (homo) szexualitás pedig a hálószobába való nem pedig az utcára...
Te szlovákiából írsz? :) Szerintem férfiak ne hordjanak nylon harisnyát. Az csak a melegeket melegítené fel :)
Valószínű azért nem látni férfiakon, vagy srácokon harisnyát, bármilyen anyagból, mert nagyon "megtíltották használni", vagy úgy volt vele az a nőnemű, ha én útálom használni, akkor ne akarja már ő se)))Aki valaha is velvetette, vagy utalt rá,hogy "ezt én is használhatom?" vagy "ez ciki fiúknak használni", akkor szülőtől, vagy baráttól az elutasítást kapta.
Én is kb 15 évig csak titokban használtam, én nejlonharisnya (párti vagyok)és folyasmatosan levetköztettem a gátlásomat, és teljesen természetesen használom nyílvánosan is persze, az emberek jórészt ezt nem tartja cikinek, de ma is megnézik a lábamon a nejlont, amikor halásznadrághoz használom, a legtöbben abszolút nem találják cikinek)))A legjobb megfogalmazás amit több lány ismerősöm mondott: "Ha neked bejön és szereteed használni, akkor nyugottan használd, egyáltalán nem ciki". Én is ezt tanácsolom, aki gátlásos és aki lebeszéli férfi ismerősét, gyerekét.
Nem tudom,hogy a pamut harisnyánál a combfixes variációra gondoltál-e?:) Harisnyakötővel:)Vagy csak a sima térdzoknira,térd harisnyára? A térdzokni oké,persze pamutból.
Egyszer láttam a sógornőm pasiját ahogy pamut harisnyában porszivozott...azért egy kicsit furcsa volt:)
egyébként az uram tuti nem venné fel egyik harisnyát sem, maximum jégeralsó. :)
További ajánlott fórumok: