Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord? (beszélgetés)
Hellyel-közzel.
Saját részről még annyit tennék a dologhoz, hogy a harisnyában az ülepét utálom a legjobban. Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy akinek töke van, annak hogy lehet kényelmes!
És nem zavar, hogy tök hülyén néz ki? Szőrös férfilábon női harisnya? Ne haragudj, de ez nekem nagyon magas.
Tegezz, légy szíves. :)
A lányokon a boxeralsó is visszataszító számomra. Az egy dolog, hogy alkalomadtán felveszem a párom papucsát (itthon), vagy belebújok az egyik pólójába, de a gatyáit inkább meghagyom neki... :/
És? Semmi szexuális indíttatás? Csak kényelmes, azt' csá? :)
Szivesen leírom önnek is. Igazából ez a nejlonharisnya dolog nejlonzokniként indúlt amikor kb 15-16 éves voltam (30 vagyok)és egyszer kíváncsi voltam, ha a csajok abba vannak, akkor kipróbálom én is. És jó volt tornacipőhöz használni, vagy sportcipőhöz,mert vékony és teljesen más ezekbe lenni vékony anyagúba, mint a hagyományos zokni, ami egyébként szintén nejlonból vannak))ezért kényelmesebbnek találtam.
De szandálhoz is gyakran használtam, mikor középiskolás voltam.De kb 19-20 évesen, mikor koleszos lettem, nagy városban voltam, ahol sok harisnyát lehetett venni és sok egész harisnyát használtam, eleinte nadrág alatt,csak az utóbbi 5-6 évben haszálom térdnnadrághoz, jó időben. És azért is szeretem a főleg 40 deneseket,mert nem melegszik benne a lábam se a cipőbe,se a szandálba, se amikor a szobába vagyok cipő nélkül. Többszőr éreztem, mikor hagyományos vastag zokniba feküdtem vagy voltam a lakásba és éreztem, hogy baromira melege van a lábamnak, nagyon idegesítő volt, még télen is, egy hidegebb lakásban is...Szóval rájöttem, hogy 1 vékony harisnya sokkal jobb, nem pálik úgy a lábam.
Nem borotválom a lábam, mert 1.nem akarok vele bajlódni 2. szerintem fölösleges,így is lehet használni.
Valahogy szeretem használni nem tudom igazából miért, tetszik az anyaga, tetszik amilyen. De én inkább a vastagabbakat használom, mert 1 a szőrős lábam miatt 2 mert 100×tartósabbak, és jobban "kézenfogható"
A külvilág felé biztos gondolható mennyi látszik, ha szandihoz és halásznadrághoz használom.
Egyébként a boxeralsót és több ffi dolgot használnak a nők, csajok, nem csak poénból.
Én is megyek mert már nagyon este van!
Jó éjszakát!
Sziasztok!
uh..doki nézd már meg a zoknitartót..jájj..
ez újabb kérdést vett fel..valaki használ ilyet..?
Én szeretem, ha egy pasin zokni van. De lehetőleg fehér... :$
Na jó, tényleg mentem!!!!! :D
Pffh... Nagyon vizuális vagyok. Úgyhogy ennél a pontnál elköszönök inkább. :D
Remélem a kérdéseimre később kapok majd választ, mert azt hiányolom. :/
Jó éjt! :***
Elképzelem ezt a mindkét fél egy pár harisnyában játékot.
No ott szex nem lesz :-)))
dehogynem,rajtad maradhat a barna térdzokni..:)))
zoknitartóval..:)))
jó csak hülyülök..
Pedig azok nagyon csini cuccok..:))
az előbbi tippadás nem erre értettem..hanem előttem volt egy kép,hogy egy ágyban a pasin és nőn is harisnya van..
persze nem egy pár harisnya,mert akkor harisnyában ugrást végezhetnének az ágyban..
:O Hogyhogy? :O
Azt hittem, minden férfi gerjed rá... :O
Van olyan férfi akinek megmozgatja a fantáziáját a combfix és a harisnyatartó.
De az nem én vagyok :-)))
Igen, "azt" értettem. :)
De nálunk is ritka, mert baromi kényelmetlen. Csak néha olyan nőiesnek érzem magam benne. :$
Én szerencsére nem vagyok alulról fázós típus. Nekem meleg lenne nagyon, még télen is, ha nadrág alá még jégeralsót is felvennék.
De tisztában vagyok vele nem mindenki én vagyok :-))
Remélem nem fogok mellé és a bizonyos alkalmak alatt ,,azt" a dolgot érted :-)
Én sok férfival ellentétben nem tartom izgatónak mikor a nő harisnyát visel az ágyban.
Ha véletlenül a bizonyos alkalmak alatt mást értettél, akkor ezt a hozzászólást vedd tárgytalannak :-)))))
Hé, vigyázz, kezdesz átesni! :D
Nehogy kipróbáld! :)))
Köszönöm Neked is a választ.
A pamutharisnya az biztos kényelmes lehet, és télen kellőképpen melegíthet is.
Köszönöm.
Úgy gondolom télen hideg, nyáron pedig baromi meleg lehet.
További ajánlott fórumok:
- Duci lányok tapasztalatai pasikkal
- Miért hajtanak a lányok a nős pasikra?
- Szerintetek milyen típusú lányokra buknak a pasik?
- Titeket zavar, ha a pasitok más lányok képeit lájkolgatja facebookon?
- Vajon tetszem-e neki? Elsősorban lányok válaszát várom! Bővebben az első hozzászólásban!
- Lányok nektek mennyire zavaró, ha egy húszon éves pasi még tapasztalatlan?