Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord? (beszélgetés)
Hát mi "magyarban" már csak ilyen tahók vagyunk, ezért javasolnám, hogy ne is érintkezz velünk!
Cserébe mi itt "magyarban" szintén nem foglalkozunk veled!
Tudod, mi itt elmaradott, barbár "magyarban" többségében szeretjük, ha egy férfi férfiként viselkedik és férfiként néz ki.
nálam egyik sem lenne elfogadott.
A 70 év felülieknek "elnézem" a cicanacit.
:)
Ha csak 1 pasi hord harisnyát azt nem bánom. Csak az a félő, előbb utóbb eljutunk oda, hogy majd több is fog hordani.
Ma már sokan festik magukat, szőrtelenítenek, előbb-utóbb rákapnak a harisnyára is.
Ha nem az enyémet hordja, akkor nem zavar :)
Vannak férfi harisnyák is, bár az én párom 1-2 alkalommal vett fel ilyet, de gond volt, hogy hová tegye a motyót :) Mert azért ezek elég szűkek.
Egyébként őket nem melegíti a szőrös lábuk :)
Ha egy férfi nylon harisnyát kezd el hordani azért az már gáz, akkor kezdheted eldugni a cipőidet :)
Ha sima harisnyát hord, mert HIDEG van az teljesen normális.
Azért, mert valaki férfiből van az nem jelenti azt, hogy nem fázik. o.o
A nylonharisnya nem melegít,sem férfit sem nőt...a nők divatból hordják,férfin a nylont nem tudom elképzelni igazából nem is láttam még férfi nylonharisnyát létezik olyan?????
Kisfiúra ha szereti ráadom,de nem eröltetem,mint ahogy kislányra sem eröltetném felnőttben is van aki nem szereti,nem birja viszket a pamuttól is stb......ha nem szeretnék akkor adnék a nadrág alá egy vékonyabb melegítőt hogy ne fázzanak,de a pamutharisnya ellen sincs kifogásom....akar ez reakció lenni a 19 es hozzászólásra,abszolut vannak kisfiús harisnyák,lábfej nélküliek is nyilván nem rózsaszint adtam én sem a fiaimra!!!!
Férfiaknál mint irtam nylont semmikép az nem melegít....a férjem jobb szereti a lábfej nélküli harisnyát mint pl a jégeralsót kevésbé húzódik fel kevésbé gyűrődik a nadrág alatt kényelmesebb benne dolgozni,egy igazán férfia csupaizom kétkezi munkásról van szó szóval cseppet sem rezsókinézetű,tipusú:)viszont télen nyáron a szabad ég alatt dolgozik 40fokban-illetve hóban fagyban is a magasban ahol széltől sem védi semmi....egyértelmű hogy vesz vmit a munkásnaci alá és mint irtam a jégeralsó jobban alágyűrődik neki......
a kérdésre rövidebben válaszolva,idegen pasikon feltételezem nem veszem észre ha harisnyát hord a nadrág alatt,ha rövidnacihoz vesz nylont akkor nem tartom pasinak szóval az is kilőve....a férjemen pedig nem zavar...ígyszólván semmit nem szólok hozzá mert többnyire nem látok pasin harisnyát előzőekből kifolyólag
Harisnyát?
Nekem kicsit fura lenne...
Az én párom télen a nagy hidegekben jégeralsót hord jó vastag, meleg zoknival.
Ez teljesen oké szerintem, de harisnyát nem vetetnék föl vele. :)
Eleinte ezt sem akarta fölvenni. :D
Az előbb nem tudtam elküldeni a kommentem, mert a ratyi szó helyett egy másikat használtam. :-)
Nem is tudtam, hogy van itt ilyen szűrés.
Én furcsállanám, nagyon, bár még nem találkoztam ilyennel. :-)
Igaz azt is furcsállom, mikor kisfiúkra ráadják. Én biztos nem adnám a gyerekemre sem, ha nagyon hideg van inkább egy aláöltözőt, ilyen még a férjemnek is van, de nem ratyis egyáltalán.
Gondolom az a férfi aki nylon harisnyát hord, annak az édesanyja gyermekkorában sokat mondta, hogy kisfiam öltött melegen.
Bár valószínű nem így gondolta......
További ajánlott fórumok:
- Duci lányok tapasztalatai pasikkal
- Miért hajtanak a lányok a nős pasikra?
- Szerintetek milyen típusú lányokra buknak a pasik?
- Titeket zavar, ha a pasitok más lányok képeit lájkolgatja facebookon?
- Vajon tetszem-e neki? Elsősorban lányok válaszát várom! Bővebben az első hozzászólásban!
- Lányok nektek mennyire zavaró, ha egy húszon éves pasi még tapasztalatlan?