Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord? (beszélgetés)
Itt vagyok. :)
Ha egy városban lakunk, felőlem mehetünk. :)
nem reagáltál!
Mikor megyünk? :-)
Nem szerintem feláll neki tőle, fetise van csak nem tudja.
Amúgy agyhúzásként indult a fórum, azt bírom hogy mindig önigazolásra van szüksége az ilyen "elkóborolt lelkeknek", közben olyan magabiztos...
Én annyit tudok hogy oviban láttam utoljára harisnyát palin :)
Nyugi már bőrharisnya! Megnéztem azt a hozzászólást, és a kommüntelő nem húzott harisnyát a fejére, felvállalta, hogy "szerinte". Tehát ettől függetlenül egy bankrabló pl. nem homokos csak szimplán hülye ha harisnyát húz a fejére a mai technikai vívmányok ellen. :) Poénnak elmegy.
A kérdés meg arról szólt ki mit szól hozzá.
tehát az egyénnek fontos volt a társadalmi megítélés. Nem akar itt senki szemellenzőt hordani, a rizsparókás korszakban trendi volt a harisnya. Manapság a metrószexualitás is lassan elfogadott dolog. Mégis éppen a különbségek miatt a vélemények is megoszlanak, mint a harisnyán a luk! :) Amúgy egy kérdés kedves melegek, ebben az időben a harisnyától nem lesz sokkal jobban melegetek? :D Mondjuk ez a kérdés eleve butaság, hiszen zakóban sem érzem magam férfiasabbnak mint rongyos öltözékben.. Vagy mégis? :)
Férfin harisnya? Lehet a szexuális élete része, de ehhez nem feltétlenül kell homoszexuálisnak lennie. Vannak olyan nők, akik erre beindulnak. Úgy gondolom a szexben minden megengedett, amit minden résztvevő fél akar, nem okoz károkat erkölcsi, fizikai és lelki vonalon. Engem speciel nem vonz, ha egy férfin harisnyanadrág van. De szerintem a nők sem szexik benne.
Hideg ellen természetes dolog. Akár tetszik, akár nem. Még mindig férfiasabb egy pasi nadrág alatt harinyával, mint hólyaghuruttal felfázva, takonyban úszva. Ha fagyhalál van a férjem is vesz fel jégeralsót, vagy cicanadrágot. Én mindig jól kinevetem, de nincs belőle harag, egyszerűen vicces látvány. Kényelmetlennek találja, de ha olyan helyen dolgozik, ahol -40 fokban a szél is süvít, akkor felveszi. A vállalatánál a téli munkaruha része a cicanadrág. Egy időben be akarták vezetni a lábfej nélküli harisnyát, mivel a cicanadrág egy hordás után megbuggyan és csúszkál felfelé, de végül nem lett belőle semmi.
Ha egy férfi arra vágyik, hogy harisnyában mászkáljon, lelke rajta. Elítélni nem fogom, mert sem nekem, sem másnak nem árt vele. Csak sajnálkozni fogok, mert vonzónak találom, ha egy férfinak szép hosszú lába van, de a harisnya nem tetszik rajta.
Amúgy a történelmi időkben teljesen normális viseletnek számított a férfi pamutharisnya. De a nylonharisnyát nőknek találták ki, így jutott a köztudatba, ezért furcsa, ha egy férfi hordja. Egészen addig, míg egy überhíres pasi el nem kezdi hordani, az is marad. Utána divat lesz belőle. Szerencsére a férjem nem egy divatkövető alak, így tovább csodálhatom a harisnyamentes, izmos lábait. :)
Kitalálósdi? Priviben mehet! Annyit elárulok hogy dunántúl! :-)
Kapcsolódjunk máshová hogy tudjunk beszélni!
Képzeld én sem vagyok pesti! :-)
Még talán az is kiderül hogy egy városban lakunk? Jó lenne! Akkor már ma mehetnénk!
de, maradiak, hidd csak el.
Csak vannak annyira jólneveltek, hogy nem hozzák nyilvánosságra a véleményüket, ha az a célszemélynek kínos lenne. Ezt nevezik tapintatnak....
Ma debütáltam!
Elmentem a boltba térdnadrágban és az újonnan szerzett 15 denes harisnyában.Meglepő módon senki nem fújolt,nem köpködött pedig elég szembetűnő volt! Lehet mégsem olyan maradiak az emberek?
Rosszul gondolod. Szerinted a harisnyától függ, hogy megnéznek -e vagy sem? Ezt nem értem...
A csillogó harisnya nekem személy szerint nem tetszik. A kiszakadás probléma, azt egyáltalán nem gondolom, hogy k...ás. miért lenne az?:O Mint írtam, nekem nagyon kényelmetlen, borzasztóan irritálja a bőrömet az a vacak műanyag, sokkal jobban szeretem a természetes anyagokat.
További ajánlott fórumok:
- Duci lányok tapasztalatai pasikkal
- Miért hajtanak a lányok a nős pasikra?
- Szerintetek milyen típusú lányokra buknak a pasik?
- Titeket zavar, ha a pasitok más lányok képeit lájkolgatja facebookon?
- Vajon tetszem-e neki? Elsősorban lányok válaszát várom! Bővebben az első hozzászólásban!
- Lányok nektek mennyire zavaró, ha egy húszon éves pasi még tapasztalatlan?