Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lánykérés fórum

Lánykérés (beszélgetős fórum)


20. hjaniko (válaszként erre: 18. - Frutty)
2009. jan. 24. 13:17
A mi eljegyzésünk más volt kicsit - kettesben zajlott a lényeg, megvettük a gyűrűket, felhúztuk egymás ujjára ott az utcán, egy sikátorban, majd küldtünk a családnak táviratot, értesítettük őket -ebédeltünk a Hágiban, délután Újszegeden a ligetben sétáltunk, majd elmentünk moziba, megnéztük a Folytassa, Kleó-t - másnap leendő anyósoméknál volt ünnepi ebéd.
19. 1e8f358d6a (válaszként erre: 17. - Hjaniko)
2008. nov. 21. 08:27
:-) köszi
18. frutty
2008. nov. 20. 23:13

nálunk,apósómkértemeg,az apúkámtól a kezemet.

és,megbeszéltúk mikor legyen az eskúvő,

családias volt az eljegyzés,és szép volt.

még kép is,van rólla!

17. hjaniko (válaszként erre: 16. - 1e8f358d6a)
2008. nov. 20. 23:09
Ez nagyon szép:) a hideg is kirázott a gyönyörűségtől, de tényleg (ez nálam a tetszés jele)
2008. nov. 20. 14:14

az én eljegyzésem olyan volt, hogy soha nem fogom elfelejteni. Idén májusban történt az "eset".

Imádom a gumicukrot, ezt minden ismerősöm tudja.

Egyik este páromtól kaptam egy csomagot, lefeküdtünk az ágyra és filmet néztünk. Tök sötét volt a szobában. Egyszercsak találtam valami kemény cuccot a zacsiban. Kivettem, és ezt mondtam a páromnak:


"Gyorsan kapcsold fel a villanyt, ajándékot adtak a Haribo macihoz"...:)

Felkapcsolta a villanyt és a szavam is elakadt. Azt a brillgyűrűt kaptam meg, amit már régóta nézegettem Csepelen a kirakatban. Kicsordult a könnyem is. Azt kérdezte, pontosabban mondta, hogy:

"te leszel az én pici feleségem, ugye?" :-)


Hát így esett az eset.

2008. nov. 20. 14:07

Én a szülinapján kértem meg a kezét.

Senki nem tudta, csak a testvére, aki kamerázta a megdöbbent pillanatokat. De igent mondott mindenki.

Aztán szervezve lett éttermes is de az nem volt már olyan.

14. hjaniko (válaszként erre: 13. - Mazsi-drazsi)
2008. nov. 1. 21:55

Ez jópofa történet. Nálunk hogyan is zajlott? Nem volt eget rengető, de számomra a legfontosabb beszélgetés addigi életem során (20,5 éves voltam). A leendő párom minden este ott volt, ha én otthon voltam, (akkoriban egy másik városban jártam főiskolára) - ez szüleimnek is elég fárasztó volt már, meg látnivaló volt, hogy belőlünk egy pár lesz, de a párom nehezen szánta rá magát, hogy feltegye "azt a bizonyos kérdést". Anyukám folyton ezt kérdezte tőlem: Na, nyilatkozott már? Én meg, pirulva: még nem. Nem olyan egyszerű ám ez, hidd el...

Aztán egy éjjel, mikor fenn voltunk még a tévé mellett (szüleim már aludtak a másik szobában) - megtörtént... azt mondta: "szeretlek és veled szeretnék élni". Mivel én is erre vágytam csupán, a szüleimmel is közölte, hogy mi össze szeretnénk házasodni: Apukám meghatódott, anyu is, aztán pezsgőt ittunk.

Hát, ennyi volt - pár hónappal később eljegyeztük egymást és mielőtt végeztem volna a főiskolán, össze is házasodtunk. Azóta együtt vagyunk, van 2 szép, egyetemista lányunk is.

2007. aug. 16. 23:44

Nálunk a lánykérés nagyon romantikus volt. Lementünk a Dunára ahol a telkünk van. Lent voltunk a stégen, aholis Apám éppen úszott, majd a vízben a létrához érve meglátta újjunkon a gyűrűt. Meglepődött, kérdezte mi a helyzet. Mire a párom mondta, hogy összeházasodunk és megkérte Apámtól a kezemet.

Apám meg éppen nudizott...

12. RLindi (válaszként erre: 11. - RLindi)
2007. aug. 15. 16:12
ja. pizsi:-))
11. RLindi
2007. aug. 15. 16:08

Nos nem tudom mennyire fogod romantikusnak találni a mi történetünket,de enkem az, hisz szerintem nincs szebb a spontán érzelmeknél.

Nem volt akkor és ott semmi extra,szerintem párom nem tervezte el előre. Egy otthon töltött nap után (vasárnap,piszi,pizza..:-)) beszélgettünk amikor elmondta mennyire szeret és milyen jó lenne ha ez örökké tartana. S itt jött az ominózus mondat. Először el sem hittem...De a válasz nem volt kérdéses. Az eljegyzési gyűrűt másnap kaptam meg a jeggyűrűnket kicsit később.Nos ezeket már romantikusabb körülmények között:-) De végülis a lánykérés ez volt és nekem ez is áll legközelebb a szivemhez:-)

10. nicci
2007. aug. 7. 14:07
Engem elhívott a férjem egy elegáns étterembe vacsorázni,egy külön teremben csak mi ketten voltunk gyertyafény stb.Egyszer csak kiment majd egy pincér hozott egy borítékot amiben egy levél volt.A férjem leírta benne ,hogy mennyire szeret ,hogy mit jelentek neki mindezt persze gyönyörűen megfogalmazva én sírva olvastam végig és amikor bejött térden állva megkérte a kezem.Majd adott aegy plüssmacit amire szalaggal rávolt kötve egy gyűrű, ezek után természetessen IGENT mondtam!
2007. aug. 7. 13:58
előrehozom kicsit a fórumot, mert még mindig nem adtam fel a reményt, hogy olvassak lánykérős történeteket:)
8. alexcheca (válaszként erre: 7. - Ethan)
2007. aug. 6. 13:20
Huh, azt hittem, szegény lány ott hal meg...nem kis sokkot kapott
2007. aug. 5. 15:27

Ez nekem annyira tetszett nem hagyhattam ki. Barátnője kedvenc TV sorozata alatta egy reklám blokkban kérte meg a kezét a srác. (Mellesleg magát a Veronica Mars sorozatot is szeretem)


[link]


(ha link nem menne át, akkor Google-ban keress: "My Super Proposal - Her Reaction")

2007. aug. 4. 09:40
annyi férjezett hölgy van itt, senkinek nem kérték meg előtte a kezét? :)
5. alexcheca (válaszként erre: 4. - Vica30)
2007. aug. 3. 14:56
De azért voltak érzelmek is ugye?
2007. aug. 3. 14:49
Nekem nem volt, a férjem eldöntötte, hogy összeházasodunk és kész. Na persze megkérdezte a véleményem, de inkább üzleti jellegű volt a dolog. Meg is látszik a házasságunkon, csak akkor sokkal naivabb voltam - elhittem, hogy ez így jó.
3. alexcheca (válaszként erre: 2. - Almáspite)
2007. aug. 3. 14:48
Nagyon aranyos történet és szerintem mindenkinek a saját lánykérése a legromantikusabb ;)
2007. aug. 3. 14:46

szia!

mi már 5 éve éltünk 1ütt, és akkor volt a fiunk másfél éves, amikor megkérte emberem a kezemet. mit megkérte? kollekív "támadást" indítottak a fiunkkal a születésnapomon:)))) felköszöntöttek, megkaptam a beígért kvfőzőt és míg én azzal ügyködtem, előkotorta 2 nyakkendőjét. egyiket a saját, másikat a fiunk nyakába akasztotta, h elegánsak legyenek, aztán megkopogtatták a vállamat, megfordultam és ott tündöklött 1 jegygyűrű a kicsi fiunk tenyerén:)) vigyorgott a kicsi is, mint a tejbetök, mintha csak tudta volna, h nagy dolgok vannak most készülőben:)))

mit volt mit tenni, hát igent mondtam ...na jó, ez nem okozott nehézséget nekem sem:))

ennyi a sztori. nyilván van ennél romantikusabb leánykérés is, de én ennél szebbről nem is álmodtam soha.:)

2007. aug. 3. 14:36

Még nem vagyok férjnél, éás mostanában nem is leszek, de mint (szerintem) minden lány, az igazi romantikus lánykérésről álmodozom:)

Érdekelne, a tiétek, milyen volt?

(Ha már van hasonló topic,bocsi, én nem találtam)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook