Lambada recept

Elkészítési idő 60 perc

A Lambada hozzávalói:
8 tojás
3 dl tej
30 dkg cukor
rum
10 dkg porcukor
25 dkg liszt
1 cs. sütőpor
1 cs. vaníliáscukor
25 dkg margarin
1 vaníliás pudingpor
6 ek. kakaópor


A Lambada elkészítési módja:
A tojássárgáját a kristálycukorral, és a 8 ek. meleg vízzel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet és a tojások felvert habját. A felét kivajazott, kilisztezett, mély tepsibe öntjük. A másik felét 4 ek.kakaót keverünk, és azt is hozzáöntjük, majd megsütjük. A tejben cukor nélkül megfőzzük a vaníliás pudingot, majd kihűtjük. Fél csomag margarint 10 dkg porcukorral, 1 cs. vaníliás culorral és egy kevés rummal habosra keverjük majd hozzáadjuk a pudingot. Rákenjük a kihűlt tésztára. A csokoládémázhoz 10 dkg margarint felolvasztjuk 2 ek. kakaóval, és melegen a krémre kenjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A lambada elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook