Küzdelem a rákkal, 28 éves, kétgyermekes Édesanyaként... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Küzdelem a rákkal, 28 éves, kétgyermekes Édesanyaként...
minerva223 és judyt640
nektek is jobbulást és jó egészésget!!!
Köszönöm :)
Olvasgatom a márciusit is meg az áprilisit is :)
Kicsit határeset vagyok :) eredeti dátumom a márc.25 aztán van a módosított márc.31.
A dokim már viccel az április 1-vel (de akkor inkább már 2-ka :):))
Köszi..és viszonoztam a jelet is:)
Látom te is a vége felé tartassz a pocaklakóddal:)
van egy fórum itt ahol velünk egyidős pocakosok vannak,gyere csatlakozz!
A fórum neve:2010 áprilisára várt babák
Neked is jobbulást :)
És jó egészséget :) neked és a pocaklakónak :)
Még egy műtétem tuti, hogy lesz..
Mivel azon az oldalon nekem pótlásom van, azt még kiveszik és a csípőcsontomból pótolják..majd valamikor amikor már a kislányom nagyobb lesz:)
valószínű..bár az onkológus prof. akihez jártam a sugárra azt mondta, hogy ha 2 éven belül nem alakul ki semmi rossz ezután akkor elvileg a fejben lévő daganatok teljesen gyógyulnak!
Bízom benne..csak pozitívan állok mindenhez..és rendszeresen járok kontrollra!!
Istenem!!!Kivánok neked minden jót, és jó egészséget!!!!Nem semmi a te történeted sem!De neked is hála a jó égnek időben volt!!!Eza legfontossabb!A korai felismerés.
Kivánok nagyon sok negativ letetet, és nagyon jó egészséget!
Neked is ki kell várni az 5 évet amig teljessen gyógyultnak nem nyilvánitanak?
Sziasztok!
Nekem állcsont daganatom volt 2 évvel ezelőtt..egy fogászati kezelés eredményeként alakult ki..legalábbis ezt gondolják!
Egy kb. diónyi gömbszerűséget vettek ki a jobb oldalról a rágófogam alól..
Amikor mentem a leletért és közölték rosszindulatú, egy világ omlott össze bennem és elkezdtem sírni..
épp válófélben voltam az első férjemtől..2 gyerekkel!!
Nagy szerencsémre már mellettem volt a mostani párom akinek mindent köszönhetek!
Ugyanúgy mellettem állt mindenben, mint ahogy nálad a párod!
Én is kaptam kemót és sugarat is..2 hónap alatt 21 kilót fogytam, mert még a víz ivás is szörnyen fájt!!
2 év alatt 6 műtéten estem át..az utolsó tavaly nyáron volt..egy kiújulás a nyakam közepén elől!
Kivették..azóta negatívak a leleteim..és most boldogan várjuk párommal a közös babánkat!!
Ezt tényleg csak az tudja milyen aki átéli..
DE!! sosem szabad feladni, főleg ha család van!!
Van kiért élni!
Minden jót kívánok Neked és jó egészséget!!
Kibuggyantak a könnyeim,mikor a cikkedet olvastam.
Nagyon gonosz volt eddig veled szemben az élet,de megérdemled,hogy ezután már csak jót kapj tőle!!!
Szívből kívánom,hogy gyógyuljatok meg telejesen Te is és a kisfiad is.
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom, agydaganattal műtöttek, de szerencsére grade II-es lett.
Nagyon szépen leírtad a történetedet,gratulálok a csodás gyógyulásodhoz,és kívánom soha többet ne kelljen még hasonlón sem átmenned.Az én édesapám is meghalt,akkor amikor a második lányommal terhes lettem.Még el sem tudtam neki mondani a jó hírt...
Ő is rákos volt,és a családomban gyakori halál ok a rák sajnos.Érdekes,bennem még sosem merült fel,hogy velem is megtörténhet,pedig sajna van esélyem rá.
Köszönöm szépen a drága szavakat....jaj, remélem mindenkinek küldtem a jeleket eddig az uj nevemről, mert sajnos egyébb okok miatt, uj nevem lett.Onnan küldöm a jeleket.És ott folytatom tovább.
Köszönöm mégegyszer nektek!Most mennem kell, kisfiam itt huncutkodik, és nem hagy.De ez igy van jól!!!IMÁDOM a GYERMEKEIMET!Puszilok mindenkit!Szeretettel:ILDI
Gartulálok a cikkedhez :) Gyémánt :)
Nagyon erős vagy és egészséges!!! Nagyon vigyázz magadra!!!
Sajnos én is 7 éve veszítettem el édesapámat rákban :( Engem is nagyon megviselt :(
4 éve volt egy méhnyakműtétem mert korai sejtelváltozások voltak de még nem dagant szerencsére nagyon korán észrevették.
Most én is kismami vagyok első gyermekemmel :)
Bízom benne soha többet nem jön velem szemben ez a csúnya betegség!!!