Kutyások ide! (beszélgetés)
Akkor szerencsések vagytok, hogy rendbejött. Kész tortúra volt a macskával a hasonló szőrtépés, amikor is mindennel kezeltettete velünk az orvos...
De végül ugye elvittük a másikhoz... blablabla, ezt már leírtam :).
Szia!
Egy csomó minden lehet. Nálunk két csemetkénél is volt.
Az egyik kutya volt, amikor is bolhaallergiával kezelték.
A másik macs - akit szegényt, először gombával, meg fertőzéssel, bolhaallergiával és ilyenekkel kezeltek fél évet, mikor is elvittük AZ orvoshoz, ő ránézett és közölte, hogy auto-immun betegség. Jópár injekció hatására újra feléledt az immunrendszere és így most jobban van a macs. Szóval több dolog lehet, mind ugyanúgy néz ki egy laikusnak.
A Te helyedben megmutatnám egy másik orvosnak is... nálunk a második bevált :).
Enyém is nemrég volt olyan. :)) Még ilyet. Ez valami járványos kezd lenni.
De már elmúlt, képzeld. Nizoral tablettát kapott egyszer egy nap, és canesten kenőccsel kellet hátát, fülét, nyakát kenegetni. és már újra van rajta szőre, és rendbejöttek a sebek is fülijén.
Nem tudom, te ebed mit kap, de ezt egy állatorvos zseni javasolta, és nagyon bevált. imádom azt a hapsit. Tényleg akkora hivatástudata van, akit még soha nem láttam emberdokinál sem. :)))) És szinte ingyen dolgozik, rengeteg dologért meg pénzt se kér. Például ezért sem. :)
Köszi a jó tanácsokat!
De kiderült, hogy gombás az eb, már az állatorvoshoz is elvittem, mert nagyon csúnya! úgy hogy most ő kezelgeti!:(
Szegény! Biztos tökre fáj neki! A saját szőrét és kitépte, egy tenyérnyi helyen!:(
Valaki segítsen!
Bolhás az eb!
Mit tegyek?
Tudom nyakörv, de nem használ semmit.
Van valakinek jó és bevált módszere?
Igen a macska nem bírja nálunk sem elviselni, hogy ne ő legyen a középpont, így ha netán béke van és csend, akkor odamegy a kutyához és megpofozza pusztán szeretetből. A kis szenya! :). Ha meg a bátyám kutyája is itt van (középuszi, Bolognese keverék), akkor aztán megy a dzsembori. És persze, ha netán a kutyák elfeledkeznének róla, akkor megy és illegeti nekik magát, és kezdődik az egész előről. :).
Amúgy a kicsit (Sami) mindig megfélemlíti a piszok :).
De olyan édesek, ahogy játszanak :D
Én mindig nagyon féltem a kutyáktól.
Mikor a tesóm hazahozta az első kutyánkat, aki egy beagle és Sessynek hívják, én + sem mertem simogatni. Pedig akkora volt, mint egy plüssmackó. :) De aztán +embereltem magam és most már nem félek a kutyáktól.
Amíg nem volt nekünk a Sessy, nem is tudtam, hogy a kutyáknak is van személyiségük és, hogy ennyire + lehet őket szeretni. :)
Nekem a mosti kutyám a harmadik az életemben, kutyásnak vallom magam és erősen is az vagyok. Bár a kutya, akármekkora is legyen az szobakutya.
Per pillanat egy 50 kilós Husky-Német juhász keverékem van, nagyon karakán erős kutya.
Jah és félig macskás is vagyok, mert van egy háztartási cicám is, amit a kutya kapott, hogy ne rumlizzon, ha egyedül hagyjuk. Nos... így ketten rumliznak :D, ha egyedül vannak, azaz a kutya vonyít, a macska meg keservesen nyávog. Szóval mindenki azt hiszi nyúzzuk őket...
2 bichon havanese szukám van, képek az adatlapon.
olyanok nekem, mintha gyerekeim lennének
ők életem első kutyái
Köszike!
Így mindenki egyhelyen tudja feltenni a kérdéseit!Hátha tudunk segíteni egymásnak!
Sziasztok!
Áthoztam fórumnak ezt a tudásbázis kérdést, így nyugodtan mehet a trécs a kutyákról! :)
Egyébként annak ellenére, hogy most macskás vagyok, amikor még családi házban laktam, erősen kutyás voltam.
Gyerekkoromban volt, hogy 7-8 kutyakölyök is született nálunk a foxterrier kutyusunktól, imádtam azokat az időket. Még akkor is, ha szétrágták a cipőinket! :)))
Utána jagd terrier kutyánk volt. Nagyon szerettem. Most egy kajla foxterrier van megint. De fiú, úgyhogy nem lesznek kiskutyák.
Hoxa
Micsoda véletlen!
Lehet hogy tényleg a sokszor kevés a nyerő, mert a hétvégén már úgytünt helyrerázódtunk evés ügyileg, mindenféléből kapott de csak keveset, és szépen eltünk a tányérjáról!
Remélem nem lesz gáz!
Hát ezt én sem tudom, Lizike (így hívják a kutyát)
annyit evett régen amennyi elé lett rakva, most meg még a napi adagot sem hajlandó megenni, pedig már minden fini falatot oda raktunk neki. Egyedül a konzervkaját eszi meg, de ahhoz is kell néhány óra! pedig előtte ha kiraktuk elé max 2 perc és fényesen csillogott a tányérja! Nem értem, azt hittem ilyenkor többet szoktak enni, hát tévedtem, csak nehogy bajuk legyen!
Sziasztok!
60-66 napra jönnek a kutya babák!
Csak azért, ha valakinek esetleg kellene az info!
Nálunk a kutya hülyü, alig eszik, sokat pihizik.
Most félidős, tehát egy hónap és megérkezik a gólya hozzánk! Remélem nem lesz semmi gáz!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!