Közigazgatási szakvizsga - ktv. jogviszony miatt (nem jogi) (beszélgetés)
sziasztok, innen letölthetők az úja anyag kidolgozott tételei, előzetes reg. szükséges: [link]
Viszont én is szeretnék kérni: Államigazgtaás választott kidolgozott tételek vannak vkinek, amit el lehet kérni? A fenti linken csak korábbi van fent, de nem egyezik a kérdéssor.
köszönöm
Itt találod a választ a kérdésedre, minden fent van elég részletesen.
Valaki túl van már a vizsgán, milyenek a tapasztalatok?
Szia!
Sikerult megszerezned a kidolgozott teteleket?
En is most vizsgazom es nagyon jol jonnenek!
Ha megvannak atkuldened nekem?
eszti.szitas@gmail.com
Koszonom!
Sziasztok!
Én is most fogok vizsgázni!
Kérlek akinek megvannak a kidolgozott tetelek kötelező tárgyból kuldje el nekem!
A koziglap.hun nem talaltam meg
Email cimem: eszti.szitas@gmail.com
Koszonom
Sziasztok!
jövőhét hétfőn viszgázom az önkormányzati részből. akinek van kidolgozott tétele kérem küldje el nekem a petra.szabo79@gmail.com címre!
köszi
Szia!
Drukkolok holnapra! Én 26-án megyek, múlt héten volt a felkészítő!
Én holnap akarom letölteni a köziglap.hu-ról a tételeket, remélem sikerülni fog!
Ha nem gond majd légyszi írd meg milyen kérdések voltak!
Sziasztok!
Közigazgatási szakvizsgára készülök, a vizsga október 13-án lesz. Ezért sürgősen szükségem lenne egy kidolgozott tételsorra a kötelező tárgyakból.
A köziglap.hu oldalról sajnos nem tudom letölteni...
Megköszönném, ha valaki átküldené a kidolgozott tételeket erre a címre: kissmelcsi81@gmail.hu
Ezer köszönet előre is
Sziasztok!
Ne haragudjatok,de én regisztráltam a koziglap.hu-ra, de nem tudom letölteni valamiért a tételeket. Az őszi közigvizsga anyaga más mint az előző volt. Én elkezdtem kidolgozni, de nagyon nagyon sok. Ha valaki le tudta tölteni őket, nagyon kérem küldje át az e-mail címemre: nagy.adrienn24@gmail.com
Köszönöm előre is!! Adrienn
Tisztelt Fórum tagok!
Közigazgatási írásbeli szakvizsgára készülök! Az I-V. modulokhoz kérnék szépen kidolgozott tételeket. Ha valaki rendelkezik tételekkel az legyen szíves jelezze nekem,nagy segítség lenne! Köszönöm szépen!
Sziasztok! Közigazgatási szakvizsgára készülök. Használja még valaki a fórumot?
Bármilyen segítségnek örülnék.
Sziasztok!
Közigazgatási írásbelihez korábbi vizsgák érdekelnének főleg az 5 pontos teszt jellegűek ha van valakinek köszönöm. (almasi.beatrix@citromail.hu)
Sziasztok!
Közigazgatási szakvizsgára készülök. Ha bárkinek van kidolgozott írásbeli, szóbeli tételsora (kötelező és választható tárgyból) és elküldené nekem (dolgoszoltanne@freemail.hu) azt megköszönném nagyon. Választott tantárgyam a Pénzügyi és Költségvetési Igazgatás.
Köszönöm!
KIDOLGOZOTT TÉTELEK ITT:
Regisztrálni kell, csak úgy tudtok bármit is olvasni, letölteni!
Arra figyeljetek, hogy amilyen IP címmel regisztráltatok, CSAK ARRÓL A GÉPRŐL ENGED BELÉPNI! Javaslom a munkahelyi gépről való belépést, mert gondolom ott fogtok nyomtatni.
Az anyag megtanulhatatlan (5 könyvet bemagolni 5 nap alatt nekem senki ne mondja, hogy megy!), a puskákat nyomtassátok ki és azt olvassátok! Felkészítőre menjetek, sok mindenre felhívják a figyelmet!
Sziasztok!
Közigazgatási szakvizsgára készülök. Ha bárkinek van kidolgozott írásbeli, szóbeli tételsora (kötelező és választható tárgyból) és elküldené nekem (maciroki@freemail.hu) azt megköszönném nagyon. Választott tantárgyam a Pénzügyi és Költségvetési Igazgatás.
Köszönöm!
Esetleg megírná valaki, hogy vannak fent az egyetem honlapján megadott kérdések...., hogy csak abból voltak a kérdések, vagy más kérdések is voltak?
Köszönöm
Sziasztok!
Kedves Nóra!
Tudnátok valamilyen anyagot küldeni nekem a kötelező részhez? Nagyon megköszönnék minden segítséget! Üdv
Rita
Szia Nóra!
Én november 13-án megyek írásbeliből, mert tavaly 3 ponttal nem sikerült. Ha esetleg sikerült szerezned kidolgozott tételeket, megkérlek nagyon szépen, hogy küld el nekem. A választott önkormányzati igazgatás, de a kötelezőből sincs egysem , és a tavalyi egész más. Nagyon - nagyon megköszönném.
Nóra
Szia Nóra vagyok!
Szeretnélek megkérni, hogy a kidolgozott szóbeli kérdéseket küldd el az email címemre. Csütörtökön megyek vizsgázni nagyon kéne a szóbeli már kész úgy ahogy de a többeri nincs időm. Köszi ha megteszed.
norahuggi@gmail.com
Szia!
sikerült szerezned valami infot? én szept 16-án megyek tanfolyamra, és pénzügyet választottam :)
Te?
Üdv Anita
Sziasztok!
Van itt valaki aki mostanában alapvizsgázott vagy arra készül, vagy itt csak szakvizsgára készülők vannak?
Sziaszotok,
Most kézülök közigazgatási szakvizsgára. Pénzűgyet választottam kötelező tantárgynak.
Van aki már túl van a vizsgán és megosztaná tapasztalataít, leírná, a módszereket :)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Ha május elején ballagtam, akkor meddig jár a családi ill. meddig vagyok tanulói jogviszonyban?
- 50 év felett, 32 évnyi közalkalmazotti jogviszony után hogyan kezdjek új életet? A vicc- más miatt szünt meg a meló.
- Ha valaki felnőtt beteg gondozása miatt részesül ápolási díjban, vagyis ápolásin van, az jogviszonynak számít a nyugdíj szempontjából?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?