Közigazgatási szakvizsga - ktv. jogviszony miatt (nem jogi) (beszélgetés)
Sziasztok! én is csatlakozom, szakvizsga előtt állok de még nincs kidolgozott tételem , nagyon megköszönném ha valaki küldene nekem ezzel kapcsolatosan bármit. Nagyon nagy anyag , és ennek időben neki kell állni kedves sorstársaim! :)
Sok sikert nekünk!
megadom a e-mail címem ha valaki külde nekem előre is köszönöm szépen!!megamortisa@gmail.com
Valaki, akinek van legyen kedves küldeni kidolgozott közigazgatási szakvizsga tételeket a kötelező tantárgyakhoz, valamint az államigazgatáshoz.
Bármilyen segédanyagot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm!
ac.mailand@freemail.hu
Sziasztok!
Most készülök közigazgatási szakvizsgára. Tud valaki valamit az idei szakvizsgával kapcsolatban valamilyen információt, hogy tesztes vagy írásbeli, szóbeli van?
Esetleg van valakinek anyaga azt megköszönném.
Várom emailben az információkat a carmen83@citromail.hu email címre.
Köszönöm szépen előre is.
Van valakinek kidolgozott írásbeli és szóbeli tétele a szakvizsgára?
Egyáltalán, le lehet ezt tenni??????
Tapasztalatok is érdekelnének a vizsga menetéről!
Helló!
Én is 2013 évi kidolgozott tételeket keresek közigazgatási alapvizsgára.Aki tud kérem segítsen és küldjön.
cs.hedike@gmail.com
Köszönöttel: Hédike!
Sziasztok! Most készülök a 2013. évi közigazgatási szakvizsgára. Szeretném a segítségeteket kérni, ha valakinek van új 2013. évi kidolgozott tételek, és elküldené számomra. Nagyon megköszönném!!!
Köszönöm előre!!!
Bazsu61
Sziasztok!
Ha valakinek van közig szakvizsga kidolgozott tétele, puskája, azt nagyon kérem, hogy küldje el nekem, nagyon sürgős lenne!köszönöm!
..én úgy tudom a versenyvizsga már nincs, helyette van az alapvizsga.
Egy kollegám készül a szakvizsgára és egyenlőre úgy néz ki, hogy nem fog neki sikerülni. Tudja valaki ennek a szankcióit?
Sziasztok!
Novemberben megyek szakvizsgázni, tud valaki segíteni abban, hogy lehet-e a netről leszedni kidolgozott tételeket, puskákat? 1 éves kisgyerek mellett nem könnyű tanulnom. Köszönöm a segítségeteket!
Amíg ezt nem adják írásba, sajnos csak folyosói pletyka.
Bár nem lennék meglepve, ha k.váltás után sok mindent visszaállítanának eredeti állapotba. :D
Hú, akkor megnövelték az anyagmennyiséget is.
Nekem ez a szakvizsgás 400 akárhány oldal is sok. Tanultam pont eleget az egyetemen.
Ráadásul röhej, de ha lesz k.váltás, lehet egy csomó minden megváltozik. Pont előtte vizsgázok. A min.-umok nevei tuti. Mert azok mindig változnak. :D
Viszont ha megnézed, most már a versenyvizsgával nagyon nagy a tét. Tényleg ez kell, hogy bekerüljenek a gépezetbe.
További ajánlott fórumok:
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Ha május elején ballagtam, akkor meddig jár a családi ill. meddig vagyok tanulói jogviszonyban?
- 50 év felett, 32 évnyi közalkalmazotti jogviszony után hogyan kezdjek új életet? A vicc- más miatt szünt meg a meló.
- Ha valaki felnőtt beteg gondozása miatt részesül ápolási díjban, vagyis ápolásin van, az jogviszonynak számít a nyugdíj szempontjából?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?