Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Szintén :) Most is játszik,5 percenként azért megkérdezi,hogy jó-e már az oldal,de hogy idegeskedne azt nem mondhatom :)
:) :) JAG., MIG., Berzsenyi holnap teszi fel a beosztást... azért már ma is néztem mindeniket, hátha...már minden körmöm lerágtam :)
Ugyan ez nálunk is :DDD Pont ez mondta,hogy szte ő már rég megjavította volna a hibát,szóval elgondolkodtató,hogy ezen a sulin stresszelünk itt egész délután/este :)
A Leöveyben órák óta server hiba van, én tízpercenként rákattintok, a fiam csak nevet: ide megyek informatika szakra??? :)
Sziasztok, fórumozók! Látom nagyon sok aggódó, "felvételizó" szülő van rajtam kívül.
Van-e, aki az Apáczai matek-fiziáját célozta meg?
Szép estét!
Van egy sulink,nekem tetszik ez is a megjelöltek között...Nos ott a felvételik febr.19-től vannak márc. 8-ig. Mi alapján van sorrend?
Névsor,jegyek vagy hasra ütés? Jó,ha az elején már behívják vajon?
Nálam lassan az este is :) De kíváncsi vagyok.Elvileg oda kevesebbel is behívnak,mint a Vörösmarty-ba.Ide akkor sztem el sem menne.Már ott tartok,hogy nem tudom a kölkömet követni. :S
Végül is még egy darabig este van. De a délután már minden emberi számítás szerint elmúlt:)
Szia, hatodik vagy nyolcadik osztályos felvételi? A nyolcadikosoknál tagozatonként vannak információk. Egyrészt ahol a szóbeli lista kint van, bal oldalon vannak menüpontok, ott mintapéldák is vannak. Másrészt az általános tájékoztatóban a 4.4 -es fejezetben vannak szóbeli követelmények felsorolva:
[link]
(10. oldal) A hatodikosra sajnos nem találtam információt.
Nálunk meg az egyik suli,amelyik mára ígérte,ott délelőtt kiírták,hogy este lesznek eredmények,mert délután vmi szerverfrissítés lesz.Na,még mindig tart... :S
(Leövey)
A Rákóczi megint brillíroz... Kiírják, hogy ma délutántól lesz elérhető a honlapon, hogy kiket hívnak be szóbelizni. És persze nincs fent még most sem...:D
Mi is 5-öt adtunk meg végül.Ebből kettőbe behívták,a 3-at holnap tudjuk meg,egyikben nincs szóbeli,és van egy ahova meg a nélkül is bekerülne.De ez a "nem favorit" nálam :S
90. volt a rangsorban a két tagozaton, ahova jelentkezett. Szóval közelében sem volt a lehetőségnek:)
Csak próbálom a pontok alapján behatárolni a lehetőségeket,meg az idei sulisorrendet :) Kiváncsiskodom picit :)
Persze, de nem vagyunk mérvadóak:) 64 pontot sikerült írnia:)
Köszike mukki14 és limma.:)
A debreceni Kossuth Lajos gimibe.
Tudnátok segíteni? Most néztem, a lányomat behívták a városmajoriba szóbelizni, de fogalmunk sincs róla, hogy miből lesz. Még annyi támpontunk sincs, hogy milyen tantárgyból.
Igen, közben meglett, de amikor írtam még nem volt fent.
ááááááá! 5 (ÖT) iskolát jelöltünk meg, és egyikről sem tudni még semmit!!!! Megőszülök! Azt sem tudom behívják-e...
Ha megkérdezhetem,mennyi ponttal nem hívták be?
Közben felkerült, nem hívták be a városmajoriba.
Ez megoldódott.
fent van, felvételi/szóbeli beosztás alatt gyerek neve és azonosítóját beírjátok- megjelennek csak az ő adatai.
Bocs, ezt valójában dunnyognak írtam. A mi általunk megjelöltekből még csak egynek van fent, és a városmajorinál sincs fent a szóbeli.
Az adott suli honlapján.Nálunk most még kettő hiányzik,az egyiknél ma estére igérték,de szerverhiba van :( A másiknál holnap délután lesz fent.
Tegnap már felvételizett az egyik osztálytársa,sikerült neki valószinüleg.Ők legalább már túl vannak rajta. :)
Honnan lehet ezt tudni? Sehol nem látom még fent a szóbeli ponthatárokat.
sziasztok,
városmajoriba nem hívták be szóbelizni, 78 írt ponttal állítólag 60/70-ik a rangsorban szaktól függően ( 9.-es felvételi).
Most jött meg a fiam,két suliba is behívták felvételizni!!! :) Igaz,nem az első helyen megjelölt,azt holnap tudjuk meg,de ezek is jók és az a lényeg,hogy felcsillant a szeme,hogy mindenhova mehet,ahova jelentkezett.
Minden felvételizőnek sok sikert!!!
Mi holnap ilyen tájt tudjuk meg az ítéletet :)
Ma megkaptuk a levelet. Az emelt angolra ahová ő jelentkezett 8-16 óráig tart a felvételi (névsor alapján kell menni időpontra) nekünk 11-re. Összesen 17 főt vesznek fel. Nagyon nagy túljelentkezés van. De nekünk nem ez az első számú suli.:)
Sziasztok! Az én lányomat jövő hétre behívták a Toldyba, levelet kapott tegnap. Még a II. Rákóczit és a Városmajorit várjuk, hogy közzétegyék, kiket hívnak be.
További ajánlott fórumok: