Aspirin Protectet javasolt valakinek az orvosa koronavírus fertőzés esetén? (tudásbázis)
Lehet, de minek????
Az naponta változik, amit ma mérnek, az holnap már nem érvényes.
Érdemes azért elolvasni minden gyógyszer tájékoztatóját, hogy mire "kell", mik a mellékhatások (olyan nincs, hogy nincs), orvossal egyeztetni.
Tudom, tele van a tv reklámokkal, meg a patika vény nélküli szerekkel, aztán szaladnak megvenni őket az emberek, nem is sejtve, hogy azzal ártanak.
Csak egyetlen példa a Panangin.
Normális időkben vényhez kötött volt, szív-és érrendszeri problémák esetén lehetett szedni, megalapozott orvosi javaslatra.
Ma már úgy eszik az emberek, mint a cukorkát, mert a reklámban azt mondják, hogy az kell és jó ...
És még sorolhatnám a példákat.
Pont ezt javasolta a háziorvosom, csak én az Astrixot szedem, azt mondta u. a. csak olcsóbb.
Igaz?:)
Miért csak egyszer? 🤤
Okosodj, fejlődj csak rendszeresen, nem szégyen az.
Hát hadd ne linkeljek a hatásukról és hadd ne magyarázzam 😀
Azt azért elmondom, hogy a gyömbér vérhigító hatása sokszorosa a fokhagymáénak vigyázni is kell vele.
Én a citromos-fokhagymás koktélt javaslom preventíven. A fokhagyma trombózis gátló, a citrom értisztító, érfal erősítő...
Ártani biztos nem árt, de nem is használ feltétlen az aspirin protect,
A már kialakult rögöket biztosan nem oldja, ahhoz terápiás dózisú heparin kell, a megelőzésben pedig csak az artériás rendszerben véd, ha véd (szívinfarktus, stroke)
VincaMinor-nal írt válaszom ua., mint neked.
Az Aspirin Protect-et 50 felett álltalában javasolják, szív-és agyi infarktus elkerülése végett. A sima Aspirin az más.
Előbbin elgondolkodtam, hogy talán már én is szedhetném, covidtól függetlenül.
További ajánlott fórumok:
- Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt?
- Terhesség koronavírus idején
- Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos?
- Gyorsan segítsetek! Húgyúti fertőzésem van, csillagokat látok ha pisilek. Kaptam Manurál gyógyszert de még nem hat. Mit javasoltok?
- A koronavírus korlátozásoknak, kijárási tilalmaknak van bármilyen hatásuk a születések számára?
- Kórházak a koronavírus időszakában. Mi az igazság?