Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Koronavírus - Politikamentesen! fórum

Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)

4660. Andi.Bobi
2020. ápr. 7. 01:35

[link]

Borzalom,milyen emberek vannak.

4659. fewin (válaszként erre: 4655. - Szőkelédi)
2020. ápr. 6. 23:25

Ha esetleg ezt még nem nézted, úgy látom, ezek a szabályok még mindig érvényben vannak:

[link]

Van viszont elérhetőség naponta 10-13 között, illetve írni is tudtok nekik.

"A COVID-19 vírus terjedése miatti veszélyhelyzetet figyelembe véve, a fertőzés terjedésének megállítása és leküzdése érdekében Szerbia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének Konzuli Osztálya 2020. március 16-tól kezdődően csak sürgős és halaszthatatlan ügyek miatt fogadja az ügyfeleket.

Az ügyfélfogadási munkaidő változatlanul 10 és 13 óra között tart.

A polgárok bármely kérdéssel telefonon érdeklődhetnek a 0036 1 322 9838 számon, vagy pedig a következő e-mail címen: budapest-consulat@serbiaemb.t-online.hu."

4658. szőkelédi (válaszként erre: 4657. - Amaunet)
2020. ápr. 6. 22:27
Az lesz,mert nem szeretnék kellemetlen meglepetést,telefonál hogy 3 hétre bezárták karanténba. Azt mondja főnök fizeti ha úgy van. Milyen cukipofa😕 Jobb lenne el sem indulni szerintem ebbe a helyzetbe. No majd holnap.
4657. Amaunet (válaszként erre: 4655. - Szőkelédi)
2020. ápr. 6. 22:21
Érdeklődjetek, nézzetek utána az ott követendő szabályoknak! Lehet, hogy nem kötik előzetes karanténhoz, de határozott útvonalon kell közlekednie és csak adott helyen tankolhat és hagyhatja el a gépkocsit.
4656. kristo_f (válaszként erre: 4649. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 22:04
Irtam, nyiss egy szaktopikot a problémádrol és meg fog oldódni, bár lehet nem én adom a tuti megoldást
4655. szőkelédi (válaszként erre: 4634. - Fewin)
2020. ápr. 6. 22:02
Még mindig nem sikerült pontosan megtudni semmit . Állítólag előtte 2 hét karantén?🙄 Lehetetlen,hisz dolgozott ezidáig. Május 1ig kell elintézni,de már jövő héten menni kellene.Jó ez a bizonytalanság 😕 Holnap ismét érdeklődünk.
4654. Amaunet
2020. ápr. 6. 21:50

Jó oktatóanyag a covid19-ről:

[link]

4653. Amaunet (válaszként erre: 4651. - Bártfai Andrea)
2020. ápr. 6. 21:44
Annyi receptes fórum van...
4652. Garabonciás (válaszként erre: 4650. - Cicaaa65)
2020. ápr. 6. 20:59

Sehogy. De vki mégis mindig felhozza, most pl, te. :D

De hogy legyen vmi létjogosultsága is a dolgoknak, tessék koronavírus meg hagyatéki :D

[link]

4651. Bártfai Andrea (válaszként erre: 4604. - 55Judit)
2020. ápr. 6. 20:52

50 dkg-ig működik.

De vigyázz, mert többféle van, - én a BUDAFOKIT szoktam venni.

Tegnap a szakápolónknak is sütöttem egy kenyeret, ma jött, áradozott, hogy milyen finom és mennyire ízlett a családjának.

Nem mondom, hogy össze lehet hasonlítani az Aldis cipóval, de finom, - és tényleg baromi egyszerű, nem macerás, csak össze kell dobni az anyagokat és keverőgéppel kidolgozni.

1/4 élesztő

20-22 dkg = 10-11 evőkanál finomliszt átszitálva

1 csapott mokkáskanál cukor

1 kávéskanál só

1 kávéskanál zsír

1,2 dl langyos víz

Keverőgéppel addig dolgozzuk, amíg a tészta össze nem áll és le nem válik a keverőtál faláról. Kizsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, tetszés szerinti formára igazítjuk, tetejét éles késsel kereszt alakban, vagy sávosan bevágjuk. Amikor szépen megkelt, vízzel enyhén bespricceljük, forró sütőben 180 fok mellett 45 perc alatt megsütjük.

A tészta állaga a galuska és a gyúrt tészta között van, - tehát ha folyós, akkor még lisztet kell tenni, ha túl kemény, akkor még kevés langyos vizet.

A lisztek különböző minősége miatt nem lehet pontosan kiszámítani a mennyiséget, - ezért inkább óvatosan adagold a + folyadékot.

4650. cicaaa65
2020. ápr. 6. 20:50
Mégis hogy jön ez a hagyatéki tárgyalás ehhez a fórumhoz?
4649. Garabonciás (válaszként erre: 4647. - Kristo_f)
2020. ápr. 6. 20:24
Én téged abszolute nem értelek, ne haragudj. Olyan vagy mint a duracell nyuszi, akitől megvonták a tartós elemet. Elmenni se nagyon tudok rajtad, egyszer okosokat írsz, aztán meg értelmezni nem tudlak.
4648. Bless the child (válaszként erre: 4646. - Amaunet)
2020. ápr. 6. 20:16
Megkoronázva
4647. kristo_f (válaszként erre: 4643. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 20:16

De hát én vagyok az örökös"

Akkor mi a kérdés?

Tényleg zárjuk le itt!

4646. Amaunet
2020. ápr. 6. 20:15
Látom még mindig hagyatékolás folyik...
2020. ápr. 6. 19:59
Addig csak számla van meg adósság.
4644. Garabonciás (válaszként erre: 4642. - Kristo_f)
2020. ápr. 6. 19:59
Itt ilyen nincs. Családban nincsenek ilyen hivatalos dolgok. Majd akkor lesz pénz, ha megvolt a hagyatéki meg az átírás.
4643. Garabonciás (válaszként erre: 4641. - Kristo_f)
2020. ápr. 6. 19:57

De hát én vagyok az örökös. Az egyik. A kettő közül. :D Mindegy, nekem nem sürgős az ügy, mert én nem akarok beköltözni a házba, akinek meg érdeke lenne az nem nagyon foglalkozik vele. De akkor engem miért izgat? :D

Nem sértődtem meg, szerintem zárjuk is ezt a témát, mert a többiek már biztos unják.

4642. kristo_f (válaszként erre: 4633. - Vidéki3)
2020. ápr. 6. 19:55
Az előszerződés/szándéknyilatkozat, foglaló estén kap az eladó egy marék pénzt, abbol kifizeti a közüzemieket és annyi
4641. kristo_f (válaszként erre: 4639. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 19:52

Számla nem jó gyujstósnak mert leverik majd az örökösön

Ne sértősködj, hanem irj ki egy önálló topikot ahol csak a te gondoddal foglalkoznak akik értenek hözza

Wlmélwtilwg bármikor át kehetiratni a fogy.mérőket de nincs indokod most hogy miért

űIsmétle a korábbit

Üres lakásras kell jelenteni, akkor nemszuámláznak tovább

Az lehet hogy az idáig összegyűlt összeget ki kell fizetni, de ha nem vagy örökös akkor a közjegyzőnél mint költséget benyújthatod és megkapod az örököstöl

Ezt is azt is végigjátszottam anno

4640. aileron44 (válaszként erre: 4633. - Vidéki3)
2020. ápr. 6. 19:45
Így van, minden szolgáltatótól kell 0 számla, olyan nincs, hogy ha volt tartozás azt a szolgáltató elengedi! Ott az ingatlan, egyáltalán nem érdekli kinek a nevén van! Kitűzik az árverezést, nem biztos, hogy érdemes azt megvárni!
4639. Garabonciás (válaszként erre: 4638. - Kristo_f)
2020. ápr. 6. 19:36

Csak düdörögtem. :D

Már nem izgat, majd ki lesz fizetve tökmindegy, küldjék csak a számlákat jó lesz gyújtósnak. Amúgy meg most hogy jobban átolvastam az egészet nem is azt írták hogy most kell átíratni az órát, csak hogy átlehet. Majd átlesz amikor megvolt a hagyatéki, oszt akkor kilesz fizetve minden. Nem érdekel már az egész. Törölném az egészet innen a francba, de nem tudom.

4638. kristo_f (válaszként erre: 4637. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 19:23

Van egy kék nyil minden komment alatt. Azt jelenti "válasz erre". Csakhogy tudjam hogy nekem válaszolsz-e vagy csak düdörögsz magadban

Ugye nem értetted a kommentemet?

Tedd be a "ma milyen bugyi van rajtad" topikba , bizonyára jobb segitséget kapsz

2020. ápr. 6. 19:02
Na, ezt most jól megkaptam. :D
4636. kristo_f (válaszként erre: 4551. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 18:56

Egyszerúen kuka vagy az ugyintézéshez

Ebben a top9ikbasn nehéz követni hogy ki is a gondod, de segitek picit

Van olyan a szolgáltatóknál hogy üres lakás

Ebben az esetben nem számláznak havonta

Az hogy kié lesz a ház és a vele járó közüzemi vagy más tartozás az a közjegyzőnél dől el

Attol hogy valaki nemegyenásig rokon, attol még örökölhet, de ha senki nem veszi magára a költségeket akkor az állam

Mindezt ma online el lehet intézni

Eredeti a halottit ne küld el sehova csak másolatot. Csak lesz a környékeden egy fénymásoló

HA még más gondod is van, nem válaszolok rá mert semmi fórum ismereted nincs. Nem figom a virusok közükl kiguberálni

2020. ápr. 6. 18:52

Ezt írták vissza, hátha így egyszerűbb, aztán én zárom is ezt a dolgot.

Tisztelt .....!

A ...... szám alatti felhasználási helyre vonatkozó bejelentését

nyilvántartásunkban rögzítettük.

Fontos tudnia, hogy elhunyt személy nevén nem lehet szerződés, ezért a hagyatéki

végzést megelőzően is átírható a gázmérő a várható örökösre.

Milyen dokumentumok szükségesek az átíráshoz?

 A Halotti anyakönyvi kivonat másolata,

 A levelünk mellékleteként megküldött Nyilatkozat gázmérő átírásához című

formanyomtatvány kitöltve és aláírva, amelyben vállalja, hogy az utolsó kifizetett

számlának megfelelő mérőállással történjen az átírás.

Az átíráshoz szükséges dokumentumokat, kérjük, juttassa vissza hozzánk

 e-mailben: ugyfelszolgalat@nkm.energy

 postán: NKM Ügyfélkapcsolati Kft.1439 Budapest, Pf. 700

Ez még így rendben is lenne, de ha én most átíratom a nevemre az órát, aztán kiderül hogy van még adóssága a mamámnak feléjük, azt én most nem tudom kifizetni hirtelen. Ezért nem akarom most még átíratni, így már vili? De nem is az anyagi része ami idegesít mert majd kifizetem ha senki nem fizeti, hanem a mikor. Most nem tudom. A hagyatéki után kitudom. Így már tetszik érteni a helyzetet? :D

4634. fewin (válaszként erre: 4632. - Szőkelédi)
2020. ápr. 6. 18:49

Nem tudjátok felhívni az adott határátkelőhelyet? Ott valószínűleg naprakész infót tudnak adni a konkrét helyzet alapján.

[link]

4633. vidéki3 (válaszként erre: 4631. - Garabonciás)
2020. ápr. 6. 18:32
Nem akarsz egy kérdést kiírni erről. Offolunk már egy ideje. Ha a házat eladják, adás-vétel előtt "0" számlát kell kérni minden közmű-szolgáltatótól. Talán megegyezés kérdése lehet, hogy a vevő nyilatkozik a közmű felé - azaz átvállalja- e a tartozást. (Ezt nem tudom pontosan.)
4632. szőkelédi (válaszként erre: 4610. - Amaunet)
2020. ápr. 6. 18:30
A cégnek a gépeit kell hazahozni ,mert ott voltak kiállításon. Mindenesetre jobb lenne,ha a főnök ezt tisztázná előre ,lehet be sem engedik . Vagy haza sem jöhet. Azért kérdezem itt hátha valaki jártas benne . Mégis mire készüljünk ha menni kell?
2020. ápr. 6. 18:26
Nem az ingatlanra terhelik rá szerintem, mert ha te eladod a házat azon nem tudják behajtani akié a ház, erre nincsen törvény, de tudja a fene. Én úgy tudom hogy csakis az örökös terhelhető senki más, és csakis a törvényes örökös. Az meg csak én vagyok, meg a tesóm. Őt nem nagyon érdekli mi lesz a számlákkal, de mondjuk érthető, nem hozzá küldik hanem ide. Mert én írtam nekik. Kár volt.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook