Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Tették is sokan. Sem nyaralásért, sem szórakozóhelyi belépésért(kártya) nem oltattak.
Meg mint egy sorsolásos nyereményjáték: ezt, meg azt kapsz, ha beoltatod magad....
Azért a többi munkahelyi kötelező oltást nem nyomták ilyen játékokkal.
Így van, fontos gondolat: választási lehetőség. Csak sok ember a munkahely elvesztése miatt oltatott, mintegy kényszer hatására,vagy elment arról a munkahelyről. Én a környezetemben több oltatlant látok, nyugdíjas korúak, semmi bajuk.
Ha valaki többször tesztelt pcr-rel(hivatalosan) pozitívat, mondjuk 3-szor, akkor a kovidszámláló őt mint ugyanazt az egy embert, 3 fertőzöttnek számolja? S meddig forog a számláló? 20 év múlva is számolják a kezdetétől fogva? Igaz, meg ne felejtkezzünk róla.
Nem tudhatjuk mi lesz. Én akkor is tartottam az oltástól mikor beadattam. Most is tartok még mindig. Mégiscsak egy ismeretlen idegenanyagról van szó. Viszont a fertőzéstől is féltem nagyon. Mindig van választási lehetőségünk, idővel megtudjuk ki választott jól.
Nem hibáztatok senkit ha baj lesz. Ahol vagyok oda én jöttem.
Jó egészséget kívánok.
Gyógyolj meg gyorsan, maradék tünetek nélkül !
Mint akit másnaposan jól elvertek🙂
Szédelgek, fáj mindenem, a fejem "lötyög".
Jó reggelt!
Hogy vagytok?
Csak tarts ki, jobbulást. Mindenféle vitaminokat ajánl a körzeti mifelénk, merthogy valójában nincs ellenszere ennek a szemétnek
Bennem van két oltás, de szakrendelő/beavatkozás után két napra erős hőemelkedésem lett. Vagyok annyira képzelt beteg, hogy vettem nyáltesztet. Lestem a vonalakat mint tini lány a terhességit :)
Szerencsére negatív lett
Mielőbbi gyógyulást kívánok !
Remélem, pótolod az ásványi sókat is, nemcsak a vizet ! Nekem Normolytot írtak fel komoly hasmenésnél.
Basszus!
Vigyázz magadra! Gyors gyógyulást!
Az újakat egyszer ki kell próbálni 🙂 Én még oltások előtt voltam, '20 novemberében. Férjem volt beteg, kontaktként teszteltek, így derült ki. Full "egészséges" közérzettel hevertem otthon tíz napot...
Jobbulást!