Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
1. Ez nem oltás, hanem egy kísérleti vakcina, és a technológia is új.
2. Én nem rettegek.
3. Soha nem adattam be influenza elleni oltást, mégsem voltam influenzás.
4. Oltási reakció az oltás utáni napokban van, mellékhatások pedig hónapokkal, évekkel az oltás után is lehetnek.
vannak akik nem végletekben és fekete fehérben gondolkodnak, mint ahogy azt annyira láttatni szeretnéd :P...
akkor írjatok oda, ne itt konteózzatok folyamatosan. többmilliárd ember megkapta az újfajta oltásokat, valahogy azóta átlépte az emberiság a 8 milliárdot is, sehol se lettek mégcsak betegebbek se, ahol átoltott a népesség, nemhogy a spk sok rémisztó forgatókönyv, stb nem jött be, amit a "józan paraszti"konteók belevizionálnak..
a gyógyszergyárak nagyon kevés kártéritést fizetnek nagyságrendileg amúgy.
a modern orvostudoménynak köszönhetően nőtt meg az átlagéletkor többek közt, ahol nem elárhetőeek az oltások, ott még mindig 35 év körül van max.
hja, nem nem unom... a főzős fórumokat viszint mindig untam, azért nem írok olyanokba csak igen ritkán :P
tényleg vicces, de 100 as IQ felett sose nevetgél senki, vagy bánt az írásom miatt.... csak úgy megjegyzem
de amúgy hahaha...
és nem akkor Írok ide amikor épp nem unom, ha valaki idetéved, ne csak a konteókat meg a rettegést lássa a tudománytól vagy az oltásoktól. olvashasson egy kicsit modern valós világról is.
bocsika :P
Én csak a magam nevében írhatom: dee, unom.
(Rejtjelezve ugyanaz valahogy így: eénn cask a mgaam neébven ríhtamo: ede, umno.)
Bocs!
Még nem unod?
(Bocsánat, hogy beleszóltam!)
az oltás ugyanúgy nem tszi tüönkre az immunrendzsrt, ahogy az se tszi tönkre a fizikai állapotod, ha eljársz kocogni.
én még mindig nem értem miért megy , hogy az fél aki oltat, amikor láthatólag, ti rettegtek folyamatosan, jajj milesz.
nekem pl nagyapám 20 éven keresztül beadatta az infulenzaoltást, csak annyi lett az redénye, hogy onnantól nem volt infulenzás.
több ismerősöm van, aki költözés, utazások miatt, már a gyerekkori oltássorokat is ióujraoltatta, van aki többször, eredmény, teljesen rendben van
az orvosi, meg tudoményos magyarázatokkal nem jönnék, az ugye nem jüzan paraszti ész, tanulni kell hozzá, hagyjuk
hja, és az oltás nem gyógyszer, szóval ltási reakciórol van értelme beszélni nem mellékhatásról
Gondolod, hogy sokan kérik? Igaz látni olyanokat, akik utcán is maszkban járnak…
nekem elég volt a 3 oltás köszi;) Pedig bajom se lett tőle, legalábbis nem tudok róla:)
Az új vakcina az omikron BA.1 variánsára készült. Már a BA.4 és a BA.5 variáns van legnagyobb arányban.
Az emberek ennyi "oltással" teljesen tönkreteszik az immunrendszerüket !!! ( És akkor még a mellékhatásokról nem is volt szó !)
Vagyis adóból befizetett közintézményben nem lesz pénz, hogy fűtést fizessenek?
Ha köz feladatokat ellátó rendszerek és intézmények forrás hiányában nem tudnak műkődni, azt "államcsőd"-nek nevezik?
Mostmár alig van védekezés (maszk, karantén), már hivatalosan tesztet sem csináltatnak, tehát nem is tudod, hogy covidos vagy-e. Az orvos nyugodtan gyógyíthat, mert a betegséget akár a buszon is elkaphatja, bárkitől.
Én most estem át oltatlanul egy jó hét alatt. Az első 4-5 nap volt rossz, de muszáj volt elvánszorognom az orvoshoz, meg a patikába (tesztért pl.).
Szóval covid kezelés még mindig 0. Gyakorlatilag össze-vissza kezelik a dolgot, logika, következetesség nincs.
Kik azok, akik még hisznek a médiának?
Mikor lesz vége ennek a dramaturgiának?
Covidra hívatkozva akarnak sporólni?
Mikor lesz vége ennek a média túlkapásnak? Meddig lesz még hihető, amit a média közöl?
Már pedig lehet ez lesz, pedzegetik a szénszünetet.
Nem fogják azt a rengeteg iskolát, ovit, bölcsit fűteni.
Én is attól tartok, hogy hosszú téli szünet lesz, itthon meg majd pöröghet emiatt az áram és a gáz.