Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT! (beszélgetés)
Igen,pont ezt mondom,hogy szabályos tréfa inkább nekem,ami másnak véresen komoly.
Ott a Sarka Kata fórum például.....tiszta szégyen,felnőtt emberek mentek egymás nyakának,egy olyan személy miatt akit senki nem is ismert......pffffff
tehát magunkat kezelhetjük vele elsősorban de alap esetben is sokszor beválik a humor.
Én a melóban is gyakran alkalmazom.
Hát Csabi,ebben biztos vagyok.
Mindenki pöccen valamire...........valaki többmindenre is:-)))))))))
persze-de én a humor elsősorban úgy értettem, hogy önmagát nem idegesíti fel az ember, a hülyéken vele.
:)
Hogy mindent lehet e azzal intézni.
Jó lenne megtanulni, de lehet, hogy mindenkinél ki lehet húzni a gyufát valamivel. :O)))
Mindenki azért nem.....vannak akik véresen kiállnak a dolgok mellett......nem lehet velük eszmét cserélni semmilyen formában.
Ha humorral nem is,de a szarkazmus talán beválik....:-)
azt hiszem kellő humorral mindenki kezelhető.
ahogy az életben is, megtanítanak a türelemre.
:-)))))))))))))))))
nem láttam,de biztos jó lehet,mindenesetre találó hasonlat némely beszélgetés színvonalára.
Engem szórakoztat,hogy sok a szélütött ezen a fórumon,mindig tudok olyat találni,ahol van egy-két agyhalott....
Téged lükének? ....áááááááááááááááááááááá....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:o)))
Ha láttad a Ford Fairlane kalandjait abban mondják egy csajra, hogy olyan volt vele beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni, enyhén érdekes de igazából meglehetősen fájdalmas.
:))
A mosoly mindig többet ér.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hát ja!
Nekem ez sekélyes..........:-S
De jó tükör ez nekem!!!
Látom, hogy milyen lükének nézhettek, amikor én is agresszívoskodok.
De most ezért nem ér engem támadni, hogy miért mondtam most ezt! :O))))))
de jókat lehet rajta hisztizni.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?