Konfliktus kezelő fórum, feszültség levezetésre, félreértések tisztázására :) (beszélgetés)
A naplódat olvasva, én egy elkötelezett óvónőt láttam! Nem is csak olyan mezeit, hanem aki fejlesztéssel is foglalkozik!
Benéztem volna? Nem hiszem!:)))))
Tökmindegy mit is csinálsz most! A lelked felöli az az óvónőség!
Tudom, hogy csak a maffinra fáj a fogad!:))))
Elnézést, de még egy óvónőt ez a család nem bír ki!:)))))
Bocs! Közben kicsit elkalandoztam!
Manni, én csak a közvetlen hozzátartozóimat tudom úgy igazán, jóízűen sértegetni, azokból is csak a felnőtteket!:))))
A kicsinyes aljasságokat meg a volt vőlegényem érdemli csak meg!:))))))
Sül!:)))))
Már csak ketten maradtunk, nem kéne veszekedni egy kicsit, csak az off elkerülése végett!?:)))))
Akkor megyek és megsütöm!
Mézes-csokis- diós! Ahogy a fiuk szeretik!:))))))
Szörnyen!
De ma nem próba van, majd Ilike helyre teszi az egészet ezzel a "művésszel"!:))))
Úgy utálta a nagyanyját, ahogy a nagykönyvben meg van írva! :))))))Ezért ma is kap muffint, mert őszinte!
Csak azt tudnám engem mi piszkál ide!?
Idegesít, nem értem, nem látok kiutat......., de nekem ebben mi a megtanulni való....
Ha nem értem, dühöngeni kezdek......., ki viszi a balhét?
Éppen ezt akarom elkerülni, hogy bárki is király legyen. Vagyunk itt több ezeren és mondhassa el mindenki szabadon a véleményét az összes fórumba. Ne legyen kötekedőnek kikiáltva az aki nem ért valamiben egyet vele.
Nekem nem a vitával van bajom. Mert az előre visz egy fórumot. Az mikor egy vita átmegy személyeskedésbe, mert valaki nem tudja és nem is akarja elfogadni a másik véleményét az a dühítő.
Állítom már azt sem tudjátok,hogy mi volt a vita témája köztetek!!!!
Miért kell egymást marni??
Szomorú ahogy "eszitek"egymást....:o(
Fiúk.....
Megyek :) Sziasztok! :)))
Jó örjöngést kolléga :))
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Személyiségfejlesztés, gondolkodás megváltoztatása, út a boldogabb élethez, konfliktusmegoldás - linkek
- Munkahelyi konfliktusok
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Családi konfliktusok
- Hogyan kezelhető a munkahelyi konfliktus?