Konfliktus kezelő fórum, feszültség levezetésre, félreértések tisztázására :) (beszélgetés)
Tudod ahogy telnek az évek, egyre nagyobb késztetést érzek, hogy inkább a fiatalokat keressem.
Igaz nincs rólam fenn kép, ez csak azért van, hogy inkább a mondataimból ítéljenek meg.
Ha mégis megnézed az adatlapomat ott fenn van a fiacskám,Ő és barátai /mindenféle erőfitogtatók!/, egy időben nálunk verték fel a sátrukat, és nekem az volt az egyik legjobb időszakom! Szerettem ezerrel pörögni közöttük, szerettem, hogy nem a koromat nézték. Igaz gazul tudtak például hízelegni, a sütiért, de az un. tiszteletet nem, csak a szeretetüket éreztem!
DEM itt hagyott!
Megyek mézes teába fojtom magam!:)))))
Nem lehetünk egyformák. Én addig mindenkinek megadom még nekem is megadják. Benne van a saját magam felállított illemszabályban, még akkor is, ha ez egy fórum és itt arc nélkül bármit lehet tenni a másikkal.
Illetve Téged úgy igazából nem ismerlek ezért véleményem szerint jár a hölgy megszólítás.
Én legalábbis nem szeretném, ha egy harmincas hülye gyerek lenőcizné a hozzád hasonló korban lévő édesanyámat.
Én soha nem tiszteltem a kort, és mint ilyet nem is várom el! A kor az csak állapot. Hölgy? Röhögnöm kell!
Nincs kibúvó!
Oh! Meg ne add magad!
Tessék csak mondani, hogy semmi közöm hozzá, nem azért vagy itt, hogy én kiéljem a dumálhatnékomat, különben is vínasszonyokkal elvből nem vitatkozol.....
Legyél már egy kicsit kreatív!:)))))
Tiszta ovi, rendes ház.
Vagy valami hasonló :-))
Erre a mondatra vártam!:)))))))
Amíg Téged elemezgetlek a fejemben, észre sem veszem, hogy valami hibádzik nálam!:))
Rádlőcsölöm a saját gondjaimat!
Túl sokat gondolsz rólam:-)))
A távgyógyító az a másik doki nem én :-)))))))
Úgy örülök Neked, mint egy jó aszpirin tablettának!:))))
A múltkor magamat túlszárnyaló magasságokba emelkedtem, hogy meggyőzzelek! Most el kéne felejtenem, hogy fáj a torkom! Tudsz segíteni?
Csaba a másik fórumon, a Bumbi/Poldi Dr Em./nem tudom volt-e. Képtelen vagyok Poldinak hívni, vajon miért?
Nincs minden nap maffin! Csak kedden, és csütörtökön!:)))))
Amint látom ma nem találtál rajta fogást.
Jesszusom,Poldi...azért aludni remélem tudsz majd.
Nevetséges.:)))))))))))))))
Poldi,szerintem Csaba úgy viselkedik mint egy fórumozó a sok közül.Ha nem ért egyet megvédi az álláspontját.
Nem ezt tesszük mindannyian?
Gondolkozzál már el magadon,hogy neked mi a bajod a Csabával.
Egyébként meg hogy jön ide,hogy én hogyan állok hozzá??
Szerintem Molyírtóról ,meg Ziziről volt szó.
Nevetséges ahogy jósolgatsz itt,hogy kiismerik ,elfordulnak tőle....jesszusom,mi ez ovi?
Jó a szöveg ,látom begyakoroltad!:)))
Állandóan ugyanezt nyomod...
Szerintem dolgozd fel azt aki az életben elnyomott téged,és akkor a Dokit is békén hagyod!:)
Ejmá. Olyan ötleteket adtok :)
Aztán holnap meg olvassuk a Kurírban, hogy tömeggyilkosság történt itt meg ott :))))
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Személyiségfejlesztés, gondolkodás megváltoztatása, út a boldogabb élethez, konfliktusmegoldás - linkek
- Munkahelyi konfliktusok
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Családi konfliktusok
- Hogyan kezelhető a munkahelyi konfliktus?