Kodolányi János Főiskola (beszélgetés)
Szia!
Mennyiért adnád?
Sziasztok. Felvettek a Kodolányi János Főiskolára, turizmus és vendéglátás szakra. Szeretnék megismerkedni olyanokkal, akik odajárnak majd.
Msn címem: kiscsillag1988@gmail.com
Sziasztok!
Lakotársakat keresunk sürgösen.
msn:waterdead@hotmail.com
Sziasztok!másodéves halgato vagyok pesten turizmus vendéglátás szakon.ha bárkinek segitségre lenne szüksége nyugodtan irjon.
msn:waterdead@hotmail.com
Sziasztok!Én is Kodó-s leszek siófokon idegenforgalmi szakmenedzsment szakon, sajnos táborba nem tudtam menni mert melóztam...így nem nagyon ismerek senkit....:S
Jó lenne ismerni pár embert...ha gondolod írj...msn: esztike-baba15@hotmail.com
Egyetemisták/Főiskolások Figyelem!!!
Óbudán, a Flórián tér közelében kiadó szoba diák részére. Ár: 35.000 Ft, ebben az árban minden benne van rezsi,internet használat stb.
Nyugodt, csendes helyen + extra még, hogy a ház alatt működik egy éjjel-nappali bolt, ami sokszor jól jön:)
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudtok:
Virág Mónika 0620/295-6035
Msn: moncsibaba05@hotmail.com
sziasztok :) engem pestre vettek fel, és gólyatábor előtt szeretnék megismerni pár embert ;)
msn : mariann1.5@freemail.hu
Szijjjasztok!:) engem siófokra vettek fel a kodolányiba, vendéglátó szakmenedzser szakra,és szivesen megismerkednék bárkivel még a tábor elött,mert sajna senkit nem ismerek még:( itt az msn cimem: nory259@hotmail.com
üdv mindenki :)
Hey,
felvettek pesten kodolányi idegenforgalmi szakmenedzserire képzésére ,aki hasonló cipőben jár és szeretne megismerkedni valakivel a tanév elött az írjon: determine@freemail.hu
előre is köszi annak aki ír:D
hello
én is most leszek komm & média szakon elsős. jólenne pár emberrel megismerkedni gólyatábor előtt :)
akit érdekel a dolog az dobjon egy üzit.
(bár nem sűrűn járok fel ide de igyekszem)
warjacska : téged felvettelek ;)
Sziasztok!
Felvettek a budapesti kommunikációs szakra és szeretnék megismerkedni 1-2 emberrel a Gólyatábor előtt.
e-mail: neliel@citromail.hu
msn: debil_cicca@hotmail.com
Most látom csak, h elírtam az msn címem...bocsi..
tehát: jegaedina@freemail.hu
Lakótársat keresek!!! Lehetőleg lányt. (Pestre) A suli kb. 30-45 percre van:)
Msnenre vegyetek fel, ha érdekel: jegaedia@freemail.hu
A lakásban internet, kábel TV van. A közlekedés jó.
Búú. Aki most fog menni Budapestre turizmus-vendéglátás szakra az sikítson ! =]
msn: bloodrunscold@hotmail. com
iwiw: Berkes Péter [Berki]
Sziasztok,én is most leszek elsős a Kodolányin,idegenforgalomra megyek. Látom,még sokan mennek:)
msn címem:chictofunky@msn.com
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról?
- Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.
- Kodolányi J. Főiskola mentálhigiénés képzése
- Kodolányi főiskola orosházi kirendeltség
- Kodolányi János Egyetem (Bp.) vélemények?
- Kodolányi János Főiskola Budapest Nemzetközi Tanulmányok szak