Kocogjunk együtt reggel, mert kocogni jó (beszélgetés)
mi a baj ezzel?
hol vannak futótársak?? bátorítás kell a negatív hangok mellé :)
még este olvastam az üzeneted és ezért le is tettem róla.. bár felkeltem magamtól amikor futni indultam volna..
A futó terv úgyis kedden kezd, úgyhogy majd úgy kezdek én is..
2002-ben részt vettem egy 7 km-es futó versenyen. És most elhatároztam, hogy ezt újra megcsinálom.
A helyezést ne kérdezd, de az a fontos végig csináltam megállás és holtpont nélkül :-)))
Kitartás! Én januártól kezdtem el a kocogást, mert volt egy célom, amit aztán májusban sikerült teljesítenem.
Az a fontos, hogy akkor is menjél és kocogjál néhány km-t, mikor semmid nem kívánja. Előfordult velem is olyan, hogy futás közben káromkodtam, miért kellett nekem ezt elkezdenem. De aztán persze tovább csináltam :-)))
jobb az állóképességem :D majd tegnap majdnem 4 km volt a táv ami lement. igazából kg-ban nem még, mert sajnos többet is kezdtem kajálni, az első időkben edzéses napokon du rendre rosszul lettem, vsz meglepődött a szervezetem h közel 1 év után újra edzünk :D
de mostmár ráállt, ugyhogy a kajám is 1200 kcalra igyekszem beállítani. 1 hó múlva lesz vége az edzéstervnek, utána 1-2 hónapig 30 perceket fogok futni, majd kezdem a 10 km-es edzéstervet.
1 hó múlva remélem már kiloban is lesz eredmény :)
sziasztok, én az edzés*nline-on lévő első 5 km-em című edzésterv 3. h etét kezdem holnap, eddig tök jól megy.
Holnap reggel már 4x5 p futás 3 p séta lesz.
Imádok hajnalban kocogni (3/4 5 körül szoktam indulni), csak én, az út, a kihívás meg a zene, tiszta meditáció. Világ életemben utáltam futni, de most vhogy imádom :)
Jaaaa az más.:D
3 liter víz,kaja napi 5 és a kocogás oké.:D
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Fáradtan ébredtél ma reggel?
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Budapesti csajok szeretnétek velem kocogni?
- Ajánlanátok, kérlek pár helyet Debrecenben, ahol szép környezetben lehet kocogni?
- Mindennap együtt utazom reggelente egy párral, a nő...
- Van aki veresegyházi, és szívesen eljárna esténként futni, kocogni?