Budapesti csajok szeretnétek velem kocogni? (beszélgetés)
Szerintem a szerda este nekem megfelel, de előtte egyeztessünk! Jobb lenne ha számot cserélnénk így mindent megtudunk beszélni..
Andi
Ui: priviben adom meg a számom:)
azt mondom...: vágjunk bele:))) max lemaradok, elköszönök, hazajövök, és a következőnél tovább futok. de először max 500 métert adok magamnak:))) mármint annyit tudok futni.
a héten nekem a szerda, csütörtök, vasárnap jöhet szóba. hány óra fele gondoltad?
Szia!
Én rendszeresen járok edzőterembe.. Ott kezdtem el futni..Az elején én sem voltam nagyon oda bevallom:)
De aztán minél többet futottam annál jobban tetszett, felfrissülve, üdének éreztem magam:) És persze a testem is látható volt az eredmény... Nem gond hogy ha nem bírod az elején. Nem maratont szeretnék futni:))
ez már egy kicsit jobban tetszik...egy héten hányszor mész futni?
bevallom neked őszintén, hogy szerintem én visszahúználak ha együtt futnák, bár szívesen kipróbálnám. az a baj, hogy nagyon elvagyok tunyulva. de nagyonnagyon!!!! és még az igazsághoz hozzátartozik, hogy utálok futni. abba reménykedem, ha valaki mellé csapódhatnék akkor jobban menne, és még talán a futást is megkedvelném.
Szia! Én esténként...vagy hétvégeken...
Neked jó lenne?
Te tényleg komolyan veszed!:))) Le a kalappal Előtted! Már írtam, hogy jól olvasom-e, és hogy nagy gratula, de biztos nem vetted észre:)
Ha picit későbbre tennéd biz'Isten csatlakoznék! Legalább míg elindul az első villamos:)
mennyit futsz?
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Egy kis budapesti atlasz
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- Budapesti csajok! Bulizni, éttermeket, új helyeket felfedezni kinek van kedve? (Budapesten)