Kisvárdai Kismamák (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a kisvárdai kórház szülészetéről:
-a szülészet csecsemőrészlegének főnővére, neonatológus főorvos vagy valami vezető beosztású ember neve
- szülészeten a főorvos neve
-gyermekosztály főorvos, főnővér neve
Sehol nem találom ezeket a neveket és szükségem lenne rájuk,h. pár levelet eljuttassak nekik!
Ha privibe valaki meg tudná írni nekem, nagyon hálás lennék.
Köszönöm
Köszi, örülök, hogy tetszett. Már régen meg akartam írni, végre meg van. Attis tudta, mikor jelenik meg, nem akarta előre elolvasni, csak akkor. Viszont nem ismerte fel a képet! PASIK!
Ma mentek sétálni?
Nagyon jó lett a cikk, ma reggel vettem észre, mikor beléptem, ráismertem a képre! :)
Nem is említetted, hogy "gondok" voltak a 16. hétig! Meglepődtem!!!
Akkor pont jól jött ki, emlék ez is, az is!!! :)))
Én nem írtam cikket, bár gondolkodtam rajta, aztán leírtam röviden a naplónkba, mint születéstörténet! :)
Tényleg nagyon jó, és egy örök emlék...
Hát igen...
A héten nem sokszor jutottam gép elé.
Jók a képeitek! Merre jártatok?
Azt a mindenit!
....
meghalt a fórum....
Azt a mindenit!!! :D
Jó kis sztori!!! :) Vagyis annyira nem jó, de a lényeg, hogy előkerültek!
Hihetetlen, hogy mik vannak... hát az ajtótok előtt van a tároló, és mégis???? Úgy látszik másnak is tetszettek a bicajok!
Még jó, hogy rögtön szóltatok, meg hogy volt annyi eszük a rendőröknek, hogy a szőlőben is megnézzék! Na biztosan nem most lopak először!!! Meg nem is utóljára! :(
Ma ma is Anyáéknál voltunk, most jöttünk haza este, de holnap itthon leszünk! Majd szólj, hogy ha mentek el, és összefutunk.
Ti hogy vagytok? Olyan messze lakunk egymástól, hogy csak így tudunk érintkezni :-)
Holnap (szerda) felhívlak, mielőtt kimegyünk (ma megyünk anyáékhoz), hátha épp egyszerre megyünk sétálni.
Nem 70, hanem 10 előtt feküdtünk le.
Ja, sose fekszünk le ilyen korán. És a bicikliket mindig lelakatoljuk, kivéve aznap, mert idebenn maradt a csukó.
Fél kettőkor hívtak, menjen be Attis, megvan a két bicaj. A szőlőben bejártak mindent a járőrök, bevilágítottak minden viskóba, és az egyikben ott voltak, a két (hajléktalan pár) elkövetővel együtt. Attis hamarabb ért a rendőrségre, mint a rendőrök. Képzeld, a szőlőből bicikliztek velük a rendőrségre (Attila szerint vicces látvány volt, ahogy bekanyarodtak a Posta utcára, majd csikorgó fékekkel (a hajnali pára miatt) megálltak. Szabályosan élvezték, azt mondták, jó volt tekerni. Végül nem adták ki a bicikliket csak tegnap délelőtt. Egy-két (bosszantó) karcolással megúsztuk.
Ráadásul az én biciklim majdnem új, alig használtam, akkor vettük, miután az előzőt ellopták (!) a debreceni TESCO elől. Az Attis biciklije majdnem 80000 Ft volt, nagyon szuper bicaj, a gyerekülés kemény 3 napos!
De legalább megvannak.
Csak Attis mehet majd a bíróságra, a tárgyalásra. Előre utálja...
Biztosan aranyos, majd megnézem valamikor!!!
Amúgy tök vizzes, hogy itt laksz mögöttem, úúúúúgy 20 méterre, és neten beszélünk!!! :))
Észrevetted, hogy már nem látom a fától az ablakodat???? :D
NNa. Sikerült biciklizni még a szélvihar előtt. Pont azelőtt értünk haza, hogy elkezdett fújni a szél. Hihetetlen volt. Mi nagyon sokat tekertünk még Marci előtt, volt olyan hétvégénk még Db-ben, hogy egy nap majdnem 60 km-t mentünk. És már nagyon hiányzott nekem, Attis meg unta már, hogy mindig egyedül menjen.
Az én bringámon van a gyerekülés, kicsit még szokni kell a plussz súlyt (nehezebb így tekerni), na meg két éve nem ültem biciklin, vissza kell edződni.
Marci nagyon élvezte. Nézelődött, beszélgetett Apával, brümmögött, nnénizett, annyira belejött, volt, hogy a hátamat csapdosta és nevetett.
Szóval jó volt.
Nóci is alszik! ...VÉGRE...
Egész délelőtt próbálkoztam az altatással, de nem jött össze. Kb. 20 perce sikerült.
Amúgy mi is fent gubbasztunk, nekem mindjárt elkell szaladnom a postára, de kicsit később majd lemegyünk sétálni egyet!
Olyan hülye idő van, mintha minden pillanatban esni akarna...
Na erre kiváncsi vagyok!!! Majd megszeretném nézni! :)
Kiváncsi vagyok Marci arcára! :))