Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre... (beszélgetés)
Én mindig tartok itthon ezüstkolloidot. Sokkal szélesebb spektrumú antibiotikum mint a gyógyszerek.. hál istennek még sosem durvultak el a betegségek így. Esetleg próbáld meg a gyógyszerek mellé..
Gyógyulást a kisfiadnak!
Magas a láza?
A köhögésre én is a feketeretket javaslom, nálunk is az válik be egyedül még a ventolinos köhögésre is.
Amúgy nekem is az a tapasztalatom, hogy a dokik hajlamosak "lazán" venni a dolgokat, nyilván a tapasztalataik miatt, de nehogy az én/Te gyereked legyen a kivétel, akivel jobban kéne foglalkozni. Nálunk 6 hónaposan egy vesemedence-gyulladás derült ki, amit a házidoki homeos praktikákkal gyógyított volna, még mikor már a kórházban voltunk is, azt mondta, hogy ne engedjek antibiotikumot adni a gyereknek. Már hetente jártam a dokihoz, hogy valami nem stimmel a gyerekkel, mert nem hízik, sírós, dehát mindig az volt a válasz, hogy nem sovány, meg szopik nagyokat is, meg szokott jókedvű is lenni. Tök véletlen derült ki, hogy krónikus gyulladása van, valószínű hónapok óta. Hát én lecseréltem a dokit. 4 hétig naponta kellett vénás antibiotikumra hordani, és két éve folyamatos kontrollra, mert olyan bacitól volt amit más gyógyszer nem gyógyít.
Hol laksz?
Melyik korház illetékes?
Beszélnék gyerekbelgyógyászati osztályos orvossal, és megkérdezném, fel tudja-e venni, kivizsgálni, kezelni, mert rossz értékei vannak. Mellesleg, amivel nem tudnak mit kezdeni, az az, ha mentőt hívsz. Kötelesek bevinni a kórházba, ha helyben nem tudják ellátni, és ez egyben beutaló is, amit a kórháznak ell kell fogadnia. Ismétlem, ne az ügyeletet hívd, hanem a mentőket.
A vakbelet, májgyulladást, hasnyálmirigyet, bélgyulladást kizárták?
Elnézést, de ilyen magas CRP értéket nem lehet vöröshagymával gyógyítani. Talán enyhébb esetben jók a házi praktikák, de ez az eset súlyos.
Nem adnék egyetlen orvos szavára egyedül. Halt már így meg gyermek, flegmaság miatt. ...és felmentették.
Háááát....
Mennyire lázas?
A köhögésre STODÁlt vegyél, az jó.
Sok sok folyadék...a kis mellkasára tegyél házi zsírt rá pedig hagymát...aztán jól tekerd be...ettől meg fog gyógyulni...
A hagyma zsír összeállítás így elsőre mormid, de hatásos!
Jó egészséget!
Húú, akkor nem tudok segíteni. Ha már 6 napja szed antibiotikumot, akkor már nem szabadna lázasnak lennie! Mindenképp vidd vissza az orvoshoz, és kérj további vizsgálatokat!
Jobbulást neki!
Lányomnak 3 évesen volt ilyesmi, kb. ilyen CRP-vel. Kórházban voltunk, vénásan kapta az augmentint, attól kezdett csökkeni. A nyirokcsomói voltak beduzzadva, megjártuk a kórház fülészetét is az esetleges középfülgyulladás miatt.
Valószínűleg állati eredetű fertőzése volt. Vendégségben tengeri malacot simogatott.
Köhögésre én ezt adtam a fiamnak:
feketeretek kettévágva kikaparva a közepe és mézet csurgattam bele ...nekünk bevált.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?