Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kisbabával elhagyatott anyukák fórum

Kisbabával elhagyatott anyukák (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kisbabával elhagyatott anyukák

1 2 3 4 5 6
136. 3c3e631065 (válaszként erre: 135. - F7a22e1553)
2011. ápr. 18. 15:32

Szia!

Csak nehéz ezt elképzelni hisz eltelt már fél év és semmi jele annak hogy érdekelné a saját gyereke ezért fordultam a gyámhivatalhoz !!Én adok neki időt és tudom a férfiak félnek a fellelősségtől Én is titkon bízom benne hogy meglesz apa fia között a jó kapcsolat !! Ez komoly hogy még a dns után sem foglalkozott vele de ha bele gondolok akkor úgy is tudta hogy mit fog majd mutatni a dns csak megerősitette vagy nem is találok rá szavakat idő húzás talán ez a megfelelő szó rá !Épp az hogy Én egy almának is úgy örülnék :)Soha nem tennék bosszúból semmit a mamával mikor beszélek mindig kiszárad a szám és szinte remegek hisz az van bennem ő az apukának az édesanyja és ha ő nem lenne nem lenne apuka ha apuka nem lenne akkor meg a kisfiam nem lenne :)Sokszor hallom legyek alázatos és szerény az vagyok hidd el pl a mama mondta kislányom rengetek az a fénykép mármint anyagilag kb 20 at szoktam küldeni Én meg mondtam de hát az unokájuk :) Ennyit azt hiszem megérdemelnek hisz ők aztán végkép nem tehetnek semmiről sem !!Szépen beszélek mindig csak remegek és valamikor össze vissza de ez természetes hisz mindig izgulok :P Annyi mondani valóm lenne mindig mondom hogy kénytelen voltam a hivatalhoz fordulni hogy történjen már valami !!A Mama mindig kérdezi hogy bármikor alá írhatja az apaságit és mindig mondom bármikor igen ez furcsa hogyha a biroságon van az ügy akkor is ha apuka meggondolja magát akkor bármikor megteheti az apai elismerő nyilatkozatot ..Ha meg nem teszi akkor úgy is kimutatja !Persze soha nem követelőznék Én a mamának is mondtam nem a pénz itt a fontos persze jól jönne hisz amit alanyi jogon jár abból élünk és anyukám rengeteget segít ,de ez úgy is kialakul magától hogy gondol majd a második fiára is egyszer pl egy ruhadarabra stb...vagy megkérdezi mire van szüksége nekem nem kell hogy pénzt adjon a kezembe felőlem megveheti ő azt amire gondol és szüksége van a gyereknek rá!!Én szeretem a mai napig így bántani sem tudnám az Édesanyát meg tiszteletbe tartom hisz biztos fáj neki is ez a dolog ami folyik itt kettőnk között és hogy ennek a levét meg az unokája issza meg !Amint írtam már passz hogy állított be engem de jobb is talán hogy nem tudom ,igaz nem voltam egy minta mikor együtt voltunk lusta voltam meg kell hogy mondjam nem volt fellelősség érzetem :( nem dolgoztam sokat veszekedtünk e miatt aztán mikor szerettem volna nem találtam munkát:( Meg többnek akartunk egymás előtt látszani ezt így nehéz leírni az egészet nah de a bizalom elveszett és az még rá tett 1 lapáttal jó nagy lapáttal hogy Én pont mikor igazán összejöttünk az anyukámtól elkellet hogy költözzek :( Lelkileg sem voltam toppon és kapaszkodtam belé nem mondom hogy ő nem volt hibás de inkább magamba néztem és magamba kerestem meg a hibákat ami bőven volt.És mióta a kisfiam megszületett azóta érzem hogy tartozom valahova jó persze kibékültem anyummal így itthon vagyunk már de nagyon nehezen indult a dolog..És szerintem ő ezt sem nézte jó szemmel hogy el kellett itthonról mennyek ...Mivel nem dolgoztam és anyum is megelégelte :( Nem buliztam soha családra vágytam meg gyerekre és egyszer jött az életembe a nagy ő és megkaptam az ajándékom egy csöppet hiányosan de próbálom szépen alakítani hogy jó legyen !!!

Anyum azóta nem él itthon így tesómmal vagyunk ketten (fiú) a 70 m lakásban !Szerencsére már jóban vagyunk És imádja a kisfiamat ...:)És sajnálja egyben hisz ő tudja milyen apa nélkül !

Bárcsak ezt az énemet ismerte volna meg az apukája :( És bánnom hogy anno nem dolgoztam a pénz miatt ..de hidd el nem volt felellőség érzetem nem volt kiért vagy hogy írjam ..

Nah mindegy ez jó hosszúra sikeredet :)Tömören ennyi ...

2011. ápr. 18. 05:43

Szia!

Köszi! Nem komoly a baj, rohanok is be hozzá! Csak annyit még, hogy persze, hogy visz egy almát, de késöbb!!! Szeretni és imádni fogja a kisfiatokat, csak neked le kell tiszuljanak a gondoloataid vele kapcsolatban és persze könnyű ezt mondani, tudom, hogy hosszú idő! És az időt meg kell adjad magadnak, hisz assan őrölnek a malmok és addig még sokat fogsz egyedül megszenvedni a fiadért. Az apuka meg mit tudja, hogy mivel jár egyedül nevelni egy kisbabaát. és ezért természetes, hogy tüskék vannak a szívedben miatta. És természetes, hgy kavarognak a gondolatok, hiszen a gyönyörű kisfiad, akit mindennél jobban szeretsz tőle van és ezt egy anyának, egy "csupa szívnek" aki Kincséért dobog szinte majdnem lehetetlen felfogni, hogy akitől van, az nem foglalkozik vele. A mi esetünkben még azután sem foglalkozott vele, hogy a Dns teszt ezt mutatta.

De azóta eltelt több, mint egy év és legalább annyit elértem, hogy bírósági rendeletre elviszi 3 órára 2 hetente. Na és hogy kaptam egy kiscipőt!

De örülni kell, még egy almának is, és idő kell míg az első almát megkapja tőle a kisfiad. Főleg neki, mint apának időre van szüksége. A férfiak félnek a felelősségtől.

Még szerencse, hogy a nők erősek és minden tőlük telhetőt megtesznek a piciért.

A fogzáshoz kitartást kívánok neked és a picidnek, fel a fejjel.

Ne bosszúból tégy semmit, és ha lehet egy jó tanácsom, szerény és alázatos légy, ha kell játszd ezt meg, mert csak így mehet előre a szülői kapcsolat kialakítása. Én először követelőzve indítottam és bár úgy éreztem jogos, nem vezetett sehova.

134. 3c3e631065 (válaszként erre: 133. - F7a22e1553)
2011. ápr. 17. 22:27

Ez nagyon jó dolog!!Az a lényeg hogy tőlle van :) a szándék a fontoss így van ...Húú de örülnék ha a kisfiam is kapna akár 1 szem almát is és tudnám neki mesélni képzeld ez aputól van vagy a nagyitól !Igaz a nagymamától nem is várok hisz szegénykében most tudatosult hogy van még 1 unokája a fiától,mindez ideáig tagadta tagadja most is és fene tudja miként állitót be engem persze érdekelne de inkább lehet mégsem akarok tudni róla ,hisz az nagyon fájna,mint ahogy olvastam a határozatba hogy enm biztos benne ,hogy volt e mással is szexuális kapcsolatom:( Pedig nem és ő ezt tudja de tudja azt is mivel leeht fájdalmat okozni és persze védekezni is akar !!!

Éppen ma a telken voltunk és a kisfiam nyügös volt jön már felül a foga és fáj neki egy picikét és ahogy setáltam vele mondtam neki hogy apa bíztos szeret a szíve mélyén csak anyát nem szereti!Sőt anyumal beszélgettem egy kicsit végre 4szemközt és mondtam neki mit szólna ahoz hogyha újból összejönnék a gyermekem édesapjával és azt mondta hogy nem szólna bele de kívánja hogy az Ádám,Mihály (kisfiam) vissza adja neki amit ő elvszett időt hizs ezt az elmúlt fél évet sem tudom neki potólni és jó alá írja velem nem de a gyerekéért akkor is harcolna 10 körömmel és ezt nem érti és ne jöjjön azzal a szövegel hogy nem bíztos benne hisz ez hülyeség :( Ezzel csak engem akar bántani közben persze engem bánt mert a kisfiú semmit sem fog fel ezekből a dolgokból,de gyorsan nőnek és szüksége van az apjára...

Jobbulást nektek remélem nem komoly :(

Persze Én is ezt tenném ha tudnám így állna a dologhoz :)Bízz a jó istenben és reméljük a sors minden remek kapcsolatott ki alakít apja és lánya között!!Tiszta szívemből szurkolók nektek...

Pont a sorsa mondta ma az édesanyám hogy nagyon kiszámítathatlan és kitudja mikor lesz a második fiára szüksége mikor egy pohár vízet kell neki vinni hisz a gyermekeibe él tovább mint minden ember ...

Puszilak titeket jobbulást mégegyszer lehet egy kicsit össze vissza és hosszú voltam de most sok minden kavarog a fejembe nehéz leírni mit érzek legbelül erős vagyok vagy csak szeretnék de megbírkozom vele és imádkozom és kérdezem is hogy miért pont az Én kisfiam isza meg ennek a levét nem tudom remélem jóra fordul az apuka kapcsolat a kisfiával bízom benne .....

133. f7a22e1553 (válaszként erre: 131. - 3c3e631065)
2011. ápr. 17. 20:44

Igen, persze! Mi most képzeljétek kaptunk egy kis cipőt! Igaz, hogy 2 számmal nagyobb, és hogy ortopédiailag gagyi a kiképzése. ( nekünk az ortopédorvos lúdtalpellenes és magasszárú cipő viselését ajánlja) de az apai nagymama ajándéka és bármilyen ronda gagyi és használhatatlan a jó szándékot nézem.

De azért titokban próbálom szépnek látni és valahogy anmnyira csúnya, hogy az már szép, szóval nem is csúnya. :-))

De ami most nem túl jó, a picim kórházban van és nem mondom most meg az apjának, mert akkor még nem viszi el húsvét hétfőn, azt pedig nem szeretném!!

Mivel a doki azt mondta 2 nap és elengedik így nem merem megmondani hogy beteg, mert akkor ezzel az indokkal a végén nem jön. Azt meg nem akarom. Minnél többet viszi annál jobb, arra hajtok, hogy a lányomnak végre olyasmi kapcsolata legyen az apjával, mint amit Gyémántlány írt. Szerintem az teljesen ideális és bízok magamban és a jó Istenben, hogy ha én ezen dolgozom, akkor egy nap elérem. És akkor jó lesz a lányomnak, mert igazi szerető apja lesz, aki foglalkozik is vele.

132. 859d58d4d8 (válaszként erre: 126. - A360345bdd)
2011. ápr. 16. 15:30
Szia! Te teljesen félre értettél engem! Természetes, hogy ilyen apának, akit írsz, nem adnám oda a gyerekeim, sőt még a közelébe sem engedném! Olyat meg végkép nem írtam, hogy a szülőknek együtt kellene maradniuk, mert a gyereknek az a jó! A gyerek megérzik a feszültséget, ami keletkezik a szülei között! Akkor inkább külön, de nyugalomba! Én az olyan anyákra gondoltam, mint Én is vagyok, hogy nem beszélek az apukájuk ellen, sőt majdnem mindennap beszélnek telefonon, hétvégenként, nyugodtan jöhet, és viheti Őket! A fiaim imádják mint ahogy az apjuk is Őket, és kölcsönösen hiányolják egymást, nálunk csak annyi a szitu, hogy elhagyott minket, mert nem tudunk együtt élni, mint egy pár! De persze, az Én gyermekeim apukája, abszolút nem olyan, akit Te leírtál! Nagyon sajnálom, hogy Neked olyan tapasztalatod van, az apával kapcsolatosan, azt nem is lehet apának nevezni!
2011. ápr. 16. 14:44

Kedves Gidi!

Ajánlok egy sorozatot az ami most megy a tv2 -őn seherezádé nagyon szép és megható !

Én valamilyen szinten ugyan ebben a cipőben vagyok a nagymama érdeklődik már az unokája után már ez is haladás igaz ide nem tud jönni hisz több mint 200 km e élnek :( De remélem egyszer megoldódik minden!

Ha le maradnál róla a netten vissza lehet nézni ...:)

130. 3c3e631065 (válaszként erre: 122. - F7a22e1553)
2011. ápr. 16. 13:30

Tetszett nagyon amit írtál Én is ugyan így gondolkozom csak még annyi hogy Én lelkileg gyászolok tényleg úgy élek mintha özvegy lennék remélem egyszer elmúlik!

Ha te ezt ugyan így megtennéd akkor biztos rossz anya lennél mindenki szemében az apukák meg csak szét tárják karjukat és "nem tudtam " volna című darabot előadják :(

Nálam is valószínű ez várható majd a DNS után "de Én azt hittem" mit hitt ? hisz tisztában van vele hogy a gyermekem az övé és a legjobb eszköz a támadás és megpróbálni ideig óráig kibújni a felelősség alól!!

Anya csak egy van de apa is hisz ott azon az ominózus napon ketten voltak csak!!!

Én mikor eszembe jut hogy mennyi rosszat tett szavakkal bántott akkor megfojtanám egy kanál vízben de viszont ha rá nézek a kisfiamra és mit kaptam tőle akkor szeretem és köszönettel tartozom neki hisz elég rosszul hangzik de mi csak a hordozók vagyunk voltunk 9 hónapig ha ők nem lettek volna akkor a gyermekeink se lennének..

Jó persze anya is lettél de addig nem míg teljesen 100% san a karodba nem tartottad!

Én sem szeretném megfosztani az édesapjától sőt Én örülnék a legjobban ha hozna egy 50 ft os almát a kisfiamnak.....

De most már elmondhatjuk Anyák vagyunk megcsináltuk és a továbbiakban és megcsináljuk!!!

A nők nagyon erősek de meddig? Nekünk is van egy végső tűrő képes határaink...

Remélem ezek az apukák egyszer észbe kapnak lehet késő lesz de majd megoldják !!!

129. 3c3e631065 (válaszként erre: 127. - A360345bdd)
2011. ápr. 16. 13:21
A Te esetedben nem természetesen,de ha végig olvastad akkor a mi esetünk az más !!!!
128. f7a22e1553 (válaszként erre: 125. - A360345bdd)
2011. ápr. 16. 09:34

Szia! a 123-as hozzászólásomban ezt írtam:

Tehát én azt javaslom minden olyan anyukának, aki eltiltaná bosszúból a gyerkőcöt, hogy a gyerek miatt, mivel a gyerek-apa kapcsolat rejtelmeibe nem annyira látunk bele, a gyerek miatt mindig adjuk oda amikor csak igényli, hacsaknem veszélyezteti a gyermekünk jólétét.

A te eseted más. Te jól teszed, hogy nem adod oda.

127. a360345bdd (válaszként erre: 126. - A360345bdd)
2011. ápr. 16. 08:38
Ilyen esetekben is azt mondod, hogy apucinak anyuvival KELL maradnia, mert az a gyereknek a lehető legjobb??? Ti komolyan így gondoljátok?
126. a360345bdd (válaszként erre: 124. - 859d58d4d8)
2011. ápr. 16. 08:37

Rendben az apa az apa! Akkor is ha a 4 éves lányát molesztálja? Akkor is ha minden este satu részegen kékre veri az anyát? Akkor is ha a fizetését a játékgépbe dobálja és minden hónapban lök egyet a családon a csőd felé?

B@szni mindenki tud, de egy gyereket csak egy szülő tud felnevelni!

125. a360345bdd (válaszként erre: 123. - F7a22e1553)
2011. ápr. 16. 08:35

Én pl kifejezett utálom és undorítónak tartom mikor valaki úgy akar észt osztani, hogy nem lát bele a dolgokba.

Nem bosszúból nem engedem a spermadonort a lányom közelébe, hanem azért mert életben akarunk maradni!

Ezt persze nem tudta valaki és rögtön "elzavart" a bíróságra meg a gyámügyre...

Nem vagyok hajlandó olyan senkiházit a küszöbömön belül tudni, vagy egyáltalán 10 km-es körzetemben, aki meglop, hazudik, megcsal, fogvatart, és emellett mindenhol azt hangoztatja, hogy én egy olcsó útszéli vagyok!

Most lehet leköpködni és elküldeni a sunyiba, de az én lányom sosem fogja megismerni, de még a nevet sem árulom el neki!

124. 859d58d4d8 (válaszként erre: 123. - F7a22e1553)
2011. ápr. 16. 07:39
Teljesen jól írod! A gyereknek az apja az apja marad, és szüksége van rá, arról a gyerek nem tehet, hogy a szülei nem tudnak együtt élni egy pár ként!
2011. ápr. 16. 05:38

Ja és még annyit szeretnék üzenni az esetleges fórumolvasóknak, hogy az anya nem azért szeretné, hogy jöjjön vissza az apuka, mert ismét kapcsolatot szeretne, persze van ilyen is hogy a gyerekkel akarja megfogni, vagy visszacsalogatni. Hanem mert a gyerekének a legjobbat akarja, és azért egy apa hiába nem anya azért merem feltételezni, hogy az apában lassan kialakul, hogy ő apa. És ugyan csak merem feltételezni, de nagyon remélem, hogyha én vagyok az első aki a gyerekünket a világon a legjobban szeretem, akkor ő a második vagyhát neki kellene lennie a másodiknak, aki énutánam a legjobban szereti.

És ez idővel hátha kialakul bennük. Tehát én azt javaslom minden olyan anyukának, aki eltiltaná bosszúból a gyerkőcöt, hogy a gyerek miatt, mivel a gyerek-apa kapcsolat rejtelmeibe nem annyira látunk bele, a gyerek miatt mindig adjuk oda amikor csak igényli, hacsaknem veszélyezteti a gyermekünk jólétét.

Most itt nem receptet írok, mint ahogyan egy fórumozó hitte, hogy osztom az észt, ezek csak az én gondolataim, amiket itt megosztok. más lehet, hogy nem így látja és az nem baj.

2011. ápr. 16. 05:27

Teljesen ismerősek az érzéseid az" elúszott nagyhajóval" kapcsolatban. Hogy egyszerre gyűlölni szeretni. Lassan bennem ezek az érzések lecsitultak, mert már egyszerűen csak nem tudom emberként annyira tisztelni, azaz elfogadom, hiszen van ilyen ember is és nem az én dolgom, hogy becsméreljem.Folyamatosan vele álmodok és nem azért, mintha még annyira szerelmes lennék belé.És nem is azért mert a gyereke mindig rá emlékeztet, hiszen hiába hasonlít rá sokkal jobban, mint rám teljesen más személyiség aki engem anyának választott és itt bocsássanak meg azok az apukák akik esetleg olvasság de általánosságában elmondható, hogy egy apa természeténél fogva képtelen olyan érzelmeket táplálni utóda iránt mint egy anya. ezt nekem nehéz volt felfogni, csak most kezdem kapisgálni, hogy tényleg így van, és hiába felelős ő is a gyerek sorsáért, ő valahogy zsigereiben érzi úgy ( a másik nem ) hogy a mi dolgunk a nevelés és a bajlódás a gyerekkel. Ő mentes alóla.

A gyerekjólét is azt mondta nekem telefonba, maikor mondtam, hogy hívják fel az apukát, mert a gyerek beteg de ő nem veszi fel a telefonomat: Nem lehet kényszeríteni, hogy gyakrabban nézze meg, vagy, hogy foglalkozzon vele.Ezekkel a szavakkal, hogy nem lehet kényszeríteni. Így ebben a külső világban ez felfogható, -gondoltam- de legbelül a lelkemmel- szívemmel nem tudtam megérteni.Csakhogy most úgy gondolom, hogy mi anyává lett nők sohasem érthetjük meg az apává lett férfit, mert csak a mi perspektívánkból tudjuk szemlélni őket, magunkból kiindulva. Hogy mi gyerekünk minden mozdulatára rezdülünk, hogy mi egyek vagyunk a gyerekkel minimum 2 éves koráig, ha nem tovább lelkileg, testileg. Ha mi fáradtam vagyunk, alhat ő bármennyit ő is nyűgös lesz stb. az ezoterikusok azt mondják egy az auránk ilyenkor még a gyerekkel. Hát én ezt nem tudom, de azt, hogy micsoda érzelmi intelligenciával rendelkeznek a babák azt értem és azt is, hogy mi anyák vagyunk neki a bázis, rajtunk keresztül tekint a világra.

Szeretik a rendszert, amit értük kialakítunk amiben mi odatesszük magunkat 100%-osan. Szeretik, ha velük merülünk álomba, mi vagyunk nekik a világban az egyetlen, az ANYA. Akinek a jelenlétében minden aggodalmuk szertefoszlik, mi tudunk lenne az egyedüliek, akik ki tudjuk találni a gondolataikat.

Az természetes, ha vegyes érzelmekkel gondolsz a volt párodra még.Nálam ez egy évig tartott. És az is, hogy őt is hibáztattam, mert azt gondoltam ő ugyanúgy felelős mint én, mi lenne, ha én nem gondoznám.? Akkor a világ így meg úgy mutogatna rám, hogy micsoda rossz anya. És az apukákról, a millió és millió apáról, aki csak legyártja a gyereket és odébbáll, arról miért nem gondolják ezt, az miért ok?

És a szívemben rájöttem, hogy nem a világ a lényeg, hanem, az, hogy én vajon el tudnék e számolni a lelkiismeretemmel, ha dacból odaadnál az "apukának" hogy nesze neveld te!

És persze tudom, hogy anyagilag neki milliószor könnyebb lenne, de vajon mit veszítene a gyerek? egy anyát, engem.

Őt isten az én méhembe helyezte ajándékként.Na jó ezek már lehet, hogy nem lekövethető gondolatok, kissé elszálltam az eszmefuttatásban, bocs.

Van egy könyv a válás lélektana, amiben le van írva a magára hagyatott nő ambivalens érzelme a férfival szemben.Ezt olvasva megérthetjük, hogy nem vagyunk elmebetegek, ha egyszer belevágnánk a hidegvágót másszor ,meg azt kívánnánk bárcsak az ágyunkban símogatna az a szemét!

121. 3c3e631065 (válaszként erre: 116. - F7a22e1553)
2011. ápr. 15. 19:37

Köszönjük ! Remélem azért nem olyan hamar nő fel :D

Fiatal vagyok tény de annál jobban sebezhető sok volt nekem az életben szüleim elváltak aztán Én apukámhoz szerettem volna kerülni ami sikerült is és nem tudott eltartani így beadott intézetbe ahol lehúztam két évet de ember maradtam és vissza jöttem az édesanyámhoz!Talán ezért is ragaszkodom a kisfiam apukájához hisz tudom milyen fontos szerepet játszik az életben egy apa is mindkét fél!Nem kell el vennie feleségül csak a gyerekkel foglalkozzon és ne állítson rólam olyan dolgokat hogy pl nem biztos benne nem e volt sexuális kapcsolatom valaki mással hisz ő tudja hogy szinte remegtem érte annyira szerettem !Jól teszed hogy harcolsz :) azért az nagyon rossz hogy teljesen egyedül vagy,biztos könnyebb lesz egyszer nektek is de a rosszat feleteti a gyermek,harcolni kell és akkor talpon marad az ember !!

120. 3c3e631065 (válaszként erre: 115. - Zsanci79)
2011. ápr. 15. 19:32

Köszönöm szépen :)

Nem szeretném tönkre vágni magamat de a mai napig szeretem és egyben gyülölőm is!:(

Próbálok felállni a padlóról de nem könnyű mással nem tudnám még elképzelni semmiképen sem !

Remélem az apuka egyszer csak észbe kap és rájön hogy van még egy gyereke akinek ugyan úgy szüksége van apára mint az első szülött fiának !És nem engem néz hogy a mi kapcsolatunk a végén milyen rossz volt mert ha ebből indulnék ki Én is akkor elég rossz anyja lennék..

119. 3c3e631065 (válaszként erre: 115. - Zsanci79)
2011. ápr. 15. 19:25

Köszönöm szépen :) Az igaz hogy szemtelenül fiatal vagyok még de mai napig őt szeretem és gyűlőlöm is egyben :( azt amiért ezt csinálja a kisfiával hogy neki nem jut ki az apai szeretetből!!!

Próbálok felállni a padlóról remélem egyszer sikerül.És nem könnyen törlőm ki az életemből az apukát hisz ha a kisfiamra nézek sokszor eszembe jut ezért szoktam azt mondani a vér nem válik vízé de majd a DNS mindent eldönt...

118. 3c3e631065 (válaszként erre: 113. - F7a22e1553)
2011. ápr. 15. 19:21

Az eseti gondnokság az ügyvéd mivel Én nem képviselhetem a kisfiamat!Ez a hivatalos eljárás ebben az apasági ügyben!

lelkileg Én sem vagyok a toppon hisz mai napig várom vissza :( Úgy próbálom felfogni hogy elúszott a nagy hajó és itt van a kicsi hajó :)Sajnos nem tudom hogy ezek az apukák hogyan gondolkoznak hogy tudnak úgy felkelni van egy gyerekük és megfosztják tőlük a saját vérétől azt amijük van !És egyáltalán a nagymama ezt hogy tudja végig nézni ? nem veled cseszik ki :(

2011. ápr. 15. 16:12

Sziasztok!

Este jövök és írok most csak be kukkantottam:)

Szép napot mindenkinek ...!!!!

116. f7a22e1553 (válaszként erre: 112. - 3c3e631065)
2011. ápr. 15. 10:20

Igen, gyönyörűek vagytok és még jó, hogy ilyen fiatalon történtek ezek a dolgok, így több energiád van felülkerekedni az egészen, bár nem könnyű, de az idősebbekkel szemben te rugalmasabban tudsz mind lelkileg mint fizikálisan a gyermeked és saját magad jólétéért tenni! Igen szépek vagytok és fiatalok, számotokra sok szépet és jót tartogat a jövő, a gyerek hamar felnő és sok sok nehézség is, de annál még több öröm is jön.

Nekem 36 évesen nehéz egyedül, mindenféle segítség nélkül, mert senki nem tud segíteni.De harcolok, minden nap egy küzdelem nekem, de remélem hogy napról napra ahogyan cseperedik könnyebb és könnyebb lesz.

115. zsanci79 (válaszként erre: 112. - 3c3e631065)
2011. ápr. 15. 10:06

Nagyon nagyon szép a kisfiad, és Te is nagyon csinos lány vagy!!!!! És szemtelenül fiatal:))))

Ugye nem gondolod, hogy tönkre vágod az életed, legalább is a fiatalságod, egy ilyen férfi miatt??!!

2011. ápr. 15. 10:03
Amíg nem léptek túl ezeken a keserűségeken, nem fogtok tudni boldog életet élni! Meg kell bocsájtani, magunknak is, és el kell engedni..... (Adammihaly esetében) Onnan már csak felfelé van, de így lehet hogy csak lefelé.....
113. f7a22e1553 (válaszként erre: 112. - 3c3e631065)
2011. ápr. 15. 08:10

Mit jelent az eseti gondnokság? Ez csak ideiglenes, amíg az apukárol ben nem bizonyosodik teszt által, hogy valóban ő a vér szerintije?

Gratulálok, hogy ezt te lelkiekben egyáltalán fel tudod dolgozni, nekem a mai napig fáj, hogy így cserbenhagyott egy gyerekkel az oldalamon. Rengeteg pénzzel hencegett sőt azzal is hogy még engem is letart és ez lett belőle, 20 ezer tartásdíj, mivel az anyjára irata mindenét.

Most is tudom, hogy van pénze, csak papíron az anyja kezieli, úgy van feltüntetve, hogy nem az övé, hogy neki ne kelljen ennél a nevetséges összegnél többet egy fillérrel, sem fizetnie, arra nem gondol, hogy ezzel az én dolgomat is megnehezíti, hiszen én mindenemet a kislányra költöm nem magamra.

2011. ápr. 14. 20:28

Nagyon sajnálatos ez az egész DNS dolog... Számomra ez megalázó épp ma kaptam levelet hogy meg van a kisfiamnak az eseti gondnoka :( Ami persze jó hisz lassan de biztosan halad az ügy :S

Indoklás apuka részéről nem ismeri el mivel nem biztos benne hogy mással nem éltem szexuális kapcsolatot vicc teljesen megaláz :( Hozzá teszem nem is látta még a kisfiát!!!Annak idején szó szoros értelembe remegtem érte annyira szerettem ,most meg gyűlölőm is egyben !!!NEm iylen embernek ismertem meg :( nem értem az egyik gyermekemet szeretem a másikat nem ?Felfoghatatlan számomra nem baj felfogom úgy legalább dns is lesz róla :)

Én ezen nagyon csodálkozom hogy az "anyós " ilyet mer akárkiről is feltételezni durva!Én is fiús anyuka vagyok de remélem nem leszek ilyen nekem is először az édesanyja nem tudta kinek hidjen hisz a fia tagad én állítok És nem is ismert mivel rövid kapcsolat volt a miénk 4 hónap várandósan elutaztam több mint 200 km ert és bemutatkoztam a szülőknek .De már két alkalommal a MAma hívott fel hogy hogy van az Ádámka :)Fél éves és már egyre jobban jön ki rajta a hasonlóság !!!

Én sem tudok férfira nézni és talán nem is akarok várok még rá pedig tudom soha többé nem jön...

111. adb20ce52a (válaszként erre: 110. - F7a22e1553)
2011. ápr. 14. 15:30
Nálunk is volt DNS teszt, én is belementem nagyvonalúan, mert apuka nálunk is aláírta még előtte az apaságit. És nálunk is a nagymama nem akarta elhinni az igazat, én is be voltam állítva mindennek, csak jóravaló, tisztességes nőnek nem, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hogy életemben hányan...
110. f7a22e1553 (válaszként erre: 105. - 3c3e631065)
2011. ápr. 13. 17:14

Szia, pont lázas betegen olvastama történetedet és elsírtam magam, mert ilyenkor még érzékenyebb vagyok. Pontosan tudom és érzem, hogy min mész keresztül, mert én is ezen mentem keresztül. Azzal a különbséggel, hogy miután apaságit ette utána kérte, hogy menjek el vele dns tesztre. Biztos az anyja akarta így, merta háttérben mindent az anya irányít és az apuka tudja/ tudta jól, hogy övé a gyerek, amit természetesen a teszt is alátámaszt. Igazából nem is értem, hogy kurvának néz e vagy mi, hiszen rám az utóbbi 15 évben nem jellemző, hogy egyik kapcsolatból ki, másikba ba ugorjak és ő ismert annyira, hogy tudta jól, lehet, hogy csak meg akart alázni, de én nagyvonalúan elmentem, hiszen ez egy külön per lett volna neki, ha nem megyek bele jóhiszeműen és akkor fizethetett volna, mint a katonatiszt, de én reméltem még akkor is, hogy megváltozik a kapcsolata a kislányával, ha papíron is látja az anyja is, aki irányítja, hogy ő az apuka.

Nekünk egyébként tök jó kapcsolatunk volt és úgy ment el, hogy nem mondta meg miért, sőt még aznap, amikor elment egy nagy csokor vörös rózsát is kaptam tőle. Így utólag arra gondolok, hogy már benőzött már korábban és bűntudata volt emiatt. Vagy pedig már korábban kitalálta, hogy elmegy, mert nem tud érte felelősséget vállalni, és rájött hogy ő nem babázni akar.

Tudod, én amióta elment nem tudok férfira nézni, a nemi vágyam elszállt, pedig előtte nagy "étvágyam" volt mindig.

109. 3c3e631065 (válaszként erre: 107. - Zsanci79)
2011. ápr. 12. 21:37

Most néztem meg a képeket :)

Gratulálok gyönyörű a kisfiad! :D

Megpróbálok Én is feltenni képeket és majd holnap készítettek ahol kettesben vagyok a kisfiammal :)

108. 3c3e631065 (válaszként erre: 106. - Zsanci79)
2011. ápr. 12. 21:30

Szia szanci79!

Csak egy csöppet zavaros a történetünk!

Igen az első szülött kisfiát látogatja :( amivel persze nincs problémám de itt van a másod szülött kisfia is és ő meg nem érdekli :(persze rá erőszakolni nem akarom természetesen de az hogy anyaként megalázz nehezen tűröm el,mégpedig úgy értem ezt a megalázást,hogy a szüleinek miként állított be ...akiknek folyamatosan kezdtem küldeni a képeket igaz ők először nem tudták hova tenni a dolgot mármint még mondták hogy sokat fog alakulni a kicsi így is lett de kb 1 hónapja felhívott magától a mama hogy hogy van a kis Ádámka...(idáig mindig Én hívtam hogy megérkezettek e a képek.)Mivel már szépen lehet látni a hasonlóságokat.Mondta hogy beszél a fiával de igazából egy elég tartozkódó hölgy gondolom személyesen szeretne majd vele hisz ez nem egy telefon téma !Szegény azt sem tudja mit gondoljon tudja van egy unokája akit a fia nem vállal de hogy velünk mi történt azt nem igazából látja tisztán szerintem de ez megint csak az Én véleményem hisz velem csak egyszer találkoztak mikor lementem több mint 200 km ert és bemutatkoztam az apuka tudta nélkül és elmondtam hogy születni fog egy unokájuk természetesen apuka tagadott mindent a szülők meg mit híggyenek ..

Igen várom vissza tudom milyen rossz apa nélkül de azt is tudom jobb ilyen apa nélkül nah ezt jól megfogalmaztam ... Nem tudok új kapcsolatot nyitni míg ez az apasági ügy le nem zajlik ami most folyamatban van szeretem mai napig amit tett velünk azért meg gyűlölöm !!Ez ilyen kettős érzés :( De hogy tud lefeküdni nap mint nap h van valahol egy gyereke akit nem látogat az elsővel meg foglalkozik az hogy mi csúnyán összevesztünk ezt külön kellene választania én ha fordított helyzetben lennék bíztos tűzőn vízen keresztül mennék hiszen a saját vére ez a kisfiú is ...

Új vagyok még ezen az oldalon ismerkedek vele :) mindenképpen elolvaslak ..

És köszönöm szépen hogy írtál nekem és élni fogok a lehetőséggel esetleg kikérem véleményedet :)

2011. ápr. 12. 08:44

MÉg annyit, hogy láttam, hogy most regiztél.

Én mióta itt vagyok, nagyon sokat olvasgattam itt, beszélgettem hasonló helyzetben lévő társaimmal, hogy kinek hogy sikerült, meg ilyenek. Nekem ez nagyon sokat segített, éltette bennem a hitet, hogy egyrészt nem vagyok egyedül ezzel a problémával (előtte azt hittem), másrészt löketet is adott, hogy igenis meg lehet csinálni, ki lehet kavarogni a mélyből, és a felhők felett süt a nap:)

Javaslom, hogy Te is fórumozz, nézelődj, beszélgess, beszéld ki magadból a bajokat (nekem ez is jó volt, mert nem igazán tudtam senkivel megbeszélni) írhatsz nekem is bármikor:)

Persze ha hinni akarsz, hogy belőletek még egyszer boldog pár, család lehet, akkor tedd azt, de minnél tovább hiszed, annál nehezebb lesz kikecmeregni belőle....

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook