Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
1.Semmi gond Pónika! Holnap kezdj egy fél Hubival és meglásd délre úgy vágod a témát, mint bálna fxxxa az iszapot:):)
2.Nekem mindegy, hogy borotvált vagy bozontos esetleg punk.Minden"evő" vagyok.
Ápoltság, odaadás...
3.Facér vagyok.Nincs párom ezért a magam nemében páratlan vagyok :):)
4.Frusztrációk? Ja..igen.
Elálló fül, nagy orr, dús szőrzet vagy szőrzet hiánya, pattanások, alkatilag büdös láb vagy hónalj... Ne nevessetek! Van ismerősöm - szegény lány - aki naponta 3 alkalommal fürdik, dezodorra annyit költ mint más villanyszámlára - valami roppant furcsa nevű nyavajában szenved - és mégis úgy bűzlik, mint Edmond Dantés az ötödik év után.Ciki de nem tud mit tenni, az orvosok szerint egész nap egy hermetikusan lezárt kamrában kellene tartózkodnia.
Vagy a beszédhiba, amiről nem tehet az alany...
Én cak felszompolyogtam ide iszmerkedni mer a Frodó aszt monta hogy esz egy jó hely ahol lehet ilyeszmiket cinálni, a dagadt hobbit meg asz a Szamu megette asz összesz szendvicet a hegyen asztán reggel tiszta morza volt a gallérja a Frodó meg totál kibukott eszen, hogy hát hogyan isz lehet má egyátalán má ilyet cinálni, asztán a forgatász szünetében kiment a büfébe enni de megbánta mer szerintem romlott huszikát kapott mer délután elkapta a haszmenész ész le kellett állni a felvétellel, de nem baj legalább elszívtam egy szál szigit, asztán utána meszélték hogy még én kinnvoltam a Gaszdahobbit a Frodó nem ért el időben a vészére, úgyhogy össszzefoszta magát, aszér van olyan torsz feje a filmbe mert szerintem cípte valami, na mindegy asztán húszta a cíkot a vulkánig hogy beledobhassza a Drágaszágomat...
Hát igen...
Talán meg még esz isz fontosz lehet: ha valaki társzkereszész széljából keresz meg, nem árt ha tudja, hogy szajnosz van egy kiszebbfajta betegszégem amit asz orvoszok öröklött impotenszia néven határosztak meg...
Cak szajnosz potenszianövelő helyett vasztablettát írtak fel, eszért ha feláll, mindig észak felé mutat...
Meg főiszkolára járok logopédusz szakra, meg leveleszőn végszem a hejeszirász tanfolyamot. Tanár szeretnék lenni, vagy BKV ellenőr!
Hát igen...
Ész bátor isz vagyok... Mert én nem attól félek a szötétben, amit odaképszelek; hanem attól hogy nekimegyek valaminek ami tényleg ott van...
További orkmentesz napot, Drágaszágaim!!!
Ugyanitt madárgyűrűszész!
Á, most értem ide...
Ma reggeli idiótaságom azóta is kísért.
Bocs varadilaci, de azt hiszem nem teát kellett volna reggel innom, hanem egy bivalyerős kávét, mert így eltereltem a szót a péniszügyekről:)
Répanövelő és egyéb reklámok nálam is akadnak napi szinten...és igazuk is van. Ha már egy picit is nőne, már sikeresnek mondhatnák magukat:)))) Én meg jó pénzért mutogatnám az előtte-utána fotókat:)
És ezek után büszkén és jogosan mondhatnám, hogy tele a tököm...
Már beszéltünk álló és nem álló mellekről,kicsi,nagy és legkisebb férfi nemi szervrekől,de mi az az egyéb frusztáció?
Talán az olyan hölgy akinak állandóan borotvákoznia kell?vagy az olyan férfi aki állandóan borotválja magát?
Szerintetek,hogy kivánatos egy férfi?ha borostás vagy ha minden nap olyan a bőre mint a baba popsija?
Ja és fiúk,mikor gusztusos egy nő?ha leborotválja csupaszra vagy ha hagy egy kis intin csíkot?
Egy másik topikból idézem magam - magamról írtam - és még sohasenm ítéltem meg senkit a kis/nagy melle vagy farka mérete miatt.
Ezért:
"Én pár éve abbahagytam a dohányzást. Egy falattal sem kajálok többet, de 25 kilót híztam.
Akkora fejem, mint a halálcsillag, a tokám mint a hongkongi telefonkönyv, az úszógumim a Titanic minden utasát megmenthette volna és olyan lábakon állok mint a nápolyi Szeplőtlen Szűz Oszlopa.
Arról nem is beszélve, hogy csak zsebtükörben tudom megtekinteni a másodlagos nemi jellegemet.
Egész nap vagy az irodámban növelem a seggem, vagy az autóban hizlalom magam."
Ha kellek így akkor vagyok.
Ha nem megadom George Clooney telefonszámát.:):)
Nekem bizony tetszenek a kismellű nők...
Meg a nagymellű nők is...
De legjobban a természetes, egyszerű(jó értelemben vett!), dilis és életvidám csajokat kedvelem és nem érdekel, hogy mekkorák a keblei.
Azt pedig, hogy mi van a katicás bugyiban egy hapsi sem látja előre.
Így van!A férfinek nem látványos/illetve kicsit idétlen megfogalmazásban látványtalan/,ha kicsi mérettel rendelkezik.
Viszont egy nőnek borzasztó érzés,ha picik a mellei,tök lapos.Semmi ruha nem áll jól,fürdőruháról,fehérneműről nem is beszélve.
A ruha nélküli helyzet pedig...........arról meg végképp ne ejtsünk szót!
Miután megcsináltattam a ciciket,jött is a férjem,hogy akkor most ő fekszik kés alá,nagyobb farkincát szeretne:)
Persze én mondtam neki,hogy pont úgy jó,ahogy van.Na ezt a mondatot nem szeretik a férfiak:)
Nem méricskélem a nőmérőmet...:):)
Régebben úgy gondoltam túl rövid, de azóta megtoldottam egy lépéssel:):)
Egy nő könnyen nagyobbíthat mellett, mint férfi a hjancúrlécet.
Mint ahogyan orgazmus is könnyebb színlelni mint merevedést:):)
megnéztem, hűha, tényleg pici! :)
én is feltettem, látszik, hogy már nem is szimmetrikusak... mit mondanak, a plasztikáddal mire lehet számítani 32-35 körül? cserélni kell?
"Szerintetek ez mennyire számít hosszú távon?"
Nekem működik rövid távon... :):):)
Önkritika + önbizalom = Nem leszek frusztrált!
Nézd meg a naplómban lévőt. 14-es bejegyzés, alsó kép.
De nem is ez a lényeg. Egyébként a pénisz kérdés akár még izgalmasabb is. Amit már korábban írtam, hogy káma sutra, mindenkinek a magához valót kell megtalálnia, az érdekesebb kérdés. Mert ha tényleg a harangozás esete áll fent vagy épp a túl szűk szituáció, ott nem fog úgy működni a dolog.
Szerintetek ez mennyire számít hosszú távon?
szerintem idnusé nem volt mikroba!
de persze a mai luficsöcs-kultuszban annak számít.
a te esetdben olyan 30 körül én is megcsináltattam volna, addig olyan szép kislányos a kis mell (és neked szép formája is volt), én tuti nem hordtam volna melltartót, és büszke lettem volna rá
szerintem a pasiknak is tetszik az ilyen, főleg melltartó nélkül :)
Köszi. Ez volt a cél ;)
És a történethez hozzá tartozik, ha vmivel nagyobb lett volna, soha eszembe nem jutott volna kés alá feküdni és mindenkit csak erre bíztatok. Szóval csak szélsőségeknek. De aki meg tényleg az, ott valóban sokat tud számítani egy ilyen beavatkozás.
Pl az előttem szóló története. Nem a méret a lényeg, de amikor vmi már ennyire eltér, lényeg lesz a méret
Szia,sziasztok,annyit szeretnék hozzászólni,van a fiamnak egy barátja,30 éves a srác,1.65 magas,vékony,nem egy góliát,ahogy a fiam mondja,megáldotta a jó istenke nem kicsi szerszámmal,nagyon sokáig nem volt ez miatt barátnője.
Valamikor befizették egy utca hőlgyhöz egy menetre,ez a menet egy autóban zajlott volna le,de a csajszi amikor meglátta a srác nemi szervét,majdnem elájult és azt mondta,hogy inkább ő fizet csak ne történjen semmi,mosolyogva kiszált a srác a kocsiból.
Volt egy másik eset is.akkor lakásra vittek két lányt,az egyik fiú megint ez a srác volt,ott az egyik leányzó sirva fakadt a másik meg csak nézegette elöször,utána megkérdezte,hogy megnézheti-e úgy,hogyizgalmi állapotban vajon meddig nől,hát nem tudott megszólalni,de megtörtént az aktus vele,de csak félig hagyta,hogy benézzen,mert hát...tényleg óriási volt..és hát ilyen nagynak valóban kell a hely.
Erre az esetre igaz a mondás,hogy....kis ember nagy bottal jár.
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?