Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
Akkor neked sincs fusztrációd!:DDDD
Akkor ezek szerint, te is a társaságunk miatt vagy itt! Nekem csak C-s, te nyertél!:DDDDDD
Hehe, látom neked bizonyíték kell, nem ígéret.:)
85d, maradhat?:)
Mellesleg nem húztam fel magam egyáltalán, nem vagyok én olyan fajta, de komolyan.:)
Minden jót!
:DDDDD
Megértelek! Nekem is ezért van műkörmöm!
Meg persze ez nagyon bírja a házimunkát! És kézimunkánál is szép!;D Tudod szövés, varrás...:DDDDDDD De más mű dolgot nem rakatnék magamra!:)
:DDDDD
És milyen frusztráltnak tűnsz!:DDDDD
Igen a külsőjét/kinézetét bíráltad! Osztottad az észt, hogy nem kéne így elhagynia magát! Én sem örülnék neki, ha valaki dirigálna! A páromtól nem tűröm el, nem hogy mástól...egy idegentől! Felnőtt emberek vagyunk, mindenki a saját életéért felel! Úgy éli le mindenki ahogy neki tetszik! És az csinálja jól, aki nem másnak akar megfelelni, hanem magának!:)
Nem érdekel, hogy mit írt privátban! Ez a ti ügyetek! Senkire nem tartozik! És nem volt egy jó pont, hogy ezt közszemlére tetted! Ezt nekem címezted, tehát nekem is jöhetett volna privátban...ez némi intelligenciát tükrözött volna! Az már más kérdés, hogy mit tettem volna! A bemásolgatást meg felejts el, mert ezért nagyon gyorsan kitiltanak!
Egyébként meg nem értem, hogy mit izgat egy olyan ember akit nem is ismersz!
Csajozni jön ide? És akkor mi van? Ez lehet, hogy a te rögeszméd, hogy a pasik ide csak ezért jönnek!
Azért bennem ez nem merült fel!:))
Én hiszem azt, hogy a hoxa jót tesz a pasikkal! Kicsi bepillantást nyernek a nők életébe, és hiszem, hogy azok akik ide jönnek egy kicsit másképp néznek a nőkre! Persze itt is van kivétel, de ez sem baj!
Szeretnélek megkérni arra, hogy lazulj egy kicsit! Jól is érezhetnéd itt magad, ha nem lennél olyan merev, görcsös! Van dühöngő topikunk,ott mindent ki kiabálhatsz magadból! és oda bármit írhatsz!:)))))
Na szia! Neked is szép napot kívánok!:))
Ejnye! Nem kell, hogy felhúzd magad, nincs rá szükség!:)
Viszont én azért gyanakvó vagyok ami a melled méretét illeti!:DDDDDDD
Hát én sem azért vagyok itt, mert kicsi a cicim, hanem,mert itt jó a hangulat....legalábbis eddig jó volt!:/
Szia!
Te nem pofátlan vagy, nem ez a szó illik rád... BGYAP röviden. Ne törd a fejed, nem jössz rá, nem közhely.
Közszemlére tenni egy privát levelet, vagy egy részletét... No comment.
Mielőtt megkérdeznéd, hogy mi közöm ehhez az egészhez -gondolom az lenne a frappáns reakciód-, tudatom, hogy semmi. Hja és a péniszem mérete sem aggaszt, és a mellem sem pici...
Minden jót!
Külső után? A karórája vagy félévi munkabérem, három vállalkozása van és itt ad tanácsokat nőknek olyan dolgokról amik csak nőkre tartoznak.
Meghívtam kávézni, mert kíváncsivá tett milyen is valójában erre ezt írta pár perce:
" Kedves Réka! Valószínűleg nem értetted meg vagy talán én nem fogalmaztam kellő gondossággal: Nem szeretnék veled kávézni, beszélgetni, hancúrozni, gyurmázni vagy fogócskázni.Bájosan gyermeki lelkedből előbukkanó frusztrációk irányítják az életedet és előítéletektől terhes a lelked.Kíváncsi természetem miatt utánajártam, hogy ki is vagy, mi is vagy te aki ilyen arcpirító módon ugrasz neki az itt békésen fórumozóknak." satöbbi...és mindent leírt, mindent tud rólam de honnan???
Én vagyok a pofátlan vagy ő aki mások életében turkál?
Itt csajozik mert máshol nem tud érvényesülni.
Lehet hogy a topik címe miatt:)
Sok sikert!
:DDDD
Igen! Olyan figyelmes! Hisz ezért IS szeretjük!;D
Szia!
Látom a drágám ír helyettem is!Bocsi:)
Na de kicsim...ne égess mindenki előtt:(
Szerencséd,hogy ismerlek...
Én nem gúnyoltalak ki nyilvánosan!Privátban megjegyeztem, hogy egy 36 éves pasi ne haggya el magát ennyire és legyen igényes, sportoljon és ne csak hizlalja magát.Azzal meg nem biztos hogy dicsekednék hogy mindennap részegre ittam magam.
Persze ez sokaknak mártírszerep, de van aki szereti az önsajnáló stílust.Egyébként se nagyon válaszolgattál, pedig ÉN NEM BUNKÓZTAM veled!
Kedves Réka!
Írásod nem nagyon kapcsolódik a topik témájához,inkább arra voltál kíváncsi hogy báránybőrbe bújt farkas szabadult-e a juhok közé itt a portálon, de sebaj...
A kreol helyett miért nem írtál egyenesen cigányt?
A nevem Váradi László és ez nem egy jellemzően mexikói vagy korzikai név, bár egy KISZ buli után fogantam néhai apám irodájában a VI.kerületi pártbizottságon és gondolom sötét volt.
Fehérbőrű vagyok sajnos így minden nyáron vérvörösre égek a napon:(
Egyébként sok cigány barátom van, bár jómagam nem vagyok az ha ez tudat téged megnyugtatott, boldoggá teszel vele!
Az Alkotmány 61. § (1)bek.szerint "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."
De azért óvatosnak kell lenni néhány kijelentés nem nagyon javította a népszerűségi mutatódat úgy láttam.
Amiket privátban írtál, persze roppant érdekesek de egyelőre nem óhajtok a tökömön súlyokkal, vagy fürdőkádban Penis Enlargement pumpával bohóckodni.
Gondolom te magad sem kívánsz valami Brust Gain vagy Csecs Sztreccs nevű pajkos segédeszközt, kebleid növeléséhez igénybevenni.
Bár a mellek közötti részének WC papírral való dörzsölés segíthet,nézd meg a seggedet majd pár év múlva, mondjuk két gyermekszülés meg a pénteki paprikáskrumpli+koviubi, szombat pörkölt+tarhonya, vasárnap full ungarische bőségtál, kalória - szőnyegbombázás után.
Ez csak a revans volt a piszkálódásodra bocs.
Amúgy én sem gondoltam volna, hogy ilyen szépen kigömbölyödök de hát így alakult,meg amúgy is hogy mennék pénzbehajtóként gyerekszínész felsőtesttel adósokat látogatni.
Bár...azt hiszem te olyasmi lehetsz, mint az exnejem aki megevett egy fél ökröt és nem hízott tőle egy grammot sem, de tudod előnye a kis mellnek és az anorex-celeb testalkatnak, hogy a férfiak beszélgetés közben a szemükbe néznek és nem a tejkulacsot bámulják.
Szóval spongyát rá, nem orroltam meg rád de választékosabb modort vártam volna egy joghallgatótól!
Szép napot!
Váradi Laci
Szia Burkuska! Hali Laci!
Legyen szép napotok!:))))
Nézz magadba kislány mielőtt ítélkeznél!
Nem igazán ebbe a topikba való a stílusod! Változtass a hozzáállásodon és akkor talán meg ismerhetsz minket! Szia!
NEM.Azt jelenti,hogy egy két vonóval van belőle a "művészlélekből"
Miért becsmérelsz számodra ismeretlen ember?
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?