Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
LÉGYSZI ÍRJATOK NEKEM EGY LISTÁT HOGY MI MINDENRE KELL KÖLTENI EGY ESKÜVŐ ELŐKÉSZÜLETEINÉL.A LEGEGYSZERŰBB DOLGOK IS ÉRDEKELNEK.AKÁR PRIVIBE IS.
KÖSZI
Sziasztok!
Én már lassan a finisben vagyok :)
Viszont még nincs menyecskeruhám és eddig nem sikerült combfixet találnom :(
A csokromat tegnap rendeltük meg, szerencsére lehetett fehér orchideában gondolkodnom.
A ruhám vasárnap lett kész, gyönyörű :)
Nem túl alacsony?
Na és az asztalok milyenek?
jaj, hát a szék az tényleg gáz... :S de először fel se tűnt... :O Ezen max. 45 percig tudnak ülni a vendégek ép ésszel... az nem lehet, hogy ti visztek széket? (kölcsönözni valahonnan... vagy mindenki hozzon magának széket, ha le akar ülni... :S :D )
pedig egyébként minden stimmel... ezt a székügyet oldjátok meg valahogy... :)
na, de szted jó ötlet? apum attól fél, h anyósnak nem fog megfelelni, h koliban lesz...mondjuk kívülről nyilván lepukkantnak néz ki, de azt csak addig látják, amíg bejönnek, utána ha szépen fel van díszítve, akkor ugyanolyan jó, nem?...
amúgy itt van:
és
[link] index.php?m=3
...szted mennyire gáz?
na jött a szikra: lehetne koliban a lagzi is, olcsó, jó, a szállás is helyben van, az is olcsó. . . milyen vagyok?! :D
előzetes becsléseim alapján (persze nem tudok még árat, csak tippelek) pl. ha a Petőfi koliban lenne, akkor
terembérlet: 125 ezer (mondjuk ez a Károly Hotelben sincs) helyett 0-50e
kaja: 6e helyett 4-5 e
szállás: 5e helyett 1e
ez 3-400 ezer forint spórolást jelent. . . !!
Ezt mondják ócskábbnak, de én ragaszkodom hozzá mert itt is kereszteltek.
Állítólag az orchidea annyira nem bírja a meleget hogy nem is lehet ilyenkor beszerezni itthon. Csak külföldről lehet hozatni, akkor is 5 ezer egy szál.
Nekem is fura mert a tescoban is láttam 2 ezerért egy egész cseréppel, meg a mellette lévő virágboltban is árulnak 2 ezerért egy kis csokrot.
félreértesz: 5 e EGY FŐNEK, azaz 10 e a szoba :S :D
ehh, de tényleg nem lesz ez így jó.
"Ócskább" templom nincs? :P :)
Nem hinném, hogy ne lehetne... Miért nem? Én mindenhol ezt látom itt, hogy árulják...
De sajnos :(
A véleményetekre lennék kíváncsi, vajon tényleg igaza van apósom feleségének és nem lehet ilyenkor nyáron hozzájutni az orchideához?
Szerintem kövérebb vagyok mint a képen... A párom szerint ugyanolyan vagyok, de én másképp látom.
A varrónőm viszont biztosított afelől, hogy meseszép leszek a ruhában, olyan szépen rámigazítja.
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás