Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
Igazából egy éven belül tervezzük a templomit, mondjuk bejelentkezünk jegyesoktatásra, elvégezzük, és majd nyáron lesz az esküvő. A polgárit nem ismételjük meg.
Viszont most az egyik mélyen vallásos barátunk felajánlotta, hogy beszél a pappal, hogy adjon össze minket kedvezményesen, mondjuk 5 ezer forintért, akkor előtte lesz a templomi.
Kár... Habár igazából nem mondom azt, hogy nincs értelme a jegyes oktatásnak, de tényleg van egy bizonyos idő- és pénzlehúzó funkciója is... :(
Hogy képzelitek utána? Ilyet még nem hallottam, de tök jó... :) Mondjuk 2 év múlva bementek, hogy lécci, adjon össze még egyszer, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Sziasztok!
Vkatka! Gratulálok az időponthoz!
Meghívó: A4-es lap, háttérben vízjelként közös képünk és azon lesz a szöveg: "Minden baráti jótanács ellenére úgy döntöttünk, hogy 2010. júl. 03-án 16 órakor hivatalosan is öszzekötjük az életünket. Szeretettel várunk benneteket a d-i Polgármesteri hivatalban tartandó esküvőnkre és az azt követő bulira."
Feltekerve, szalaggal átkötve.
Gyűrűk: Megvannak! :) Ma megvettük. Ha lesz még időm a hétvégén akkor fényképezek és felteszem, ha nem akkor csak másfél hét múlva, mert addig megyünk nyaralni.
Ruha: Anyagot elvittem, de ma sajnos nem volt varrónő. Úgyhogy hétfőn megyek, méretvétel és kb. másfél héttel késöbb már próbálni is tudok. (Persze ez csak a fent említett nyaralás miatt húzódik el.) És ebből az anyagból lesz a gyűrűpárna is. :)
Katus
Jaj... Ez elég gáz... Vagy nem gáz, csak messziről úgy tűnik?
Szerintem élete legklasszabb napja lesz! Gondoljon arra, hogy nagy buli, ahol ő a középpont... Így már jobban tetszik? :P
Az én apukám is sokáig hallgatott a nagy bejelentés után... Aztán meg olyanokat mondott, hogy nem hiába engedték meg, hogy a férjem odaköltözzön hozzám (előtte együtt éltünk majd 1 évig). Másnap meg már ott pattogott, hogy "kis menyasszony lányom!", meg annyira be volt sózva, hogy ő akarta megvenni a gyűrűket... :) Utána agyvérzést kapott és végigszenvedte/tük az egészet... :(((( Szóval kellett neki 1 nap megemészteni, de ízlett neki végül... :)
benézek, követlek titeket.. jól vayok köszönöm...
bár most kicsit válság helyzet alakult ki a kapcsolatunkban, próbáljuk közös erővel megoldani.. aztán felújítás, és az esküvő max utána.. eltoltuk kicsit... de nem bánom.. :)
Lehet nagyon fognak örülni!!!!
Mi is megmondtuk, nem kérünk semmit, viszont gyűrűre már nem futotta volna. Na akkor jottek a szulok, márpedig gyűrű lesz!!! Szóval ezt megengedtuk, hogy 3-an álljuk....
Tudod az is segitség, ha melletted állnak.Majd a nagy napon ott fognak ugrálni körülötted:)))
Miért? Ellenzik? Bátor vagy hogy ilyen fiatalon már férjhez mész:)))
Mi az hogy párod nem boldog??? Majd csak ráragad a készülődés láza!!!! Nálunk pl. uram mondta hogy legyen esküvő, és mennyire várja már. Azóta mintha valami megváltozott volna köztünk. Pozitiv értelemben:)))
Köszönöm, lányok :)
Persze a párom nem ilyen boldog. Azt mondja hogy ezen túl kell esni és kész...
Na mindegy, én örömmel kezdek neki a szervezésnek!
Már csak az a kérdés, mikor és hogy jelentsük be a szülőknek.
Anyósom ma megtudja mert a párom megy hozzá, de az én szüleim annál keményebb dió...
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás