Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
varratni nem tudnál?
Én vittem a varrónőnek egy képet hogy ilyet akarok meg előadtam neki a kívánságomat hogy mit változtasson rajta és tök olcsón kijött.
remélem...
ja és most beszéltem apummal, szegény nem akart ilyen drága ruhát, úgy érzem...persze mondja, h ha nekem ez tetszik, akkor ez legyen...de vhogy nem örül:((( jajj...nemtom mit tegyek...lehet egy nem ilyen csuda, de azért szép ruhát kéne felvennem:((((
Hát.... :S
szerintem mindegyik ruha nagyon szép. Jól választottál... :)
Nagyon klassz az is! Jól látom, hogy minta van a külsején? Nagyon szép!
Igen, én is emlékszem, milyen volt először felvenni... :) Csinálj sok sok fotót róla az esküvőn!!!
B bal? én pont azt nem írtam... :)
Egyébként mindegyik nagyon szép, csak ami nekem tetszik, az az extrák miatt tetszik, a csipkés felsőrész és a hosszú uszály miatt. De mindegyik nagyon csini... :)
na nekem is az tecc:) (mármint a B/bal, de mindenestől:P)
suli? melyik? azóta többet is néztünk, melyiket mséltem? már nem emlékszem...
A picture B jobb oldalinak a csipkés felseje tetszik, a picure A bal oldalinak meg a hosszú alja... :)
ez melyik étterem? nem a suli? Drukkolok!!! Mikor is lesz a buli?
köszi! szted melyik a legjobb a 4 közül?
étterem: még nem fix, de elvileg jövő hét végén lefoglaljuk...drukkolj!:)
Hahó!
Hogy álltok? Szépek a ruhák az adatlapodon! :)
Találtatok normális éttermet? Nálatok volt az iskolai szék, ugye?
Írjatok, hogy álltok!
Többiek?
Nekünk pár hete volt az 5. évfordulónk. Elmentünk kettesben vacsizni (1 óra). Klassz volt. :)
Én is kíváncsi vagyok, hogy állnak a többiek!
Hahóóóó! Hol vagytok???
Oké, Katka letudva... :)
Többiek hogy állnak?
Sziasztok!
Csak bejelentkezek gyorsan :)
Túl vagyunk a nagy napon, minden jól sikerült, később jövök a részletes beszámolóval!
Ma megvettük a legszebb menyecske ruhát, amit eddig láttam!
Báli ruha fazonú, gyönyörű díszes. Drága volt nagyon, de utána eladjuk. Apósom felesége vette nekem.
Azért nem találtam eddig sehol, mert a kölcsönzés sokkal drágább, mint ha megvenném, nálunk a környéken nincs sok választék.
És mivel én kissé molett vagyok, nem értek be rendesen a ruhák. Ma jól le is tolt egy nő, hogy miért nem fogytam le esküvő előtt :S
Könnyű azt mondani...
Végül az előbb említett nő felhívta az egyik ismerősét, akinek pont volt egy eladó ruhája. És ő lett az igazi!
Igaz hogy ez is kicsi egy csöppet de elvittük a varrónőhöz, aki ajándékként ingyen elvállalta a fűző bővítését, így szinte tökéletes lesz.
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás