Kinek milyen diéta jön be? (beszélgetés)
Én Norbi Update-tel fogyok.
Egy pillanatig sem éheztem, mindig jóllaktam, és olyanokkal amiket szeretek.
2 hét: 4.1 kg
A nehezebb embereknek több, a vékonyaknak kevesebb.De ezt gondolom tudjátok.
Sikeres Fogyást Minden Hoxásnak, SIMON JOLIE!
Weight watchers (súlyfigyelők)
12 hét alatt valamivel több, mint 11 kg mínusz.
A naplómban vezetem.
Nekem nagyon bejött a 90 napos.Egyszer.....
Most újra hozzáfogtam úgy,hogy közben szedek egy port is.Jelenleg ott tartok,hogy egy hónap alatt lement 9 kiló,de a diétához már semmi köze az egésznek.Én azt vallom,hogy csak az nem hízlal,amit nem eszel meg.Tudom,hogy ez a legrosszabb módja a fogyókúrának,de BEVÁLT!!!
sziasztok többiek!
Nektek melyik diéta jött be leginkább?! :)
ez nagyon jó!
Mármint hogy nem egyedül csinálod! Jó, mi is itt együtt csináljuk a diétát, de a pároddal együtt az csak más!
Nem kell külön kaját csinálni, sőt még segít is! :)
És a párod hogy halad vele???
én a 90 naposnak a 4napos változatát csinálom szept. 3.óta, eddig -3 kg, szeretném, ha több lenne, de a józan ész azt diktálja, hogy 3 hét alatt 3 kg az egészséges tempó.
Most az utóbbi egy hétben nem araszol lefelé, megállt, remélem ez csak ún. holtpont, és mielőbb átlendülök rajta.
A párommal együtt csináljuk, így egyszerűbb főzni is, meg egyikünk se viszi "rossz útra" a másikat, kevesebb a kísértés.
hát nekem sem valami szimpatikus! :)
Van aki igy csinálja a 90 naposat?
Ezek szerint te is a 90 napos diétát csinálod?
Hogy haladsz vele? Hanyadik nap? Hány kg?
Köszönöm a linket!
Ezek szerint a pihenőnap a gyümölcsnap után az ún. víznapot jelenti, ezt 5naponta borzalmasan nehéz betartani, pláne gyüminap után, amikor az ember már eleve ki van éhezve mind ízekre, mind táplálékmennyiségre egyaránt.
Szóval én maradok a sima 4-napos 90-naposnál.
hogy érted a pihenőnapot?
én úgy ismerem ezt a diétát, hogy havonta egyszer a gyüminap után víznapot kell tartani (csak víz, ízesítetlen tea)
igen, de olvastam egy másiktípusut is, ahol a gyümi nap után "pihenő nap" van!
Tehát nem kell enni(ezzel pihenteted a szervezetedet)
A hoxán is van róla cikk, fórum!
Olvass bele! És írd le a véleményedet! :)
négynapos? az melyik? az nem a 90-naposnak a másik elnevezése (mivelhogy 4 típusú nap váltakozik benne?)
és milyen 2 változata van a 90-naposnak? én csak egyfélét ismerek:
fehérjenap
zöldségnap (keményítő)
tésztanap (szénhidrát)
gyümölcsnap váltakozik.
szerintem a négy napos a jobb!
De a 90 naposban a "szakértő" laconicgirl, Ő biszti meg tudja mondani melyik a jobb, és miért is! :)
én a 90 naposat csinálom szept.eleje óta, eddig 3 kg mínusz, és ez szerintem egészséges is 3 hét alatt. Rohamosabban fogyni nem szabad. A 90 napos elég jól tolerálható diéta, egyedül a gyümölcsnap megerőltető, de a harmadik-negyedik után már rááll az ember agya és ha sikerül elfoglalni magam valamivel, nem olyan vészes.
A többi napon pedig lehet finomakat enni, jókat kitalálni, természetesen a diéta szabályain belül maradva.
ez jó gondolatnak tünik, hogy mindenki elmondja ki mivel sikerült lefogynia!
én a barátnőimmel próbálunk ki mindig különféle diétát, de nekem általában nem használ, vagy nem jól csinálom!
Én már rengeteg fajta diétát próbáltam, és elég szkeptikus vagyok az újfajta fogyik íránt.
De ha van olyan akinek bevált. lehet hogy kipróbálnám. ha lehet írjátok oda hogy Mennyi kg-ról indultatok, és mennyit sikerült fogyni vele!
köszönöm!
a 90 napos kapcsán emlékszem rád! ::::)
Mennyit is fogytál vele?
A mozgást mivel kezdted? És szerined melyik a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma?
az milyen?
Miben változtattad meg a táplálkozásodat?
Mennyit fogytál vele?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy-alulműködés mellett, kinek milyen diéta hozott eredményt?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Kinek milyen diéta jött be?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Fehérjedús étrend, szénhidrát diéta és lúgosítás egyidőben. Van valakinek bármilyen használható ötlete, hogyan lehet ezt kivitelezni?
- Kinek milyen módszer vált be a has leadására diéta mellett?