Kinek mi a véleménye a tetoválásokról? (beszélgetés)
5. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 13:51
Gusztustalan,undorító.
Mellesleg drága, nem lehet tőle megszabadulni, csak kompromisszumok árán. Képtelen lennék egy tetovált bőrt kényeztetni.
Öreg korban meg egyenesen nevetséges és még rondább.
Jelentősége van.. És ez miért fontos?
Miért kell ezt közhírré tenni, vagy félsz, hogy elfelejted ? Mi van, ha már nem férnek el a testeden a jelentős események? Akkor naplót írsz ?
Pár év múlna nevetségessé válik, a testeden,ami most fontos,akkor mit csinálsz ?
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 13:49
Semmi, nem tulajdonítok neki jelentőséget, van amelyik tetszik, van amelyik nem. A lényeg, hogy a viselőjének tetsszen. Engem az sem érdekel ha nincs hű de mély jelentése (sőt kicsit megmosolyogtat, mikor valaki úgy érzi, ezzel kell kifelé validálnia a tetkóit, hogy dehát ezeknek micsoda jelentése van), lehet menő olyan tetkó is amit csak valaki magára varratott mert jól néz ki, és nézhet ki rosszul a legmélyebb jelentésű is. Annak kell hogy fontos/szép/stb. legyen aki magán hordja.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 13:48
Ha megbánod, nehéz lesz megszabadulni tőlük.
2. ac6fe8fc1f
2025. júl. 3. 13:44
Ha lenne helye, akkor lenne mit, 5let van bőven!
2025. júl. 3. 13:42
Nekem vannak, főleg a két karomon, de mindnek jelentősége van. Nektek mi a véleményetek a tetoválásokról?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mi a véleményetek a tetoválásról?
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Szeretnék egy tetoválást. Erre gondoltam. Mi a véleményetek róla?
- Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek?
- Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat!