Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kinek mi a véleménye a tetoválásokról? fórum

Kinek mi a véleménye a tetoválásokról? (beszélgetés)

1 2
55. Lady Lavender (válaszként erre: 54. - Lady Lavender)
júl. 4. 17:55
Ahogy még öregszel, több kell.
54. Lady Lavender (válaszként erre: 51. - Miss Sárika)
júl. 4. 17:55

Nekem a sógorom varrta és a szalon európai szinten 30 éve elismert. Nem szarral firkasznak. Előre be vannak táblázva fél, nagy munkára egesz evre. A tuket, véres holmikat úgy kezelik, gyűjtik (külön pénz a begyujtesnel) , mint a kórházban. Csak hogy tudd: nem sterilizaljak, kidobjak. Ha nem jó a tű, munka közben kicserelik.

Nem is tudom, te milyen sufnimunkakat hozol fel.

Amúgy a sötét hajfestéked is lehet mérgező :P emlékszem, hogy tutusbol van a szépséged egy része.

53. Hansika (válaszként erre: 50. - SzuzyF)
júl. 4. 16:22

Teljesen igazad van, de én más korosztály lehetek, picit öregebb nálad, így akaratlanul is ez jutott az eszembe, mint amit már itt leírtam.

Én sem akarom a két dolgot összekeverni.

(azért az az örült elme akkoriban 86 millió embert tudott lázba hozni az ötleteivel csak Németországban.)

52. Miss Sárika (válaszként erre: 33. - Myra)
júl. 4. 11:31

Nekem is ez a véleményem.

A test a lélek temploma. ..a testünkkel való bánásmód kihat a lelkünkre is, és fordítva.

51. Miss Sárika (válaszként erre: 34. - Lady Lavender)
júl. 4. 11:24

Nézz utána, ha nem hiszed! ..és igen, simán összeszedhető bármi is!

"A gyanús létesítményekben fennáll a vér útján terjedő fertőzések, például a HIV-fertőzés veszélye. Még a drága szalonokban is lehet spórolni a berendezések sterilizálásán, ami miatt a tűkön maradhatnak az előző ügyfelek vérének részecskéi vagy olyan mikroorganizmusok, amelyek fertőzést okozhatnak."

[link]

50. SzuzyF (válaszként erre: 28. - Hansika)
júl. 4. 10:12
A művészet az minden életkorban művészet, függetlenül bőrszíntől, vagy vallási hova tartozástól. A tetoválás már időszámításunk előtt is létezett, így idős létemre sem keverném össze egy őrült elméből kirobbant világméretű kegyetlenséggel.
júl. 4. 09:48
Nekem az fura, mikor komplett arcokat tetováltatnak, gyereke képét, anyjáét, wtf?
48. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Papája)
júl. 4. 09:15
Öreg korban semelyik bőr nem szép. 🤷‍♀️
júl. 4. 09:13
Ha szép, akkor tetszik.
júl. 4. 08:56

Nekem tetszenek.

Egyébként sem ítélkezem - főleg nem külsőségek alapján.

45. ,zumba
júl. 4. 08:52

Soha, semmilyen festéket nem szúratnék a bőrömbe semmilyen célból.

A nagy felületű, szinte egész végtagokat "befestő" tetoválások...

júl. 4. 08:31
A maga szemszögében mindenki okosat mond, én nem bántam meg hogy csináltattam. Az, hogy Anyám miket gondol az már végképp nem érdekel, soha nem volt jó a kapcsolatunk.
43. Lady Lavender (válaszként erre: 42. - Lady Lavender)
júl. 4. 08:22
D
42. Lady Lavender (válaszként erre: 41. - Lady Lavender)
júl. 4. 08:22
És az ilyen golgozokat is utálom.
41. Lady Lavender (válaszként erre: 40. - Papája)
júl. 4. 08:20

Ha megfolyik a bőröd oregen, akkor már mindegy, hogy van-e rajta irka-firka.

Bar én oda tetovaltattam, ahol keveset nyulik. Ha ott folyik, akkor örülni fogok a mankomnak.

Azzal egyetértek, hogy a cicire, hasra, női combra tetovaltni meréssz. De ha úgy érzi jól, magát, és valaki úgy szereti őt, legyen...

Nekem a szemem jobban csípi, hogy valaki egy tanfolyam alatt nem kapcsolja ki a telefont, azon lóg, hangosan zabál. Hullara nem érdekel, hogy aluloltozve jött be. De megzavarja az órát a kesessel, hangosan turkál, rág szemetet hagy tipikusan.

40. papája (válaszként erre: 26. - Lady Lavender)
júl. 4. 07:50

A lényeget azért kihagytad !

" egy így tönkretett testet."

A tetoválás által és nem csupán az idő múlása által megöregedett ráncos testet.

39. Lady Lavender (válaszként erre: 30. - Kacsahercegno)
júl. 3. 22:43

Róla.

Érdekel az érvelését.

júl. 3. 22:42
Kacsa kolléga okosat mondott. Mit gondolsz erről?
37. Lady Lavender (válaszként erre: 36. - Fatalista)
júl. 3. 22:41
Lya. Ezért csináltatjuk.
júl. 3. 22:34
Csúnya! Levakarhatatlan!
35. Lady Lavender (válaszként erre: 33. - Myra)
júl. 3. 22:30

A szépség, rondasag zsigerből jon.

Miért utalod?

34. Lady Lavender (válaszként erre: 32. - Miss Sárika)
júl. 3. 22:26

Szerinted úgy, hogy európai, nemzetközi tetováló kiállítások vannak, higanyos festéket ütnek a bőr alá csakis Kínából beszerezhető festékkel. És minden káros te le PPD-vel.

Amugy az AIDS es a hepa is terjed a tukkel, nem? XD

33. Myra (válaszként erre: 32. - Miss Sárika)
júl. 3. 21:31
Igen, én ezért utálom és aki az egész testét tetováltatja, de mellette még ronda is.
32. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 21:10

Mindenki azt művel a testével amit akar.. …viszont biztos nem tudtad, hogy a tetoválásnál használt festékek nehézfémeket tartalmaznak. Különösen a piros festék veszélyes higanytartalma miatt. Ezt a festéket egyébként egyedül Kínában gyártják, amivel nem lenne nagy baj, de eredetileg autófényezésre találták ki, és arra használják napjainkban is.

A fekete festékek többsége pedig rákkeltő összetevőket tartalmaz. A festékek bekerülnek a véráramba, ami allergiát válthat ki, a mérgező pigmentek lerakódnak a nyirokcsomókban, ami később limfómát okozhat.

31. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 20:40
Nekem is van, nagyon szeretem. :)
júl. 3. 20:21
Valamiért úgy érzem, hogy itt nem a tetoválálások a központi téma, ha "ez is" kibukott belőle. Egyrészt anyádnak joga van a véleményéhez, de nem neki csináltattad a tetkókat, hanem magadnak. Értem, hogy az anyád, de a tetoválás meg ezek a permanensebb dolgok tipikusan olyasmik, amit az embernek a saját meggyőződésére hagyatkozva kell eldönteni, aki azért csináltat tetoválást, nagyobb melleket, hasonlókat, hogy a külvilágnak tetsszen, és nem elsősorban magának, az egy idő után elkezdi ezeket megkérdőjelezni, meg mindig firtatja hogy vajon mi másoknak a véleménye róla...
29. Amaunet (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 20:09

Az, hogy a kérdésed most nem irányul arra, hogy van-e jelentősége vagy nincs, mégis valahogy rákerül az emberre, nem?

Számomra egy felelőtlen, meggondolatlan ember.

28. Hansika (válaszként erre: 27. - SzuzyF)
júl. 3. 19:42

amelyik már művészet.

biztosan igazad van, szerintem ez kor függő dolog.

sok ilyen művészeti alkotás van Auschwitz-ban is, meg lehet őket csodálni.

egy idős embernek már más jut eszébe a művészetről.

remélem ezt az álláspontot te is megérted.

27. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 19:36

Kifejezetten tetszik!

Természetesen nem az a "Mari szeretlek" vagy "Üss" típusú tetoválás, hanem az, amelyik már művészet.

26. Lady Lavender (válaszként erre: 22. - Papája)
júl. 3. 18:50

"Szült egy szép egészséges gyereket és te mivé tetted az ő büszkeségét, amire olyan szeretettel vigyázott"

Ha valaki így gondolkodik a gyerekéről, az megérdemli, hogy felé se nézzenek (nemhogy gondoskodjanak róla), ha már úgyis ronda, ráncos, öreg, beteg.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook