Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kinek mi a véleménye a tetoválásokról? fórum

Kinek mi a véleménye a tetoválásokról? (beszélgetés)

1 2 3
35. Lady Lavender (válaszként erre: 33. - Myra)
2025. júl. 3. 22:30

A szépség, rondasag zsigerből jon.

Miért utalod?

34. Lady Lavender (válaszként erre: 32. - Miss Sárika)
2025. júl. 3. 22:26

Szerinted úgy, hogy európai, nemzetközi tetováló kiállítások vannak, higanyos festéket ütnek a bőr alá csakis Kínából beszerezhető festékkel. És minden káros te le PPD-vel.

Amugy az AIDS es a hepa is terjed a tukkel, nem? XD

33. Myra (válaszként erre: 32. - Miss Sárika)
2025. júl. 3. 21:31
Igen, én ezért utálom és aki az egész testét tetováltatja, de mellette még ronda is.
32. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 21:10

Mindenki azt művel a testével amit akar.. …viszont biztos nem tudtad, hogy a tetoválásnál használt festékek nehézfémeket tartalmaznak. Különösen a piros festék veszélyes higanytartalma miatt. Ezt a festéket egyébként egyedül Kínában gyártják, amivel nem lenne nagy baj, de eredetileg autófényezésre találták ki, és arra használják napjainkban is.

A fekete festékek többsége pedig rákkeltő összetevőket tartalmaz. A festékek bekerülnek a véráramba, ami allergiát válthat ki, a mérgező pigmentek lerakódnak a nyirokcsomókban, ami később limfómát okozhat.

31. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 20:40
Nekem is van, nagyon szeretem. :)
2025. júl. 3. 20:21
Valamiért úgy érzem, hogy itt nem a tetoválálások a központi téma, ha "ez is" kibukott belőle. Egyrészt anyádnak joga van a véleményéhez, de nem neki csináltattad a tetkókat, hanem magadnak. Értem, hogy az anyád, de a tetoválás meg ezek a permanensebb dolgok tipikusan olyasmik, amit az embernek a saját meggyőződésére hagyatkozva kell eldönteni, aki azért csináltat tetoválást, nagyobb melleket, hasonlókat, hogy a külvilágnak tetsszen, és nem elsősorban magának, az egy idő után elkezdi ezeket megkérdőjelezni, meg mindig firtatja hogy vajon mi másoknak a véleménye róla...
29. Amaunet (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 20:09

Az, hogy a kérdésed most nem irányul arra, hogy van-e jelentősége vagy nincs, mégis valahogy rákerül az emberre, nem?

Számomra egy felelőtlen, meggondolatlan ember.

28. Hansika (válaszként erre: 27. - 1c1dc372e1)
2025. júl. 3. 19:42

amelyik már művészet.

biztosan igazad van, szerintem ez kor függő dolog.

sok ilyen művészeti alkotás van Auschwitz-ban is, meg lehet őket csodálni.

egy idős embernek már más jut eszébe a művészetről.

remélem ezt az álláspontot te is megérted.

27. 1c1dc372e1 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 19:36

Kifejezetten tetszik!

Természetesen nem az a "Mari szeretlek" vagy "Üss" típusú tetoválás, hanem az, amelyik már művészet.

26. Lady Lavender (válaszként erre: 22. - Papája)
2025. júl. 3. 18:50

"Szült egy szép egészséges gyereket és te mivé tetted az ő büszkeségét, amire olyan szeretettel vigyázott"

Ha valaki így gondolkodik a gyerekéről, az megérdemli, hogy felé se nézzenek (nemhogy gondoskodjanak róla), ha már úgyis ronda, ráncos, öreg, beteg.

2025. júl. 3. 18:44
Ronda!
24. Hansika (válaszként erre: 21. - 80ASIQ)
2025. júl. 3. 18:25
így igaz!
2025. júl. 3. 18:19

Kb semmi. Nekem nincs és nem is lesz. Vannak annyira rondák és az egész kart, lábakat behálózzák, hogy csak azért nézem meg mert rémségesek. Elvagyok szörnyülködve rajtuk.

Pár éve volt egy kósza gondolatom, hogy a lányommal legyen mondjuk a kisujjunk szélén vagy a kézfejünk külső részén valami apró egyforma vagy olyan minta ami ha egymás mellé tesszük a kezünket egymásnak folytatása. Aztán mikor mondtam neki csak nevetett, mondta nézzem ki a mintát vagy ami tetszik, ő benne van. "De ugye tudod anya, hogy az fáj?"- kérdezte. Na itt már nem volt fontos:)

22. papája (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 17:20

Mint írtam az 5 hozzászólásomba, ezek szerint most vált unalmassá, időszerűtlenné és nevetségessé a tetkód.

Ezért bukott ki anyukádból, hogy gusztustalan. Szült egy szép egészséges gyereket és te mivé tetted az ő büszkeségét, amire olyan szeretettel vigyázott, még engedted.

Én sem tudnék szeretni, simogatni egy így tönkretett testet. Ő tűrt, most lett elege, tehát kimondta. Ne haragudj rá.

21. 80ASIQ
2025. júl. 3. 17:15
Ronda!
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Amaunet)
2025. júl. 3. 16:58
Nem is azért kérdeztem, az hogy van-e jelentősége nem olyan fontos, de látom hogy nagyon megosztóak a vélemények. Ami nem baj, csupán érdekeltek a hozzá állások. Például én ma megkaptam Anyámtól, hogy gusztustalanok, így 13 év után. Eddig sosem mondta, most ez is kibukott belőle.
19. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 16:50
Nem mindegy, mi a véleményem, ha már neked van, és fontos is?
18. Pipi57
2025. júl. 3. 15:36

Nekem személy szerint nem tetszik,így nincs is rajtam ,de nem is lesz.

Egyébként, már nagyon túlzásba lett véve a tetoválás.Semmi értelmét nem látom,hogy sok ember,-nők és férfiak is- ,test szerte ki vannak varrva.

2025. júl. 3. 14:59

ez csak egy buta divatirányzat.

rajtam nincs ilyen.

de lehet, hogy csak megöregedtem...

ehhh, hol vannak azok a régi szép muffok?

2025. júl. 3. 14:46
Nekem közömbös. Soha nem vágytam rá, ezért rajtam nincs.
15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 14:45

Jelentősége?

A primitív népeknél még ok, ahol hiedelemekben éltek.

Attól nem lesz senkinek könnyebb az élete, ha magára varrat valami szöveget vagy szimbólumot.

Nem a bőrön kell viselni az elveinket, hanem a cselekedeteinkben!

14. 0bd8559abc (válaszként erre: 11. - 1021440b02)
2025. júl. 3. 14:44

Nekem sincs ,addig gondolkoztam a mintán ,hogy már "kifutottam"az időből.

Régebben sokat foglalkoztam a reikivel és akkor Lótus

tetkó reiki szimbólumot szerettem volna.

De már nem foglalkozom a reikivel ,és nem bánom ,hogy nem lett ilyen tetkóm.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Alnisa)
2025. júl. 3. 14:38
Neked hol van ha megkérdezhetem?
2025. júl. 3. 14:35
Manapság már majdnem mindenkinek van. Uncsi. 😄
11. 1021440b02 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 3. 14:30
Nekem nincs. De lehet, hogy lesz.
10. Ildi
2025. júl. 3. 14:20
Kettő van és imádom😊
2025. júl. 3. 14:10

Nekem is, bár csak egy. Nekem tetszenek, nagyon szép tetoválások is vannak.

Már régóta szeretnék 2 másik tetoválást, de még nem jött el az ideje.

2025. júl. 3. 14:08
Szerintem nyakon nagyon randa, akármilyen a mintája. Valahogy furcsán eltolja a testarányt, tömzsivé teszi, férfiakon bikanyaknak látszik. Féloldalasan még érdekesebb...a nagyon agyonsatírozottat, fekete kart sem találom ízlésesnek, de vannak szép minták.
2025. júl. 3. 13:59

Vannak igényesek, szép mondanivalóval.

De vannak igénytelenek, hivalkodók, még rossz helyesírással írt tetkók is... Utóbbiak nevetségesek.

6. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Papája)
2025. júl. 3. 13:57
Öregen, ráncosan így is-úgy is "ronda" lesz az ember, tetoválás ide vagy oda. Szerintem tök menő, mikor látszik egy idős emberen, hogy igazi vagány lehetett fiatalon. :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook