Kihagyhatatlan filmek!!! (beszélgetés)
Meg fogom nézni, talán csak a 3-dik részig néztem..:o)
Fűrész 6
Már az eleje is jól indul, aztán csak fincsibb részek következnek:p
Nem rég néztem meg. Igazán jó volt, igaz néhól a takaró alól néztem...
Tegnap láttam egy amerikai akció-krimit, a címe: A szállítmány. Magyar a rendezője, Antal Nimród. Nagyon izgalmas film, nekem nagyon bejött. Érdemes megnézni. A másik jó film, amit nemrég láttam, a Julie és Júlia. Kedves, szórakoztató film, leginkább nőknek, csajos-borozós-emancipaci estére ajánlom.
Csillagok háborúja 1-6
Rettenthetetlen
Csillagpor
Más világ
Játsz/ma
Tökéletes trükk
Batman-Kezdődik
Batman-Sötét lovag
Halálos fegyver 1-4
Árvaház
A faun labirintusa
Lora
láttam a filmet, nagyon jóóóó :D:D
Másnaposok? :D :D Mögöttünk ült két fószer, olyanokat kacagtak, hogy az alap nevetést felfokozták bennünk :D
Igen, pont most hétvégén néztük meg. Hát nagyon látványos, abszolút megtervezett, a képi hatás hibátlan. A sztori néha elmegy komolytalan irányba, és ez "elviszi" a filmet kicsit a katasztrófa fílingtől. De érdemes megnézni mindenképpen:)
Másodszorra és harmadszorra is röhögtem rajta, rég készült jó vígjáték....
Igaz nekem kicsit az én a robotra hajazott, meg kicsit elrugaszkodott de bejött, szeretem az ilyen filmeket!Láttad már a 2012-t?
Igen, a Másnaposok hihetetlen jó film...szétröhögtem az agyam:) A legjobb, hogy ismeretlen színészek, és mégis óriási alakítás! Nézzétek meg, kihagyhatatlan:)
Igen, Bruce Willis egy másik arca....Páromnak tetszett, nekem nem annyira...kicsit futurisztikus, földtől elrugaszkodó...De érdekes film, az kétségtelen:)
Hasonmás-nagyon tetszett!
Helló! Tegnap láttam egy jó filmet a holokausztról, egy belorusz testvérpár igaz történetét meséli el. Nem az a klasszikus háborús film, és zsidó gyilkolós történet. A túlélésről, a küzdésről szól, arról, hogyan lehet megpróbálni jónak maradni olyan körülmények között is, amik jellemezték a 2. világháborút. A főszereplő Daniel Craig, és a címe: Ellenállók. Ajánlom mindenkinek, főleg az igaz történetet szeretőknek.
Én a thrillereket,és az életrajzi filmeket szeretem.Valamint az Al Pacino filmeket gyűjtöm.
Hát én sem feküdtem a röhögéstől rajta. Inkább meg sem mertem mozdulni:) De én az ilyen típusú filmeket szeretem, szerintem nagyon jó!
már begyűjtöttem én is, remélem hétvégén meg tudom nézni és jövök véleményezni.
A tartalmát olvastam el, nekem kissé hátborzongató volt:(
Az árva
Szerintem hihetetlen jó film, izgalmas és érdekes!
Sherlock Holmes:) (Jude Law, Robert Downey Jr. és Rachel McAdams)
Egy csodálatos elme.
Számomra azért is fontos,mert egy ismerősöm családjában is volt skrizofén beteg.Sajnos egy hete öngyilkos lett.:((
Nem állítom,hogy kihagyhatatlan,de viccesek:
Másnaposok
A spanom csaja (a TV-ben ment,újév hajnalán)
Tegnap a Spancsereket néztem,egész jó.
Azelőtt nap a 4 karácsonyt néztem.Annyira dícsérte mindenki,többet vártam tőle,annyira nem jött be.
Tegnap néztem az Avatart. Háát, engem annyira nem kötött le.
Viszont a Feketék fehérent ne hagyjátok ki, ha még nem láttátok.
Pite 7. része - elmegy.
Most éppen a Forest Gump megy a tv-ben.
Már 10000xláttam.
Tényleg kihagyhatatlan!!!!!!!
Ja ezek nekem mind 10 pomtosak!!!!
LOVE STORY
SCHINDLER LISTÁJA
MARLEY ÉS ÉS ÉN
VUK
EGRI CSILLAGOK
KUTYAHIDEG
STAR WARS