Kihagyhatatlan filmek!!! (beszélgetés)
Másnaposok2
Koszorúslányok
A szív hídjai
Egyszerűen bonyolult
Volt egy farmom Afrikában
Alice Csodaországban
Utazó
Gru
Viharsziget
Eredet
Fűrész 7
Halálos Iramban- Ötödik sebesség
Gettómilliomos
Reqviem egy álomért
Lesz ez még így se
Nálam az örök favoritok : Angyalok városa
Bankok Hilton
Ponyvaregény
Utóbbi időbe nagyon tetszett:
-Mamma Mia
-Grease
-Nem kellesz eléggé
-Vén csontok
Sziasztok,
én 3 nagyon jó sorozatot szeretnék ajánlani Nektek, mindegyiket nagyon szeretem, de mindet más miatt!
Az egyik a Férjem védelmében, bemásolom röviden miről szól:
Julianna Margulies alakítja Alicia Florrick védőügyvéd szerepét, akinek férje, Peter (Chris Noth), egy nyilvános szexbotrány után politikai korrupció miatt kerül rács mögé. Amikor a botrány után Alicia visszatér dolgozni, azt látja, hogy férje bemocskolt neve miatt kiközösítik és igyekszik gyermekeinek biztos otthont teremteni. Mindeközben a cég senior partnere, Diane Lockhart (Christine Baranski) van a segítségére, aki szárnyai alá veszi Aliciát.
Magyarul neki, a 30as éveiben meg kell birkóznia a bortánnyal, a gyermekneveléssel, a munkával, mindennel...nagyon jók a színészek, és a sztori is!!!
A másik pedig, hogy szoktátok nézni az Esküdt ellenségeket?Nekem barátaim nézik, és nagyon rá akarnak venni engem is. . . Most indul a 8. évad a Hallmarkon. Ti mit gondoltok róla?
Nekem azt mondták, hogy állítólag megtörtén eseményekre épülnek a részek, úgyhogy mindenesetre kíváncsi vagyok.
Igaziból, mivel New Yorkban játszódik, nem lesz nehéz rávenni magam, hogy leüljek pénteken a tv elé, mert imádom azt a várost:)
Végül pedig Clara Sheller...haláli:) El sem hiszem, ilyet is csak a franciák találhatnak ki:) 30as egyedülálló csaj, meleg lakótárssal, akivel egyszerre szeretnek bele ugyanabba a férfibe..kééész. És Párizsban játszódik, úgyhogy úgy érzem, ennél többet nem kell mondani. Máris érthető, miért hisz még a csaj a tündérmesékben...
Remélem,már több fűrész részt nem terveznek..Már olyan nevetséges volt a VI.is..Az első rész viszont ütős volt..nem egy tipikus film,az biztos..
Az én kedvenceim Bakancslista,Forrest Gump,Hét élet,Tranzit a mindenhatóhoz..
Vígjátékok:Harlemi éjszakák..kifejezetten az első cenzúrázatlan szinkronnal..!:)Horrorra akadva 2.,és még tömérdek film...holnapig sorolhatnám..
További ajánlott fórumok:
- Szólánc filmekből
- Házimozi!! 5 kihagyhatatlan vígjáték, 5 legjobb dráma-thriller-krimi. Mit nézzünk?
- Melyek azok a filmek amik szerintetek kihagyhatatlanok?
- 6. Babamama Expo – Kihagyhatatlan a babázáshoz!
- Pizzás csiga recept, de nincs itthon tejfölöm. Kihagyhatom?
- Melyek a kihagyhatatlan helyek /dél/ Pest megyében?