Kihagyhatatlan filmek!!! (beszélgetés)
van egy rakattal nekem is, de momentán így munkaidőben egy sem jut eszembe:DD
De tényleg, a Nászajánlat jó volt:)
Death at a funeral (Halálos temetés)
haláli :)
Érdemes megnéznem az Alkonyat-ot?
Tetszett az Időutazó felesége előzetes,érdemes megnéznem?
Rémségek cirkusza,Becstelen brigantik,mi a véleményetek?
Hát,hogy rövidítsem?Csak elmesélni tudom.Van az a 3gonosz+a kis srác aki megismerkedik 2lánnyal és azokat elrabolják.Útközben 1ik lány meghal,másik elbújik.A lány szüleihez mennek a rablók mert vihar van,míg azok rá nem jönnek hogy azok bántották a lányukat és aztán gyilkolásznak össze-vissza,a vége kicsit hülye lett!
Így elég?
akkor lehet, hogy majd rászánom magam én is, és megnézem:)
Köszi!
Hát csajok, én rég izgultam ennyit egy filmen, mint tegnap Az utolsó ház balrán.
Nagyon jó fim, egyáltalán nem durva, hihetetlenül izgalmas. Nekem 10/ 10 pont.
Az egy bolond százat csinál c. filmet sem láttam még.
Viszont a filmzenék azt hiszem kárpótolnak mindenért:D
A papírkutyák főcímdala nagyszerű, a Valami amerika dalai is nagyon jók, nem is beszélek a Magyar vándor filmzenéiről. Nálam szinte mind *5-ös:D
A Bajor egy ripacs, sosem szerettem, de nem hiszem, ha bármi gondja van is, az ital rá a megoldás. Van nekem is jópár gondom, azt hiszem, ha leülnék vele és mesélnénk egymásnak, bőven nyernék. És mégsem emelgetem a poharat:)
a Papírkutyák kb. öt poénnal jobb, mint az Egy bolond százat csinál
és amúgy én azt nem bírom a legjobban, hogy miért mindig ugyanazoknak a színészeknek kell szerepelniük ezekben a filmekben? pl. rudolf péter, szabó győző, satöbbi
nekem csak a Csak szex tetszett ezek közül...
igazad van, van bennük valami erőlködés, mintha muszáj volna nekik.
Bajor? egy részeges, valaha híres rocksztárt "alakít". Szerintem valóban részeg volt, nem kellett túl sokat játszania...
És én a díszbemutatón voltam, ő volt a díszvendég... szégyen, amit ott művelt, alig bírt megállni a lábán, nem nagyon tudott beszélni se. én nem tudom, hogy ez az ember miért iszik. van valami gondja? pénzgondja sejtésem szerint nincsen. akkor meg?
a "film" arról szól, hogy egy régi rockbanda újra összeáll, na de egy oltári nagy nyűglődés az egész
és komolyan nem értem, hogy volt valaki, aki erre adott pénzt? (producer, szponzorok)
Na a Magyar Vándor a legjobb a felsorolásból, a magyar filmek tényleg erőltetettek, "utánzatok"!
A Papaírkutyákat még én sem láttam, de azt meg akarom nézni!
Na még nagy csalódás az Egy bolond százat csinál!
Néztem a plakátját Pesten, az tetszett, bár amibe Bajor I szerepel, jó nem lehet:((
Nem láttam a papírkutyák, kútfejek c magyar filmeket sem, de biztos valami hasonló baromság lehet. Nem igazán szeretem a magyar filmeket. Kevés a jó (nekem amik tetszettek: Magyar Vándor, Valami amerika 1, 2, Sos szerelem, Csak sex és más semmi) De valahogy mindegyikben van egy olyan erőltetettség. Nem tudom megmagyarázni. Nem szívből jön???
Miről szól egyébként ez a Szuperbojz?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc filmekből
- Házimozi!! 5 kihagyhatatlan vígjáték, 5 legjobb dráma-thriller-krimi. Mit nézzünk?
- Melyek azok a filmek amik szerintetek kihagyhatatlanok?
- 6. Babamama Expo – Kihagyhatatlan a babázáshoz!
- Pizzás csiga recept, de nincs itthon tejfölöm. Kihagyhatom?
- Melyek a kihagyhatatlan helyek /dél/ Pest megyében?