Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek. (beszélgetés)
Mosópor: Ariel, Persil mindkettőböl csak a gél.(Azt vettem észre hogy a gél tisztábbra mos)
Öblítő: Silán,Lenor.
azért kell hígitani, hogy ne ragadjon bele a tartóba. Az enyémet lehetetlen kitakaritani, eldugul ha nincs hígítva
tomi kristály+ mosószóda a fehérekhez
folyékony a színesekhez
fehér lenor öblitő
Nem. Én általában fele-fele arányban szoktam, de van aki csak negyedrész öblítő, a többi víz.
Felesleges és egészségtelen is. Törölközőt, meg fehérneműt meg nem is szabad öblítővel mosni, sokan azért allergiásak.
Ariel color a szinesekhez.
Tomi kristály vagy mosószóda vagy Ariel pro enzim a fehérekre.
Lenor spring (kék)vagy
Lenor summer (sárga) vagy
Quanto Alp öblítők között variálok.
-DDD
Hogyne....villany nem lenne, a tévét néznénk...sőt még neteznénk is-:)
:D áháááá
értem, úgy olvastam 3 havonta 10et...:D
:DDDDDD
Nekem volt zoknicsipeszem..igaz, mire kimostam a ruhát, az összes csipesz és zokni elkeveredett a gépben-:)
Azért az durva lenne egy 4 tagú családban, ha nem mosnék zoknit, csak vennék-DDDD
:DDDDD
Jó..elszámolta magát:) Van ilyen ...:)
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Milyen mosoport ruhamosásra és öblitőt használjunk ha érzékeny bőrünk van?