Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki kellene lépnem a munkahelyemről, mert nem tudom elviselni... fórum

Ki kellene lépnem a munkahelyemről, mert nem tudom elviselni... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 3. 08:51
Találtál már másikat? Kiléptél?
10. yeti70 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 2. 12:41

Igen, ez egy ördögi kör. Kéne keresni valami olyan munkahelyet, ahol komfortosabban érzed magad. Persze ez nem könnyű.

Én ugyanezzel a gonddal küzdöttem, amit leírtál. Aztán végül a Covid döntött helyettem. Simán bedöntötte a munkahelyemet, szóval nem volt választásom, kénytelen voltam más munka után nézni.

nov. 1. 16:25
Léptél ki, és keres. Sokkal hamarabb találsz mint munka mellett. Ezt a helyzetet amúgy is ki kell pihenni. Pár héten belül lesz állásod.
8. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Hottie)
nov. 1. 15:58
Ez jó
7. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 11:22

Előttem már leírták a javaslatukat, hogy mi lehetne a követekező lépés, sőt te magad is leírtad, mit szeretnél. Legyen ez az új vallomásod:

Ki fogok lépni a munkahelyemről, mert nem tudom elviselni a helyzetet, ami kialakult. Keresek új munkahelyet, mert nem szeretném, hogy negatív érzésem legyenek attól, hogy nem dolgozom. Remélem az új helyen kellemesebb körülmények lesznek, én is dolgozom majd azon, hogy így legyen.

nov. 1. 07:33
Kezdj el keresni, járj utána és utána lépj ki, válts.
5. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 22:44
Mi lenne, ha körülnéznél - és közben még dolgoznál???
4. Görögtánc (válaszként erre: 2. - ~ Luna ~)
okt. 31. 22:08
Lehet, hogy nem talál és már annyira elege van, hogy nem tud várni. Jelenleg én is keresek, mellette dolgozom, de egy pöcegödör a piac jelenleg. :D Vidékről nyilatkoztam.
3. Nemer Eszti (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 20:13

A jelenlegi munkahelyeden tönkre mész, ezt írod. Akkor teljesen egyértelmű, hogy ott kell hagyni. Még akkor is, ha nincsenek anyagi gondjaid. Én a pénzért nem áldoznám fel magamat.

Minden vég egy új kezdetet jelent. Én is kiléptem már egy munkahelyről, méghozzá úgy, hogy fogalmam sem volt, hogyan tovább. És láss csodát, nem mentem tönkre.

okt. 31. 19:00
Miért nem keresel másikat?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook