Ki kellene lépnem a munkahelyemről, mert nem tudom elviselni... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, ez egy ördögi kör. Kéne keresni valami olyan munkahelyet, ahol komfortosabban érzed magad. Persze ez nem könnyű.
Én ugyanezzel a gonddal küzdöttem, amit leírtál. Aztán végül a Covid döntött helyettem. Simán bedöntötte a munkahelyemet, szóval nem volt választásom, kénytelen voltam más munka után nézni.
Előttem már leírták a javaslatukat, hogy mi lehetne a követekező lépés, sőt te magad is leírtad, mit szeretnél. Legyen ez az új vallomásod:
Ki fogok lépni a munkahelyemről, mert nem tudom elviselni a helyzetet, ami kialakult. Keresek új munkahelyet, mert nem szeretném, hogy negatív érzésem legyenek attól, hogy nem dolgozom. Remélem az új helyen kellemesebb körülmények lesznek, én is dolgozom majd azon, hogy így legyen.
A jelenlegi munkahelyeden tönkre mész, ezt írod. Akkor teljesen egyértelmű, hogy ott kell hagyni. Még akkor is, ha nincsenek anyagi gondjaid. Én a pénzért nem áldoznám fel magamat.
Minden vég egy új kezdetet jelent. Én is kiléptem már egy munkahelyről, méghozzá úgy, hogy fogalmam sem volt, hogyan tovább. És láss csodát, nem mentem tönkre.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Szerintetek elfogadjak e egy állást, ami 10-30 ezer forinttal lenne több, azt kellene csinálnom amit az előző munkahelyen, hogy döntsek?